27 Nisan 2024 Cumartesi

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

ÇUKUROVA BASKETBOL ÇOK MUTLU


Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası’nda (EuroCup Women) yarı finale yükselmenin sevincini yaşanıyor. Kupaya sadece 2 maç uzaklıkta olduklarını belirten Başantrenör Aziz Akkaya,

 

Tarih : 18 Mart 2022 Cuma 23:10   Okunma : 711

Çukurova Basketbol Kulübü (ÇBK) Mersin Yenişehir Belediyesi, FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda (EuroCup Women) yarı finale yükselmenin sevincini yaşanıyor. Kupaya sadece 2 maç uzaklıkta olduklarını belirten Başantrenör Aziz Akkaya, "Şampiyonluğa inancımız tam" dedi.

Çukurova Basketbol, çeyrek final ilk karşılaşmasında deplasmanda 64-77 mağlup ettiği Fransa temsilcisi LDLC Asvel Feminin'i, Mersin'deki rövanş mücadelesinde de 82-68 yenerek adını son 4 takım arasına yazdırdı. Tribünlerdeki 6 bin taraftarın desteğiyle hava atışından son saniyeye kadar üstün bir oyun sergileyen turuncu-lacivertlilerde 18 sayı kaydeden Tiffany Hayes maçın en skorer ismi olurken, DeWanna Bonner 17, Temi Fagbenle 16, Jasmine Thomas ise 14 sayı ile çift hanelere ulaştı.

"SADECE 2 MAÇIMIZ KALDI"

Mücadelenin ardından maça ve şampiyonluk hedefine ilişkin açıklamalarda bulunan ÇBK Başantrenörü Aziz Akkaya, "İlk 2 çeyrek gerçekten mükemmel basketbol oynadık, inanılmazdı. Şimdi yarı finaldeyiz ve sadece 2 maçımız kaldı. Herkese kupayı çok istediğimizi gösterdik. Şampiyonluğa inancımız tam. Organizasyona, taraftarlara, oyuncularıma herkese çok teşekkür ediyorum. Bu kulüp için emek gösteren herkesi kutluyorum" diye konuştu.

Turuncu-lacivertlilerin yıldızlarından Tiffany Hayes ise zorlu bir eşleşmeden zaferle ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydederek, "2 maçı da çok kararlı ve doğru bir şekilde oynadık. Akıllı oynadık ve oynadığımız oyundan keyif aldık. Bugün de özellikle ilk çeyrekte çok iyi oynadık, 30 sayı attık. Maçı kazanıp tur atladığımız için çok mutluyum. Şimdi final fourdayız ve umarım sonunu da getirip bu kupayı alacağız" ifadesini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA