12 Temmuz 2025 Cumartesi

16:53   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… ÖZGÜR ÖZEL: TERÖR ÖRGÜTÜNÜN BUGÜNKÜ SEMBOLIK SILAH BıRAKMA ADıMıNı MEMNUNIYETLE KARŞıLıYORUZ   16:51   ANJIYO OLAN MURAT ÇALıK YENIDEN CEZAEVINE SEVK EDILDI... CHP’LI ZEYBEK: "BUNUN ADı AÇıKÇA CINAYETE TEŞEBBÜSTÜR"   16:49   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı DERVIŞOĞLU: "BUNA VESILE OLANLARıN UTANMASı GEREKIR"   16:47   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK ÜYESI BIR GRUP SILAH BıRAKTı… 250 GÖZLEMCININ KATıLıMıYLA SILAHLAR IMHA EDILDI   02:01   ADANA, BAŞKANıNA SAHIP ÇıKTı… BINLERCE VATANDAŞ, TUTUKLANAN ZEYDAN KARALAR’A ÖZGÜRLÜK ISTEDI   01:59   CHP’NIN ADANA MITINGI... ÖZGÜR ÖZEL: BIZIM ARKAMıZDA MILLET VAR, ERDOĞAN’ıN ARKASıNDA TRUMP VAR, İSRAIL VAR   15:52   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN: "İKLIM KANUNU’NU, 10. YARGı PAKETI’NIN ANAYASA’YA AYKıRı HÜKÜMLERINI ANAYASA MAHKEMESINE TAŞıYACAĞıZ"   15:50   ÇYDD’DEN LISE EĞITIM SÜRESININ 2 YıLA INDIRILMESI ÖNERISINE TEPKI   14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR  
 
     
   

CHP Gençlik Kollarından Silifke, Anamur Ziyareti..


CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek , Mersin Gençlik Örgütleri il Başkanı İ.Ethem Güzel ve il yöneticilerinden oluşan bir heyet 2. Bölge olarak tabir edilen ilçelerde bir dizi ziyaretlerde bulundu.

 

Tarih : 25 Şubat 2018 Pazar 16:37   Okunma : 2562

CHP Gençlik Kolları  Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek , Mersin  Gençlik Örgütleri il Başkanı İ.Ethem Güzel ve il yöneticilerinden oluşan bir heyet 2. Bölge olarak tabir edilen ilçelerde bir dizi  ziyaretlerde bulundu.

Göreve gelmelerinden sonra İl Yönetimi olarak yaklaşan yerel seçimleri de dikkate alarak bir dizi karar aldıklarını ve zaman kaybetmeden bu kararları hayata geçirmeye çalışacaklarını ifade eden Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, İl genelinde ve ilçelerde atıl durumda bulunan gençleri kazanmak için CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek’ın koordinasyonunda yoğun bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.

Kongreler sonrası  Yaptıkları ilk tespitlerde bazı ilçelerde gençlik kolları yönetimlerinin esikliklerini tespit ettiklerini ve bu doğrultuda 2.Bölgede gençlik örgütlerini gezerek destek verdiklerini hemde çalışmalarını yerinde incelediklerini belirtti.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK, “MERSİN’İ KARIŞ KARIŞ GEZECEĞİZ”

İkinci bölgeye yaptığı geziyi değerlendiren Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek; Seçim zamanı yoğun bir süreç geçirdik. İlçelerimizi ziyaret edemedik. Seçimden sonra ilk fırsatta ikinci bölgeye hem teşekkür ziyareti hem de 26 Şubat Ankara yolculuğu için bir ön hazırlık yaptık. İlçe örgütlerimizi Ankara'ya davet ettik. Hepsi ile ayrı ayrı görüştük, hepsinin bizim için ne kadar değerli olduğunu ve bu aşamada 2019 sürecinde onlarla birilikte yol yürümenin, daha da örgütlenmenin ne kadar önemli olduğunu vurguladık.

Aynı gün içinde Anamur merkezde şehidimiz Halil İbrahim Şık,Akine Köyündeki Şehidimiz Mehmet Kuş'un ailelerini ziyaret ederek acılarına ortak olduk. Bundan sonra, özellikle üniversitelerde komisyonumuz oluşturuluyor.. 2019 süreci yaklaşıyor. Bu sürece en örgütlü biçimde bir kadro kurarak, 2019'da sandıkları, oyları, insanların özgür iradelerini korumak adına hep sokaklarda olacağız. Daha fazla mücadele edeceğiz. Bizler zaten "Daha fazla cesaret" diyerek bu yola çıktık. O yüzden başka bir geleceği mümkün kılmak adına, mücadelemiz her zaman devam edecek.

Son olarak bundan sonra 2.bölge ziyaretlerini daha sık yapacaklarını ifade eden Genel Başkan Yardımcısı Didar Şimşek; sadece büyükşehir yasasından dolayı değil örgütlenebilme açısından önemli bir bölge olduğundan dolayı 2. bölge ziyaretlerini önemsediğini ve bu bölgenin eskiden olduğu gibi yine solun kalesi olabileceğini ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, DİDAR ŞİMŞEK, ETHEM GÜZEL, SİLİFKE, ANAMUR.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA