29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Belediyeden Kadınlara Spor Kursu Hizmeti..


Erdemli Belediyesi spor merkezi uzman eğitmenler eşliğinde kadınlara spor hizmeti sunuyor. Kadınların yoğun bir katılım gösterdiği spor merkezlerinde, haftanın 3 günü (Pazartesi-Çarşamba-Cuma) 09.00-21.00 saatleri arasında kadınlar uzman hocalar eşliğinde aerobik, step ve pilates gibi spor dallarıyl

 

Tarih : 13 Aralık 2017 Çarşamba 01:07   Okunma : 1352

Erdemli Belediyesi sanat ve meslek eğitimlerinin yanı sıra vatandaşlarımızın yararlanabileceği spor merkezleri ile de hizmet veriyor. Belediye spor merkezi ile Erdemlililere formda kalma imkânı sunulurken, spor merkezinde eğitmenler tarafından 200 kadın Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 5 saatlik bir çalışma dahilinde aerobik, fitness, step, plates, egzersiz eğitimleri ile formda ve zihinde kalıyor.

SAĞLIKLI YAŞAM İÇİN AYDA 60 SAAT SPOR YAPIYORLAR

Sağlıklı yaşamın ayrılmaz parçası olan spordan vazgeçemeyen 200 kadın Erdemli Belediyesi spor merkezinde sağlıklı yaşam için aradığını buluyor. Erdemli Belediyesi spor eğitim merkezinde aerobik, fitness ve plates eğitimlerinden kadınların yanı sıra erkekler de yararlanabiliyor. Belediye spor merkezinde sağlıklı yaşam için program dahilinde bulunan ve eğitimleri verilen fitness da kadınların olduğu kadar erkeklerinde oldukça ilgi gösterdiği bir spor dalı. Belediye spor merkezlerindeki plates ve fitness eğitimleri sayesinde Erdemlili kadın ve erkekler ortak problemi olan fazla kilolardan kurtulurken herkesin hayali olan fit bir bedene kavuşuyor. Eğitimlerin alanında uzman kişiler tarafından verildiği kaydedilirken, yetkililerden yapılan açıklamada; çalışmaların hafta içi Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri günde beş saat gerçekleştiği bildirildi. Erdemli Belediyesi spor merkezi eğitmenleri tarafından yapılan açıklamada ise aerobik, fitness ve plates eğitimlerine katılanların bu sporlarla formda kaldıklarına dikkat çekildi.

VATANDAŞIMIZA EN İYİYİ SUNMA GAYRETİ İÇERİSİNDEYİZ

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yaptığı açıklamada; ‘’Erdemli Belediyesi olarak, teknik belediyecilik hizmetlerimizin yanı sıra, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimiz ile de vatandaşımıza en iyiyi sunmanın gayreti içerisindeyiz.” dedi. Sağlıklı bir gelecek için, tüm kadınları spor merkezine beklediklerini belirten Başkan Tollu, ''spor merkezimiz bünyesinde çalışan alanlarında uzmanlaşmış eğitmenlerimiz Erdemlili kadınlarımıza eğitimler veriyor. Bütün kadınlarımızı spora davet ediyoruz. Çeşitli spor dalları ile sağlıklı bir yaşam sürdürmek için belediyemizin sizlere sunduğu bu hizmetlerden yararlanmalısınız" açıklamasında bulundu.

SABAH YÜRÜYÜŞLERİNİ BAŞKAN TOLLU İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRİYORLAR

Belediye yetkililerinden yapılan açıklamada ise erkek ve kadınların spor hocaları eşliğinde sağlıklı yaşam için haftada 60 saatlik bir çalışma programı gerçekleştirdikleri kaydedilirken, kursa katılanların belediye başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte sabah yürüyüşlerini de düzenli bir şekilde yaptıkları belirtildi.

Paylaş :
Etiketler :  mükerrem tollu, erdemli belediyesi, belediye spor merkezi.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA