29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

KILIÇDAROĞLU: YURTTAŞLARIMIZA ÖNERİM, SURETİ MUHALİF GÖRÜNEN AMA PSİKOLOJİK HARP DAHİLİNDE KURULMUŞ YAPILARA DİKKAT ETMELERİDİR


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Milletvekili Gülay Yedekçi`nin geçmişteki, “Atatürk Havalimanı`nın pistlerinin ve kendi ana binalarının kalması ve oradan uçuşların devam etmesi şart” açıklamasının çarpıtılmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye`de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca” dedi.

 

Tarih : 17 Mayıs 2022 Salı 12:46   Okunma : 1184

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, eski CHP Milletvekili Gülay Yedekçi`nin geçmişteki, “Atatürk Havalimanı`nın pistlerinin ve kendi ana binalarının kalması ve oradan uçuşların devam etmesi şart” açıklamasının çarpıtılmasına tepki gösterdi. Kılıçdaroğlu, “Türkiye`de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca” dedi.

CHP Genel Başkan Başdanışmanı Tuncay Özkan, geçmişte, eski CHP Milletvekili Gülay Yedekçi`nin HaberTürk TV`de "Atatürk Havalimanı ve pistlerinin korunması koşulu" ile ek binaları ve çevresinde gençler için "Atatürk Kent Parkı ve Uygarlık Kütüphanesi" projesini anlattığı sözlerinin çarpıtıldığını belirterek, o programın görüntülerini paylaştı. 

Özkan`ın paylaştığı videoya göre, eski CHP milletvekili Gülay Yedekçi, HaberTürk TV yayınında şunları söylemişti:

YEDEKÇİ: “ATATÜRK HAVALİMANI`NIN PİSTLERİNİN VE KENDİ ANA BİNALARININ KALMASI VE ORADAN UÇUŞLARIN DEVAM ETMESİ ŞART”

“Atatürk Havalimanı ile ilgili ben bir proje hazırladım. ‘Atatürk Kent Parkı ve Uygarlık Kütüphanesi` diye. Ve bununla ilgili de bir kanun teklifi hazırladık. Neden? Çünkü böyle bir şey olacağı daha önceden de konuşuluyordu. Erken seçim oldu, kanun teklifini veremedik ama hazırladık. Teklifte şunu dedik; oradaki bütün çalışmalara sivil toplum kuruluşları, mühendisler, mimarlar, orada yaşayan insanlar… ‘Başka kimse karışmasın` dedik. Sayın Genel Başkanımız`ın, ‘İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız açıklasın` dediği gerçekten de iyi bir çalışma çıktı.

Biz orada ne yaptık? Gençler için bir teknoloji merkezi, bir medyatech olarak düzenleyip, orada bir uzay üssü, uzay izleme merkezi yapılabilir ama pist korunup oranın havalimanı olarak kalması şeklinde… Yani biz orada var olan binaların düzenlenmesinden bahsediyoruz. Yoksa Atatürk Havalimanı`nın pistlerinin ve kendi ana binalarının kalması ve oradan uçuşların devam etmesi şart. Neden? Kentler hafızlarıyla birdir, bunun bir anı değeri vardır, simge değeri vardır. Bırakın iyi bir havalimanı olmasının, olağanüstü hava koşullarında oraya inmek zorunda kalınmasını bir köşeye bırakın… Asıl önemli olan bir diğer nokta bir simge yapı olmasıdır, Atatürk Havalimanı`nın böyle bir özelliği de vardır, bunun da altınız çizmek isterim.”

ÖZKAN: “HEM HAVALİMANI KALACAK, HEM DE O GÜZELLİKLERLE YENİDEN HAYAT BULACAK”

Özkan, Yedekçi`nin konuk olduğu bu yayını; “Gülay Yedekçi arkadaşımızın projesini çarpıtan trollere diyorum ki, başınıza Kemal Kılıçdaroğlu kadar taş düşsün. Atatürk Havalimanı sizin hayal edemeyeceğiniz güzellikleri barındıracak kadar büyük. Hem havalimanı kalacak hem de o güzelliklere yeniden hayat bulacak” notuyla paylaştı.  

KILIÇDAROĞLU: "SARAYIN TROLL İÇERİKLERİNİ YAYANLARA BAKMAK YETERLİ OLACAKTIR"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise Özkan`ın mesajını alıntıladı ve şu açıklamayı yaptı:

“Türkiye`de üzerine en çok algısal operasyon yapılan kişiyim. Bu değişmez, ben alışığım. Ancak yurttaşlarımıza önerim, sureti muhalif görünen ama psikolojik harp dahilinde kurulmuş yapılara dikkat etmeleridir. Sarayın troll içeriklerini yayanlara bakmak yeterli olacaktır kanımca.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA