13 Kasım 2025 Perşembe

14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”   01:49   TÜRK SANAT MÜZIĞININ EFSANE SESI MUAZZEZ ABACı, 78. YAŞ GÜNÜNDE HAYATA VEDA ETTI   16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   15:51   MAHMUDIYE’DEN BAŞLAYAN HIJYEN HAREKETI TÜM AKDENIZ’E YAYıLıYOR   15:47   ‘HADI GEL KÖYÜMÜZE DESTEK VERELIM’ KıRSALDA KALKıNMAYı YENIDEN YAZıYOR   15:36   BIR YıLDıR TUTUKLU BULUNAN ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı AHMET ÖZER’IN TENSIPLE TAHLIYE EDILMESINE KARAR VERILDI   14:15   TOROSLAR BELEDIYESI YAYLA YOLLARıNı YENILIYOR   14:13   MERSIN BAROSU KOŞU TAKıMıNDAN GURUR VEREN BAŞARı   14:11   TSK’YA AIT C130 KARGO UÇAĞı DÜŞTÜ... 20 ŞEHIDIN KIMLIKLERININ BELLI OLDUĞU KAZAYLA ILGILI INCELEMELER SÜRÜYOR, AKıNCı TİHA DESTEK IÇIN GÖNDERILDI   14:09   GÜLCAN KıŞ: BIR YANDA SARAYıN ıŞıKLARı HIÇ SÖNMÜYOR, DIĞER YANDA VATANDAŞ MUM ıŞıĞıNDA BORÇ HESAPLıYOR   09:30   AKDENIZ BELEDIYESI’NDE VERGI ÖDEMELERINDE İKINCI DÖNEM BAŞLADı   09:22   MERSIN’DE GÜNE SıCAK BAŞLANGıÇ: ‘1 EKMEK 1 ÇORBA’ 2,5 MILYON VATANDAŞA ULAŞTı   09:03   TARSUS’TAN ANKARA’YA DUYGU DOLU ANLAR: MINIK YÜREKLER ATATÜRK’E MINNETLE  
 
     
   

Galatasaraylı Voleybolcu Beren Yeşilırmak ‘Kır Çiçekleri’ni Ziyaret Etti


Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Beren Yeşilırmak Mersin’e geldi. Milli Voleybolcu Yeşilırmak, ilk olarak Başkan Seçer’i, ardından da Kır Çiçekleri’ni ziyaret etti. Öğrencilerin yoğun ilgisi ile karşılanan Yeşilırmak, genç sporcuların sorularını yanıtlarken, onlara tavsiyelerde bulundu.

 

Tarih : 17 Aralık 2021 Cuma 20:50   Okunma : 1538

Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı ve Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Oyuncusu Beren Yeşilırmak, geleceğin sporcuları olma yolunda yetiştirilen Kır Çiçekleri’ni ziyaret etti.

Türkiye Voleybol Ligi’nde bugüne kadar oynamış en genç oyuncu unvanına sahip Milli Voleybolcu Yeşilırmak, Mersin’de ilk olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret ederek, U19 Avrupa Şampiyonluğu Milli Takım formasını hediye etti.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde bulunan Özel Kır Çiçekleri Ortaokul Kız Sporcu Yetiştirme Yurdu’nda Kır Çiçekleri ile bir araya gelen Yeşilırmak, ilk olarak yurdun anı defterini imzaladı. Sultanlar Voleybol Ligi’ndeki en genç sporcu olan Beren Yeşilırmak yurdun anı defterine duygularını, “Sevgili kardeşlerim merhabalar ben Beren, memnun oldum. Buraya davet edildiğim için öncelikle çok mutluyum ve çok teşekkür ederim. Bu şekilde güzel imkânlar size sunulduğu için çok şanslısınız. Hep beraber sosyalleşmeyi öğrenmeniz, çocukluğunuzu birlikte geçirmeniz çok önemli. Ben küçüklüğümde spordan zaman bulamadığım ve bu şekilde aktivite yapmadığım için çok üzgünüm aslında ama biliyorum ki ileride daha da iyi bir hayat olacak. Tabii ki çok sabretmek lazım” cümleleriyle aktardı.

Yeşilırmak, Kır Çiçekleri’nin sorularını yanıtladı

Anı defterinin imzalanmasının ardından Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürü Kazım Bal’ın eşliğinde yurdu inceleyen Voleybolcu Yeşilırmak, yurtta öğrencilere sunulan tüm imkanları çok beğendiğini ifade etti. Kır Çiçekleri’nin sorularını yanıtlayan Yeşilırmak, onlara tavsiyelerde de bulundu.

“Voleybola ilk başladığınız zaman size ilham olan kişi kimdi?” sorusuna; kendisi gibi genç yaşlarda Türkiye A Milli Takım formasını giymeye başlayan Neslihan Demir olduğunu ifade eden Yeşilırmak, kendisi gibi pasör çaprazı mevkiinde oynayan oyuncunun videolarını izleyerek büyüdüğünü dile getirdi.

“Kendi bildikleri yoldan gitsinler”

Öğrencilerin; “Galatasaray’da ilk oynamaya başladığınızda neler hissettiniz ve bu süreçte en büyük yardımcınız kim oldu?” sorusuna; “Öncelikle ailem çok yardımcı oldu. Babam zaten burada ve babam en büyük yardımcım. Galatasaray’a ilk seçildiğim zaman aslında hayal gibi geldi İstanbul’a gitmek. Ama Milli Takım’a seçildiğim zaman hiç beklemiyordum ve çok heyecanlıydım” dedi. 

Öğrencilerin hiçbir zaman derslerini aksatmaması gerektiğini ifade eden voleybolcu Yeşilırmak, garanti olması açısından öğrencilerin spor branşlarının yanı sıra ellerinde bir mesleklerinin olması gerektiğini dile getirdi. Öğrencilerin sorularını yanıtladıktan sonra hatıra fotoğrafı çektiren Yeşilırmak, Kır Çiçekleri için “Hiçbir şeyden vazgeçmelerini istemem, kesinlikle pes etmelerini de istemem. Onlar, kimseyi dinlemeden kendi bildikleri yoldan gitsinler. Tek tavsiyem bu benim” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA