25 Aralık 2025 Perşembe

15:29   YENIŞEHIR’DE “DIYABETI TANı, SAĞLıĞıNı KORU” PANELI DÜZENLENDI   15:27   BAŞKAN BOLTAÇ AKGEDIK ANASıNıFı’Nı ZIYARET ETTI   15:25   TOROSLAR ZABıTASı YENI YıL ÖNCESI DENETIMLERINI ARTıRDı   15:19   AYM, TCK’NıN “KAMU GÖREVLISINE HAKARET”TE DAHA AĞıR CEZA ÖNGÖREN DÜZENLEMENIN IPTALI ISTEMINI REDDETTI   15:18   SADETTIN SARAN ADLI KONTROLLE SERBEST BıRAKıLDı   15:17   14 ÜLKEDEN İSRAIL’E ORTAK KıNAMA AÇıKLAMASı: YENI YERLEŞIM KARARı GERI ALıNMALı   15:16   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, REGAIP KANDILI’NI KUTLADı   15:15   11. YARGı PAKETI YÜRÜRLÜĞE GIRDI... ADALET BAKANı TUNÇ: "BUGÜN ITIBARıYLA DÜZENLEMEDEN FAYDALANACAK HÜKÜMLÜLERIN IŞLEMLERI BAŞLATıLMıŞTıR"   15:13   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: FUTBOL KULÜPLERI MAGAZIN KONUSU YAPıLAMAZ; GERÇEK GÜNDEM ÜLKENIN SORUNLARıDıR   22:59   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ÇARPıCı IDDIALAR: “96 MILYONLUK VILLA, 40 MILYONLUK EV… BU MAAŞLA NASıL ALıNDı?”   20:39   “TOROSLAR’DA YıLBAŞı COŞKUSU: CUMHURIYET ALANı RENGÂRENK PAZARA DÖNÜŞTÜ”   20:10   “MÜSİAD MERSIN, SUDAN ILE STRATEJIK TICARET KÖPRÜSÜ KURDU”   19:47   “11. YARGı PAKETI MECLIS’TEN GEÇTI: 55 BIN HÜKÜMLÜYE TAHLIYE İMKANı, 3.2 MILYAR LIRALıK GSS AFFı”   19:35   TARSUS’TA YENI YAŞAM ALANı: YEŞILEVLER YÜRÜYÜŞ VE SPOR PARKı AÇıLDı   19:28   “İSTANBUL BAROSU’NDAN CEZAEVLERINE ÇARPıCı ZIYARET: ‘TUTUKLAMA GEREĞI YOK’”   19:19   “MERSIN’DE MINIK SEYIRCILER ‘BISKÜVI ADAM’LA KAHKAHAYA DOYDU”   15:29   YENI ASGARI ÜCRET… DIYARBAKıR’DAKI ASGARI ÜCRETE TEPKI: “ASGARI ÜCRET SEFALETIN ADıDıR”   15:27   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN IŞıKHAN’A: "ASGARI ÜCRET NEDEN AÇLıK SıNıRıNıN ALTıNDA BıRAKıLMıŞTıR?"   15:25   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN, LIBYA MILLI BIRLIK HÜKÜMETI BAŞBAKANı DIBEYBE ILE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ   15:24   MILLI DAYANıŞMA KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU... GÜLISTAN KıLıÇ KOÇYIĞIT: BARıŞı ICRA EDECEK, HUKUKI ZEMINI KURACAK BIR PERSPEKTIF GEREKLI  
 
     
   

Başkan Günel, Kadınlardan Destek İstedi..


CHP İl Başkanlığında düzenlediği basın toplantısında,Kadın Kolları İl başkanlığına aday olduğunu açıklayan Yenişehir ilçe Başkanı Hülya Toy Günel, kadınlardan destek istedi.

 

Tarih : 20 Aralık 2017 Çarşamba 06:53   Okunma : 1793

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Kadın Kolları başkanlığı seçimleri öncesi başkanlık için yarışan adaylar  çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Son olarak Başkan adaylarından Hülya Toy Günel, il binasında düzenlediği basın toplantısında Partililerden destek istedi. Başkan Günel, kadın kollarının başta partili kadınlar olmak üzere kadınların siyasal yaşama eşit katılımı ve temsilini gerçekleştirmek için oluşturulduğunu dile getirdi. Kadın kollarının önemine değinen Günel, “Kadın kollarının oluşturulmasının amacı; kadınların karar alma süreçlerine katılımını güçlendirmek, kadınların siyasette yer almasının önündeki engelleri kaldırmak için mücadele etmek, cinsiyet eşitliğinin toplumsal yaşamın her alanında uygulanmasını sağlamak, kadına karşı her türlü şiddeti önlemek için mücadele etmek, toplumsal yaşamın her alanında kadınların özgür ve eşit bireyler yer almalarına katkıda bulunarak kadın hareketine öncülük etmektir.Yenişehir İlçe kadın kolları başkanlığım sürecinde olduğu gibi bundan sonra da kadın hareketine öncülük etmek amacıyla 13 ilçemizin kadınlarıyla birlikte tek yumruk olarak çalışmak için İl kadın kolları başkanlığına adayım” dedi.

“BİRLİKTE GÜÇLÜYÜZ”

Kadın mücadelesinin yükselmesi için Kadınların bir araya gelmesi gerektiğini söyleyen Başkan Günel, “Bilinmesini isterim ki, bizim gibi az gelişmiş ülkelerin en çok ezileni hep kadınlardır.İçinde bulunduğumuz durumu benden daha iyi biliyorsunuz ama şunu da hepimiz tüm sesimizle birbirimize haykırmalıyız. Gelecek günler yine en çok kadınlara zulmün artacağı zamanlar olacak, bunu unutmamak ilk görevimizdir. Çoğalmalıyız güzel yoldaşlarım, birarada olmalıyız, safları sıklaştırmalıyız. Yerelde ve genelde Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı biz kadınların ve yan yana birlikte güç alacağımız gençlerin elinde. Bunu asla unutmamalıyız. Bu nedenle partimizde günü geldiğinde bayrağı devredeceğimiz genç kadınların sayısını arttırmalıyız. İktidara yürümemizin kaynağı, genç kadınlarımızın, dinamizmi, yetenekleri, iletişim becerileri, bilgileri ve yüksek yaşam enerjileridir. Bunları ortaya çıkarmalarına olanak sağlamak zorundayız. Gençler be yaşlılar arasında, partililerimiz ve halk arasında köprüyü birlikte kuracağız ve aydınlık yarınlara el ele yürüyeceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  chp, hülya toy günel, yenişehir, mersin, kadın kolları.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA