3 Aralık 2025 Çarşamba

21:30   TARSUS’TA MECLIS GÜNDEMI YOĞUN: KENTSEL DÖNÜŞÜMDEN ULUSLARARASı ÖDÜLE   21:03   “SAVUNMA SUSMADı: BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN TUTUKLU AVUKATLAR İÇIN ADALET ÇAĞRıSı”   20:31   “SERAP AVCı DAVASıNDA BEŞINCI CELSE: ERKEK ŞIDDETINE KARŞı ADALET ARAYıŞı”   20:25   MERSIN LIMANı’NDA ŞOK OPERASYON: İTALYA’YA KAÇıRıLACAK 44 GÖÇMEN KONTEYNERDE YAKALANDı!   20:19   TOROSLAR’DA ENGELSIZ BIR GÜN   20:15   MERSIN’DE ULAŞıMDA SESSIZ DEVRIM: 18 ELEKTRIKLI OTOBÜS YOLLARDA   15:15   DEM PARTI GRUP TOPLANTıSı... TUNCER BAKıRHAN’DAN ÖZEL’E: CELLAT DEFTERINI AÇACAKSAK, GEÇMIŞI KONUŞACAKSAK HEPINIZ BORÇLU ÇıKARSıNıZ   15:13   ŞEHZADELER BELEDIYE BAŞKANı GÜLŞAH DURBAY KONTROL AMAÇLı YOĞUN BAKıMA ALıNDı   15:11   TÜRKIYE O İETT KAPTANıNı ÇOK SEVDI, VIDEOSU 12 MILYONDAN FAZLA IZLENDI   15:09   ÖZGÜR ÖZEL: "BU KOMISYONA NE KATıLMAMıZLA KÜRT OLMAYAN VATANDAŞLARA BIR KÖTÜLÜK YAPTıK, NE DE KOMISYONUN SON SEYAHATINE KATıLMAMıZLA KÜRT ARKADAŞLARıMıZA KARŞı OLUMSUZ BIR TUTUM IÇINDE OLDUK"   10:40   “YENIŞEHIR’DE KADıNLAR SERAMIKLE GELECEĞINI ŞEKILLENDIRIYOR”   09:40   “AKDENIZ’DE YEŞIL DÖNÜŞÜM: ŞAKIR GÜLMEN PARKı BAŞTAN SONA YENILENDI”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SANAT DOLU AKŞAM: ANADOLU’NUN RUHU KONGRE SARAYı’NDA BULUŞTU   05:37   CHP’DE DEĞIŞIM TAMAMLANDı: ÖZEL’IN YENI KADROSU GÖREVE HAZıR   23:49   TRABZONSPOR KONYASPOR’U 3-1’LE GEÇTI!   20:49   CHP’DE TARIHI REKOR: ÖZGÜR ÖZEL DÖRDÜNCÜ KEZ GENEL BAŞKAN   16:11   VAHAP SEÇER: “CHP’NIN İKTIDARı TÜRKIYE’NIN UMUDU OLACAK”   19:05   CHP İLKE VE DEMOKRASI HAREKETI’NDEN KURULTAY AÇıKLAMASı   18:41   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... İLK GÜN PARTI PROGRAMıNıN KABULÜ VE TÜZÜK DEĞIŞIKLIĞIYLE TAMAMLANDı   18:40   CHP’NIN 39’UNCU OLAĞAN KURULTAYı... 17 YıL SONRA YENILENEN PARTI PROGRAMı OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI  
 
     
   

Mersin Büyükşehir’den Anamur’daki Öğrencilere Kar Sürprizi


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde öğrenim gören 52 çocuk karne heyecanı yaşadı. Anamur’da ise karne heyecanı yaşayan öğrencilere, Büyükşehir ekipleri kar sürprizi yaptı. Büyükşehir ekipleri tarafından çocukların oynayabileceği noktalara kamyonlarla dökülen kar renkli görüntülere sahne oldu.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 14:34   Okunma : 3843

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde öğrenim gören 52 çocuk karne heyecanı yaşadı. Anamur’da ise karne heyecanı yaşayan öğrencilere, Büyükşehir ekipleri kar sürprizi yaptı. Büyükşehir ekipleri tarafından çocukların oynayabileceği noktalara kamyonlarla dökülen kar renkli görüntülere sahne oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Münir Özkul ve Adile Teyze kreşlerinde öğrenim gören 52 çocuk, Sebze ve Meyve Toptancı Hal Kompleksi içerisindeki Münir Özkul Kreşi’nde bir araya geldi. Çocuklar, düzenlenen neşeli törende ilk karnelerini aldı.

ÇOCUKLARDAN BAŞKAN SEÇER’E "GEÇMİŞ OLSUN" DİLEĞİ

Çocuklar ve öğretmenler, Münir Özkul Kreşi’nin bahçesini renkli süslemelerle kuşattı. Ardından Halkkent Mahallesi Engelsiz Yaşam Merkezi içerisinde hizmet veren Adile Teyze Kreşi’nde öğrenim gören 20 çocuk, Münir Özkul Kreşi’ndeki 32 çocukla bir araya geldi. Karne töreninin başlamasıyla birlikte çocuklara gelişim raporları, temsili karneleri, başarı belgeleri ve hediye balonları verildi. Çocuklar, Covid-19’a yakalanan ve bu süreçte evden çalıştığı için törene katılamayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’e de hep bir ağızdan “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

“ONLARA ULAŞABİLDİĞİMİZ İÇİN ÇOK MUTLUYUZ”

Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Şerife Hasoğlu Dokucu, kreşlerde ara tatile girmediklerini ancak çocuklara karne heyecanı yaşatmak istediklerini belirterek, “Hem Adile Teyze hem de Münir Özkul Kreşimizin çocuklarını bir araya getirdik. Biliyorsunuz çok yaratıcılar, hocalarıyla beraber keyifli bir ortam hazırlamışlar. Hepsi pırlanta gibi. Onlara ulaşabildiğimiz için çok mutluyuz. Çünkü çoğu dezavantajlı mahallelerden geliyor. Hepsi çok güzeller. Arkadaşlarımız çocuklarımıza harika bir ortam sunuyor. Çok farklı pencerelerden hayata bakıyorlar. Hepsini çocuklara aktarıyorlar. Sanata ve bilime önem veriyorlar. Çok keyifli, çok eğitici zaman geçiriyorlar. Ben öğretmen arkadaşlara da teşekkür ediyorum” dedi.

ANAMUR’DA KARNE HEYECANI KAR KEYFİNE DÖNÜŞTÜ

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi ekipleri de Anamur’da karne heyecanı yaşayan çocuklara kar sürprizi yaptı. Ekipler tarafından Anamur Cumhuriyet Meydanı’na dökülen 7 kamyon kar, karne heyecanı yaşayan çocukların neşesine neşe kattı. Ardından Anamur Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Güleç Mahallesi Özel Eğitim Merkezi’nin bahçesine de 1 kamyon kar döken ekipler, özel gereksinimli bireylere karla oynama sevinci yaşattı. Ekipler, kar eğlencesinin ardından çocuklara 1 Ekmek 1 Çorba Projesi kapsamında sıcak çorba dağıtımı gerçekleştirdi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYESİ, BAŞKAN, SEÇER, ANAMUR, KARNE, SEVİNCİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA