6 Mayıs 2025 Salı

12:03   "PLASTIKSIZ MERSIN SAHILLERI İÇIN BIRLEŞIYORUZ" PROJESININ KAPANıŞ TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTIRILDI   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   10:14   SILIFKE BELEDIYESI`NIN "3. EDEBIYAT FESTIVALI" DEVAM EDIYOR   10:02   MESKİ, TARSUS`TAKI YERLEŞIM BÖLGELERINE ATıK SU ALTYAPıSı KAZANDıRDı   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, HıDıRELLEZ MOLLA KERIM KARAKUCAK GÜREŞLERI`NI IZLEDI   17:36   MANSUR YAVAŞ: "GENEL BAŞKANıMıZ SAYıN ÖZGÜR ÖZEL`IN YANıNDAYıZ. SAAT 21.00`DE HERKESI CHP GENEL MERKEZI`NE DAVET EDIYORUZ"   16:51   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SOL PARTI: "BU PROVOKATIF SALDıRıLAR KARŞıSıNDA DAYANıŞMA IÇINDE OLACAĞıMıZı BILDIRIYORUZ"   16:48   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... CHP GENÇLIK KOLLARı GENEL BAŞKANı CEM AYDıN: “SAYıN ÖZEL`I SAAT 21.00`DE ANKARA`DA GENEL MERKEZIMIZDE KARŞıLAYACAĞıZ"   16:45   ÖZGÜR ÖZEL: "BU MILLETIN BIRLIĞINI, DIRLIĞINI, HUZURUNU BOZMAK ISTEYENLERE FıRSAT VERMEYECEĞIZ"   15:37   İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "ABDULLAH ÖCALAN`ı TBMM`YE DAVET EDEN ZEVAT, ALPARSLAN TÜRKEŞ`IN MEZARıNı TÜRK MILLIYETÇILERINE YASAKLAYAMAZ"   15:37   ÖZGÜR ÖZEL`DEN UĞRADıĞı FIZIKSEL SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "TEHDITLER, SALDıRıLAR BIZI YıLDıRACAK OLSA BIZ ÖLÜMÜ GÖZE ALıP CUMHURIYETI KURAN PARTININ GENEL BAŞKANLıĞıNA TALIP OLMAZDıK"   15:31   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SEZGIN TANRıKULU: “DOĞRUDAN SıRRı`NıN ANıSıNA, BU ORTAMA KARŞı YAPıLAN BIR SALDıRı”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:45   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... DİSK: "BU YUMRUKLU SALDıRı DEMOKRASIYI, CUMHURIYETI, HALK IRADESINI VE TOPLUMSAL BARıŞı HEDEF ALMAKTADıR"   13:45   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... CHP SÖZCÜSÜ DENIZ YÜCEL: “BEDELI NE OLURSA OLSUN, BU GÜZEL ÜLKEYI BU TARZ ALÇAKÇA SALDıRıLARı YAPAN, YELTENEN, AKLıNDAN GEÇIREN MIKROPLARDAN, VANDALLARDAN, ALÇAKLARDAN TEMIZLEYECEĞIZ”  
 
     
   

Kariyer Merkezi’nden İstihdama Destek


Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, İŞKUR’la gerçekleştirdiği protokol kapsamında bünyesine kayıtlı güvenlik görevlilerinin istihdam becerilerini geliştirecek çalışma düzenledi. Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen çalışmada güvenlik görevlileri,Securitas Firması İnsan Kaynakları yetkilileri tarafından mülakata tabi tutuldu.Yaklaşık 80 adayın yararlandığı çalışmada; iş arayanlar hem teorik olarak bilgilendirildi hem de gerçek zamanlı mülakat etkinliğinden yararlandı.

 

Tarih : 30 Aralık 2021 Perşembe 01:12   Okunma : 806

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi, istihdama katkı sağlamaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Geçtiğimiz aylarda Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile imzalanan işbirliği protokolü ile İŞKUR Hizmet Noktası yetkisini de alan Kariyer Merkezi, adayların istihdam becerilerini geliştirecek programlar düzenliyor.

Güvenlik görevlilerinin istihdam becerilerine katkı sunuluyor

Kongre ve Sergi Sarayı’nda Kariyer Merkezi’ne kayıtlı güvenlik görevlileri ile yapılan programda; mülakatta dikkat edilmesi gereken hususlar konusuna değinildi. Ardından güvenlik görevlileri, Securitas Firması İnsan Kaynakları yetkilileri tarafından mülakata tabi tutuldu. Yaklaşık 80 adayın yararlandığı çalışmada; iş arayanlar hem teorik olarak bilgilendirildi hem de gerçek zamanlı mülakat etkinliğinden yararlandı. Bundan sonraki aşamada; önümüzdeki süreçte hangi adayların hangi sektörün beklentilerini karşılayarak istihdama katılacakları takip edilecek.

Diğer meslek grupları da sırada

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi’ne kayıtlı adayların meslek gruplarına göre eğitimlerine ve mülakatlarına davet edilerek hem iş arama becerilerine katkı sunulacak hem de çalışabilecekleri potansiyel firmalarla iletişim sürdürmeleri sağlanacak.

Protokollerle Kariyer Merkezi’nin sunacağı hizmetler çeşitleniyor

Kariyer Merkezi iş arayanlara, öğrencilere ve işverenlere yönelik rehberlik faaliyetlerinde standartları yükseltmek ve kurumlar arası işbirliğine dayalı projeleri hayata geçirmek üzere geçtiğimiz aylarda Mersin Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ile istihdam konusunda, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile de mesleki eğitimler konusunda işbirliği protokolleri imzaladı.

Söz konusu protokoller Kariyer Merkezi’nin sunacağı hizmetleri hem arttırdı hem de çeşitlendirdi.İŞKUR ile imzalanan iş birliği protokolü ile adaylar, İŞKUR Portalı üzerinde özel sektörün vermiş olduğu açık işlere resmi olarak yönlendirilebiliyor. İş arayanlar Kariyer Merkezi’ne gelerek, merkezde görevli personeller aracılığı ile İŞKUR’da yapacağı işlemlerin birçoğunu gerçekleştirebiliyor.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kariyer Merkezi Müdürü Serkan Özada; Kariyer Merkezi olarak pandemi süreci ile işgücü piyasalarında yaşanan değişime adapte olurken, diğer taraftan hedef kitleye sunulan hizmetleri güncelleyerek teknolojik çözümlere odaklandıklarını vurguladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA