19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Mersin’de servisçi esnafına akaryakıt ve lastikte indirim protokolü..


Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, üyelerine akaryakıt ve lastikte yüzde 7 indirim imkanı tanıyan iki protokole imza attı.

 

Tarih : 5 Ocak 2018 Cuma 23:57   Okunma : 1870

Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, üyelerine akaryakıt ve lastikte yüzde 7 indirim sağlayan iki protokole imza atarken, öğrenci ve personel servis araçlarıyla ilgili yeni düzenlemelere uygun araç temini konusunda da Koluman Otomotiv ile fikir birliğine varıldı.

Özmen Global Petrolle imzalanan protokolle üyelere akaryakıtta yüzde 7 indirim imkanı tanınırken, üzerinde nakit yada kart olmasa dahi taşıt tanıma sistemiyle bir ay sonra ödeme fırsatı sağlandı. Oda ile  Ademoğlu Otomotiv  arasında imza altına alınan protokolle  Pirelli marka tüm ürünlerde satış fiatı üzerinden yüzde 7 oranında indirim yapılırken, ilgili firmaca   yeni alınan lastiklerin söküp, takma balans hizmeti ücretsiz verilecek.

Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, üyelerine akaryakıt ve lastikte yüzde 7 indirim imkanı tanıyan iki protokole imza attı.

Mersin Servis Araçları İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Nesil Aydın, üyelerine akaryakıtta yüzde 7 indirim sağlayan anlaşmayı Özmen Global Petrol Departman Yöneticisi Harun Reşit Güngör ile imza altına aldı. Söz konusu protokolle tüm Türkiye’deki BP istasyonlarında geçerli olmak üzere odaya kayıtlı servisçilere bir yıllık pompa fiatı üzeriden yüzde 7 oranında iskonto indirimi sağlandı. Araç tanıma sistemiyle servisçiler araçlarından inmeden yakıt ikmali yapabilecek, üzerinde nakit para yada kredi kartı olmasa dahi bir ay  süresince ücret ödemeden iskontolu akaryakıt alabilecek ve ödemeyi bir ay sonra yapabilecek.

Başkan Nesil Aydın ile Ahmet Ademoğlu Otomotiv arasında imza altına alınan protokol ile odaya kayıtlı üyelere Pirelli marka lastik alımlarında yüzde 7 indirim imkanı sağlanırken, yeni alınacak lastiklerin tüm sökme takma ve balans hizmetleri ilgili firma tarafından ücretsiz yapılacak. Protokolle ayrıca iskontolu fiat üzerinden kredi kartına peşin fiatına taksit imkanı sağlandı.

Başkan Aydın ayrıca Koluman Motorlu Araçlar A.Ş Hafif Ticari Araçlar Satış Müdürü Aytuğ Şakakçı ile yapılan karşılıklı görüşmede öğrenci ve personel servis araçlarıyla ilgili yeni düzenlemelere uygun araç temini ile filo indirimi ve faiz oranları hakkında görüş birliğine varıldı. Koluman A.Ş Mercedes Benz Türk tarafından yeni düzenlemelere uygun araç temini, filo indirim oranları ve faiz indirimleri ile ilgili odaya talepte bulunulurken,  ikinci el  araçların uygun şartlarda değerlendirilmesi, bakım, onarım, yedek parça ve işçilikte indirim sağlanması konusunda görüş birliğine varıldı.Görüşmelerin sonuçlarıyla ilgili önümüzdeki günlerde açıklama yapılacağı kaydedildi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası, esob, servis araçları.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA