31 Mayıs 2026 Pazar

21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"   20:35   SILIVRI’DE KRITIK ZIRVE! ÖZGÜR ÖZEL 19 İSIMLE GÖRÜŞTÜ: İMAMOĞLU KARARı SONRASı İLK TEMAS   20:31   CHP’DE HUKUK KRIZI: İBRAHIM KABOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU VE ÖZEL AÇıKLAMASı!   18:53   ANKARA’DA IKI AYRı BAYRAMLAŞMA HAZıRLıĞı... ÖZEL VE KıLıÇDAROĞLU, VATANDAŞLARLA BIR ARAYA GELECEK   18:52   İSTANBUL’UN FETHI 573. YıLıNDA KUTLANıYOR   18:50   AB VE NATO’DAN RUSYA’YA ROMANYA TEPKISI: AVRUPA HAVA SAHASı IHLAL EDILDI  
 
     
   

Başkan Turgut, 4. köprü çalışmalarını inceledi..


Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olan 4. köprünün yapım çalışmalarını inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Köprüde bariyer, kaldırım ve zemin betonlama çalışmaları devam ediyor. İnşallah Allah kısmet ederse kentimize 5. ve 6. köprüleri de kazandırırız”

 

Tarih : 19 Aralık 2017 Salı 22:22   Okunma : 1918

Camikebir, Bucaklı ve Gazi Mahallelerini birbirine bağlayacak olan 4. köprünün yapım çalışmalarını inceleyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Köprüde bariyer, kaldırım ve zemin betonlama çalışmaları devam ediyor. İnşallah Allah kısmet ederse kentimize 5. ve 6. köprüleri de kazandırırız” dedi.

4. köprüde devam eden çalışmaları inceleyerek burada çalışan işçilere kolaylıklar dileyen Belediye Başkanı Mustafa Turgut’a, Başkan Yardımcısı Ömer Savar, CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, CHP İlçe Başkan Yardımcısı Ersin Servi, Belediye Meclis Üyeleri Hasan Erden, Mehmet Kafes ve belediye teknik personelleri eşlik etti.

“KENTİMİZE VE HALKIMIZA HAYIRLI OLSUN”

Köprü çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Köprümüztamamlandıktan sonra ilçemiz için çok önemli bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olacağız. 2000 yıllık tarihi taş köprümüzün ayaklarının zayıflaması ve yeni bir köprüye ihtiyaç duyulması neticesinde, 4. bir köprüyü ilçemize kazandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın gerek trafik gerekse yaya olarak yoğun bir şekilde kullandığı Taş Köprü’nün restorasyon çalışmasına alınacak olması, 4.köprümüzün ulaşım ihtiyacında ne kadar önemli olduğunu bir kez daha ortaya koymuştur. Çalışmaların hızla devam ettiği köprümüzün kentimize ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

“BİR DEĞİL BİR KAÇ KÖPRÜ DAHA İSTİYORUZ BAŞKANIM”

Köprünün hizmete açılması ile beraber trafiğin büyük ölçüde rahatlayacağını açıklayan vatandaşlardan Halil Sezgin, “İlçemiz her geçen gün büyüyor. Yeni yapılan 4. köprüye bağlantı yollarla birlikte yeni yollarında ilave olarak açılması gerekiyor. Bu köprü mahallemize hem de kent merkezinin ulaşımına büyük fayda sağlayacaktır. Göksu Nehri’ne bir köprü değil daha fazla köprülerin yapılmasını istiyoruz. Bunun yanında yayaların kullanabileceği asma köprülerde istiyoruz. Başkanımız inşallah kısa zamanda bunları da yapar. Hizmetlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, mustafa turgut, silifke belediyesi, bucaklı, camikebir.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA