26 Mart 2026 Perşembe

14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI   14:17   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN BAHÇELI’NIN "ACELEYE GETIRMENIN ALEMI YOK" SÖZLERINE YANıT: "TELAŞA KAPıLARAK BUNU YAPMAYA GEREK YOK AMA HıZA IHTIYACıMıZ VAR"   14:16   ANKARA’DA GAZETECILER, İSMAIL ARı VE ALICAN ULUDAĞ IÇIN BIR ARAYA GELDI: TUTUKLU GAZETECILER SERBEST BıRAKıLSıN   14:08   AK PARTI MEZITLI’DEN BAŞKAN TUNCER’E SESSIZ KALMAYACAĞıZ MESAJı   13:02   AZERBAYCAN, RUSYA’NıN İRAN’A INSANI YARDıM GÖNDERDIĞINI DUYURDU   12:58   “İBB DAVASı”NDA 11. GÜN... İMAMOĞLU’NDAN MURAT ÇALıK’A: “BAŞKANıM, ALLAH SENI KORUSUN”   10:50   MERSIN’IN EVLADı KORAY İÇIN ZAMANLA YARıŞ: BÜYÜKŞEHIR’DEN DMD SEFERBERLIĞI!   10:20   MILYARLARCA LIRALıK VERGI BORCU BIR KALEMDE SILINDI! "VERGIDE ADALET" SÖYLEMI ÇÖKTÜ MÜ?   10:15   AİHM’DE KRITIK KAVALA GÜNÜ! CHP’LI BANKOĞLU STRAZBURG’DAN SESLENDI: "ANAYASAL SUÇ İŞLENIYOR"   09:42   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EZBER BOZAN ÇıKıŞ: "EMEKLI VE ÇIFTÇI KADERINE TERK EDILEMEZ!"   09:40   MERSIN’DE SANAT DEVRIMI: 25 YıLLıK ÇıNAR ŞEHIR TIYATROSU REKORA KOŞUYOR!   09:31   ADANA’DA LEYLA ALATON RÜZGARı: "KENDI HIKÂYENIZI YAZMAKTAN KORKMAYıN!"   20:02   TÜRKIYE’NIN KıYı GELECEĞI MERSIN’DE ŞEKILLENIYOR: 196 BELEDIYE İÇIN KRITIK YOL HARITASı!   16:49   İSPANYA BAŞBAKANı: İSRAIL, LÜBNAN’A GAZZE’DEKIYLE AYNı YıKıMı YAŞATMAYı HEDEFLIYOR   16:43   İBB DAVASı’NDA 10. GÜN... TUTUKLU BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKANı MEHMET MURAT ÇALıK SAVUNMASıNA BAŞLADı: "ALNıMıN AKıYLA BU SÜRECIN IÇINDEN ÇıKACAĞıM"   16:42   MUHSIN YAZıCıOĞLU, MEZARı BAŞıNDA ANıLDı... REMZI ÇAYıR: "ONUN YOLUNU IKTIDAR YAPMAK HEPIMIZIN GÖREVI"   16:42   TBMM’DE SÜREÇLE ILGILI MÜSTAKIL VE GEÇICI YASA HAZıRLıĞı… TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ ILE GRUP KOORDINATÖRLERININ TOPLANTıSıNıN GELECEK HAFTA YAPıLMASı PLANLANıYOR   14:06   CHP PM ÜYESI OZAN VARAL: “TARSUS’A ÇIMENTO FABRIKASı DAYATıLıYOR!”   14:05   TOROSLAR BELEDIYESI KıRSALDA ULAŞıM GÜVENLIĞINI ARTıRıYOR  
 
     
   

Siber Güvenlik Ürünlerinin Oscar’ı Olarak Bilinen ’SKD AWARDS 2021 Product Excellence’ödüllerine CHOMAR Layık Görüldü.


2013 yılından bu yana her yıl dünyaca ünlü bağımsız test ve belgelendirme laboratuvarı SKD Labs tarafından düzenlenen “SKD AWARDS” ödülleri, sektör tarafından

 

Tarih : 26 Ocak 2022 Çarşamba 21:30   Okunma : 787

2013 yılından bu yana her yıl dünyaca ünlü bağımsız test ve belgelendirme laboratuvarı SKD Labs tarafından düzenlenen “SKD AWARDS” ödülleri, sektör tarafından "Siber Güvenlik Ürünlerinin Oscar’ı” olarak görülmekte ve siber güvenlik ürünlerinin seviyesinin ölçülmesinde önemli göstergelerden biri olarak değerlendirilmektedir.

Türkiye'nin ilk ve tek %100 yerli teknoloji ile geliştirilen uç nokta koruma yazılımı olan CHOMAR; bireysel ve kurumsal uç nokta koruma kategorilerinde “SKD AWARDS 2021 PRODUCT EXCELLENCE” ödüllerine layık görülmüştür.

“Ülkemizi en iyi şekilde temsil ediyoruz.”

Şirket CEO’su S. Bilgehan Üstündağ “Ülkemiz için yine bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz, %100 yerli teknoloji ile Türkiye’de geliştirmiş olduğumuz CHOMARsiber güvenlik ürünleri ile ülkemizi uluslararası arenada başarı ile temsil etmeye devam ediyoruz.  Bireysel ve Kurumsal Uç Nokta Koruma kategorilerinde SKD AWARDS ürün mükemmeliyet ödülünü 2 yıl üst üste alan Türkiye'de ilk ve tek, globalde ise sayılı şirketler arasındayız. Geliştirmiş olduğumuz siber güvenlik ürünlerinin kalitesini global olarak pekiştirmeye devam ederken, yüksek teknolojili siber güvenlik ürünleri ile dijital dünyada güvende kalmanızı sağlamaya devam edeceğiz. Ayrıca müşterilerimize en iyi uç nokta koruma ürünlerini sunma taahhüdümüzü sürdürürken, koleksiyonumuza yeni ödülleri de eklemekten gurur duyuyoruz.” dedi.

Pekin’de düzenlenecek ödül töreni hakkında bilgi veren Üstündağ. “2020 yılında ödül töreni küresel salgın nedeni ile iptal edilmişti. Bu yıl SKD AWARDS” ödül töreninin 2022'nin ilk çeyreğinde Çin’in başkenti Pekin'de yapılması planlanıyor. Herhangi bir uçuş kısıtlaması olmaması durumunda Siber güvenlik uzmanları, siber güvenlik şirketlerinin temsilcileri, endüstrinin önde gelen şirketlerinintemsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ileödül töreni için bir araya geleceğiz.” dedi.

Ödül töreni ile ilgili basına açıklama yapan SKD AWARDS organizatörü SKDLab CEO'su JesseSong, SKD AWARDS'ın tüm sektör için siber güvenlik ürünleri ve çözümlerini tercih etmede, teknolojik yeniliği teşvik etmeyi, siber güvenlik ürünlerinin kalitesini iyileştirmeyi, ürün güvenlik yeteneklerini geliştirmeyi ve teşvik etmeyi amaçladığını söyledi.

Çin Mühendislik Akademisi'nden Akademisyen NiGuangnan ise, bilimsel, nesnel, titiz ve adil testlerle elde edilen ödüllerin çok değerli olduğunu ve endüstriyel gelişmeyi ve teknolojik ilerlemeyi teşvik etmeye elverişli olduğunu söyleyerek SKDAWARDSödüllerini desteklediğini belirtti. Akademisyen NiGuangnan ayrıcaSKD Labs’ın siber güvenliğin gelecekteki gelişiminde daha büyük bir rol oynayabileceğini düşündüğünü,kazanan ürünler ve şirketlerin gelecekteki gelişimlerinde teknolojik yeniliklerini artırmaya devam edeceklerini belirterek ödül alan şirketleri tebrik etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA