31 Mayıs 2026 Pazar

21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"   20:35   SILIVRI’DE KRITIK ZIRVE! ÖZGÜR ÖZEL 19 İSIMLE GÖRÜŞTÜ: İMAMOĞLU KARARı SONRASı İLK TEMAS   20:31   CHP’DE HUKUK KRIZI: İBRAHIM KABOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU VE ÖZEL AÇıKLAMASı!   18:53   ANKARA’DA IKI AYRı BAYRAMLAŞMA HAZıRLıĞı... ÖZEL VE KıLıÇDAROĞLU, VATANDAŞLARLA BIR ARAYA GELECEK   18:52   İSTANBUL’UN FETHI 573. YıLıNDA KUTLANıYOR   18:50   AB VE NATO’DAN RUSYA’YA ROMANYA TEPKISI: AVRUPA HAVA SAHASı IHLAL EDILDI  
 
     
   

Tarsus Servis Araçları Odası Başkanı Yeniden Mehmet Tıraş


Tarsus Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nın iki adayın başkanlık için yarıştığı genel başkanlığı kazanan taraf, mevcut başkan Mehmet Tıraş ve ekibi oldu. 198 oyun kullanıldığı genel kurulda 126 oyu hanesine yazdıran Tıraş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi.

 

Tarih : 22 Ocak 2018 Pazartesi 17:41   Okunma : 1956

Tarsus Şoförler ve Otomobilciler Odası toplantı salonunda yapılan genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Birlik Başkanvekilleri Nesil Aydın, Alper Deniz, Birlik Denetim Kurulu Başkanı Erdoğan Yalçın, Birlik Disiplin Kurulu Başkanı Duran Şen, Birlik yönetim kurulu üyesi Mehmet Torun, Mersin Minibüsçüler Odası Başkanı Aziz Biricik, Mersin Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Zafer Çekmez, Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş, Tarsus Tuhafiyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Nurettin Taş, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, İnşaat Malzemesi Satıcıları Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan ile siyasi parti temsilcileri, dernek başkanları ve oda üyeleri katılım gösterdi.

Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda Divan Başkanlığına oy birliğiyle Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan heyetine ise Alper Deniz, Nesil Aydın, Erdoğan Yalçın ve Duran Şen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması sonrası Divan Başkanı tarafından genel kurula okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra odanın geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporu ile tahmini bütçesi Birlik Genel Sekreteri Cevdet Tekbaş tarafından genel kurula okundu ve okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası plaket törenine geçildi.

Tarsus Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Mehmet Tıraş, odaya olan hizmet ve katkılarından dolayı Mersin ESOB ve Divan Başkanı Talat Dinçer’e plaket takdim etti. Yine odaya olan katkı hizmetlerinden dolayı Tarsus Şoförler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Yeni EKK Başkanı Bektaş Aslan ve üyelerden Haydar Erken’e plaketleri Birlik Başkanı Talat Dinçer ve oda Başkanı Mehmet Tıraş tarafından verildi.

Plaket töreni sonrası seçimlere geçildi. Mevcut başkan Mehmet Tıraş ile Fırat Ergin’in listelerinin yarıştığı genel kurulda son sözü söyleyen üyeler Başkan Tıraş ve ekibinde karar kıldı. 198 oyun kullanıldığı genel kurulda 126 oyla yeniden güvenoyu alan Başkan Tıraş ve ekibi yeniden göreve getirildi. Mehmet Tıraş Başkanlığındaki Tarsus Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nda Oğuz Özkan, Musa Erol, Salih Can, Ertuğrul Gür, Emrah Işık ve Mehmet Fahri Karaca yönetim kurulu; Erkan Özçavuş, Bülent Akdoğan ve Haluk Eren Denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  servis aracı işletmecileri, esnaf odası, mehmet tıraş

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA