7 Mayıs 2025 Çarşamba

16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"   12:16   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… DEM PARTILI AKıN: “TÜRKIYE`NIN HER TARAFıNDAN HAYVANLARA DÖNÜK KATLIAM GIRIŞIMLERININ ACıSıNı YAŞıYORUZ”   01:22   KANADA BAŞBAKANı MARK CARNEY, DONALD TRUMP ILE YAPTıĞı GÖRÜŞMEDE KANADA`NıN "SATıLıK OLMADıĞıNı, ASLA DA OLMAYACAĞıNı" SÖYLEDI   01:18   TBMM ANAYASA VE ADALET KARMA KOMISYONU, BOŞ BULUNAN 5 HSK ÜYELIĞI IÇIN TBMM GENEL KURULU`NA SUNACAĞı 15 ADAYı BELIRLEDI   01:07   CHP`LI GENÇLER “ÜÇ FIDAN” IÇIN DOLMABAHÇE`YE YÜRÜDÜ..."BUNDAN SONRA MÜCADELEMIZIN ADı `KORKMA` OLACAK"   21:57   CHP VE YENI YOL PARTISI MILLETVEKILLERI, TBMM ANAYASA VE ADALET KARMA KOMISYONU`NU TERK ETTI... ANAYASA`NıN 159. MADDESINI HATıRLATıP, AD ÇEKME IŞLEMININ UYGULANMASıNı ISTEDILER   20:36   ÜMIT ÖZDAĞ: ÖZGÜR ÖZEL`E YAPıLAN SALDıRı, IKTIDARıN UYGULADıĞı YÜKSEK TANSIYON POLITIKASıNıN AÇıK BIR SONUCUDUR   19:50   CHP`LI EMIR AÇıKLADı; GÖKHAN GÜLYURT`UN EV HAPSI CEZASı KALDıRıLDı, ELEKTRONIK KELEPÇESI ÇıKARıLDı   19:48   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MITINGINE DAVET ÇAĞRıSı: BEYAZıT, HER ZAMAN ZULME MEYDAN OKUDU, ŞIMDI DE OKUYACAK   19:46   CHP`LI GÜNAYDıN: İMAMOĞLU, MAZBATASıNıN IPTAL EDILDIĞI TARIHTEN TAM 6 YıL SONRA, DIPLOMASıNı IPTALININ DURDURULMASı IÇIN IDARI YARGıYA BAŞVURDU   15:42   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, MINIK ÖĞRENCILERIN SORULARıNı YANıTLADı   15:39   MEZITLI`DE 3 FIDAN, DÜZENLENEN TÖRENLE ANıLDı   13:43   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN ÇIFTÇILERE KORUNGA TOHUMU DESTEĞI   12:54   VOLKAN KONAK`ıN ISMI, YENIŞEHIR`DEKI KÜLTÜR MERKEZINDE YAŞAYACAK   10:14   SILIFKE 3. EDEBIYAT FESTIVALI SONA ERDI  
 
     
   

Başkan Bünyamin Uçar, “Savaş ve silahların konuşmadığı bir yıl olsun”


CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Yeni yıl yepyeni bir başlangıç olarak önümüzde duruyor. Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bizi bekliyor. 2018’in ülkemize barış, huzur, mutluluk ve demokrasi getirmesini umut ediyorum” dedi.

 

Tarih : 29 Aralık 2017 Cuma 08:38   Okunma : 1301

CHP Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, “Yeni yıl yepyeni bir başlangıç olarak önümüzde duruyor. Yeni umutlar, yeni hedefler ve yeni bir yolculuk bizi bekliyor. 2018’in ülkemize barış, huzur, mutluluk ve demokrasi getirmesini umut ediyorum” dedi.

Uçar, “2017 yılının eşiğinde Türkiye'nin mahkemeleri zorbalık manzaralarına seyirci oluyor, sokaklarımız biber gazı kokuyor. Hırsızlık yapanlar ellerini kollarını sallayarak gezerken, gencecik çocuklar sadece fikirlerini açıkladıkları için kovuşturmalara uğruyor. Masum siviller ve askerlerimiz şehit oluyor. Savaşlar ve silahlar konuşuyor. Fakat bütün bu karanlık manzaranın içinde yükselen bir ses var. Türkiye'nin büyük çoğunluğuna ait bir ses… Bu ülkenin namuslu, onurlu ve çalışkan babalarına ait bir ses… Çocuğuna iyi bir eğitim verip güzel bir gelecek kurmak isteyen annelerine ait bir ses… Her sabah işine giderken daha iyi bir hayat hayali kuran taşeron işçilere, ailesine bakmak için yer altına inen madencilere, alın teriyle çalışmak isteyen gençlere ait bir ses. Bu ses yenilik diyor, bu ses değişim diyor, bu ses hepimizi umuda çağırıyor. Onlar farklı bir Türkiye hayali kuruyorlar. Onlar sokakların özgür olduğu bir Türkiye istiyor, onlar güçlülerin üstün olduğu değil hukukun üstün olduğu bir Türkiye talep ediyor. Onlar işsizliğin ve yoksulluğun azaldığı, gelir adaletsizliğinin yok olduğu bir Türkiye özlemiyle yaşıyor.  Onlar kimsenin ayrımcılığa uğramadığı, herkesin birinci sınıf vatandaş olduğu bir Türkiye mümkün diyor.  Onlar yasaklarla değil özgürlük, haksızlıkla değil adalet, ayrımcılıkla değil eşitlik içinde yaşamak istiyor.
Bu ses Türkiye'nin gerçek sesidir.  Bütün eksikliklerine, bütün zorluklara ve bütün yaşananlara rağmen Türkiye büyük bir ülkedir. Çünkü insanlarımız büyüktür."

"Biz imkânsız denilenlerin mümkün, hayal denilenlerin gerçek olabildiğini gösterdik. Biz tarihin en umutsuz zamanlarında, en zor koşullar altında, mucize denilen başarılara imza attık. Büyük hayaller kurduk, bu hayallere erişmek için büyük bir cesaret ve ona eşit büyüklükte bir fedakârlık gösterdik. Karanlığı gördük ve aydınlığa ulaşacak güce sahip olduğumuzu defalarca ispatladık.  Bugün Türkiye'nin boğuştuğu sorunlar halkımızın başarısızlığından değil, yönetimin başarısızlığından kaynaklanıyor. Bu yüzden Türkiye kendi büyüklüğüne ve gücüne yakışır bir yönetimi hak ediyor. 

2018 yılı tüm insanlığa huzur, ülkemize özgürlük, adalet, barış ve bereket getirsin. Aydınlığın, sevginin, özgürlüğün yılı olsun. Halkımıza mutluluk getirsin” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  chp, bünyamin uçar, belediye.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA