14 Haziran 2026 Pazar

23:58   78’LILER HAREKETI MERSIN’DE TOPLANDı! TARIHI GENEL KURULDAN ’YÜZYıLLıK YÜZLEŞME’ VE ’ADALET’ ÇıKıŞı   23:58   MHP’LI LEVENT UYSAL PALERMO’DAN DÜNYAYA SESLENDI...   15:35   SÜHEYL BATUM’DAN CHP KURULTAY KARARıNA SERT TEPKI: ’ÇOCUKLARıN BILE GÜLECEĞI BIR DURUM!’   01:05   CHP’DE DEPREM! REKOR OYLA SEÇILEN BELEDIYE BAŞKANı İÇIN İHRAÇ İSTEMI: "KARARı KABUL ETMIYORUM!"   23:23   CHP’DE ŞOK İSTIFA! TANJU ÖZCAN "SIYASI CUNTA" DIYEREK GEMILERI YAKTı: ’SAVUNMA VERMEM...’   19:09   CHP SÖZCÜSÜ SARı: MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı SERKAN TUNCER ILE BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN TEDBIRLI OLARAK KESIN ÇıKARMA CEZASı ISTEMIYLE YÜKSEK DISIPLIN KURULU’NA SEVK EDILDI   16:50   CHP MYK, GENEL BAŞKAN KEMAL KıLıÇDAROĞLU BAŞKANLıĞıNDA TOPLANDı   16:50   MEZITLI’DE DEZAVANTAJLı BIREYLER SU SPORLARı ILE BULUŞUYOR   16:49   BENJAMIN NETANYAHU: BAŞBAKAN OLDUĞUM SÜRECE İRAN NÜKLEER SILAHA SAHIP OLMAYACAK   14:30   FATOŞ PıNAR TÜRKER’IN "ÇıPLAK ARAMA" IDDIASı: İÇIŞLERI BAKANLıĞı SORUŞTURMA BAŞLATTı   10:01   MERSIN’DE ’KIMSE YALNıZ KALMAYACAK’ DEDI, 13 ILÇEDE O HIZMETI BAŞLATTı! BAŞVURANLARıN EVINE GIDIYORLAR   23:36   PM TOPLANTıSı ÖNCESI PEŞ PEŞE İSTIFALAR: ’TARIHIN DOĞRU TARAFıNDAYıZ’   23:21   AKDENIZ İÇIN TARIHI ZIRVE: MERSIN’IN İKLIM VIZYONU TÜRKIYE’YE ÖRNEK GÖSTERILDI!   16:58   DEM PARTI’DEN ’MUTLAK BUTLAN’ ELEŞTIRISI VE SÜREÇ YASASı ÇAĞRıSı   16:57   İMAMOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU TEPKISI: "KAYYıM ATANAN KIŞIYI KıNıYORUM"   16:55   AĞRı’DA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN IRMAK AYŞE KOPARAN, İZMIR’DE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   16:53   SILIVRI’DEN SESLENEN DILEK KAYA İMAMOĞLU: ÇıPLAK ARAMA IŞKENCEDIR   14:57   DEM PARTI MERSIN MILLETVEKILI ALI BOZAN, TARSUS’TA SU KANALLARıNı INCELEDI: BU IHMAL ÖLÜME DAVETIYE ÇıKARıYOR!   14:56   ÜNLÜLERE YÖNELIK UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı... EMEP GENEL BAŞKANı ASLAN: "ÖNCELIKLE UYUŞTURUCU BARONLARıNıN YAKALANARAK GÖZALTıNA ALıNMASı GEREKIR"   14:55   CHP PARTI MECLISI TOPLANDı  
 
     
   

MERSİNLİ MİNİKLER, 23 NİSAN COŞKUSUNU SOKAKLARA TAŞIDI


Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Mevlana Mahallesi Kadın ve Çocuk Atölyesi`nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı` coşkusu yaşandı.

 

Tarih : 22 Nisan 2022 Cuma 09:38   Okunma : 850

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi bünyesinde hizmet veren Mevlana Mahallesi Kadın ve Çocuk Atölyesi`nde ‘23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı` coşkusu yaşandı.

Mevlana Mahallesi Kadın ve Çocuk Atölyesi`nde eğitim gören çocuklar ile anneleri, Mevlana Mahalle Muhtarlığı önünde toplanarak, atölyeye kadar yürüdü. Ellerinde Türk bayrakları ve balonlarla birlikte yürüyen minikler, üzerlerinde Atatürk siluetlerinin basılı olduğu tişörtler giydi. Mevlana Mahallesi Kadın ve Çocuk Atölyesi`nin önüne kadar yürüyen minikler, sokaklara 23 Nisan coşkusunu taşıdı. Mahalle halkı da bu coşkuya evlerinin balkon ve pencerelerinden ortak oldu.

Kortej boyunca 23 Nisan coşkusuna yakışır şarkılar ve marşlar eşliğinde yürüyen çocuklar, daha sonra atölye önünde gösterilerini sergiledi. Şiirler okuyup, şarkılar söyleyen ve dans eden minikleri, aileleri de coşku ve heyecanla izledi.

“ÇOCUKLARIMIZIN KENDİ MAHALLELERİNDE BİR ANILARI OLSUN İSTEDİK”

Mevlana Mahallesi Kadın ve Çocuk Atölyesi Birim Sorumlusu ve Okul Öncesi Öğretmeni Sonay Berber, 23 Nisan kutlamaları kapsamında bir haftadır çocuklara 23 Nisan`la ilgili çalışmalar yaptırdıklarını anlatarak, “Çocuklarımızın aslında kendi mahallelerinde bir anıları olsun istedik. Aslında buradaki amacımız hem onlara armağan edilen 23 Nisan`ı eğlenceli kutlamalarını istememiz hem de bu yollardan her zaman geçiyorlar ama öyle bir anı bırakılmamıştır” diye konuştu.

AİLELER ÇOCUKLARINI HEYECAN VE COŞKU İLE İZLEDİ

Torununu izlemeye gelen Nimet Özbek, “Güzeldi maşallah. Hepsini çok beğendik” derken, velilerden Makbule Yokuş, “Çok mutluyuz, çocuklarımız seviniyor. Bugün çok güzel geçti. Eğlendiler, yürüyüş yaptılar, şiirler okudular, 23 Nisan`ı kutladılar. Çocuklarımız çok mutlu, biz de mutluyuz” dedi.

Çocuklarını izlemeye gelen annelerden Sevgi Aydın da “Çok mutluyum. Çünkü benim kızım önceden içine kapanık bir çocuktu. Ama buraya geldiğinden beri o kadar özgüvenli ki şarkıları öyle deli dolu söylüyor. Onunla birlikte biz de çok mutlu oluyoruz evde” diye konuştu.

Miniklerden İsra Gezgen ise “Bugün burada eğlendik, 23 Nisan`ı kutladık, eğlenceli danslar yaptık, yollarda yürüdük” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA