10 Temmuz 2025 Perşembe

14:45   CHP’LI BELEDIYE BAŞKANLARı PARTI GENEL MERKEZINDE BIR ARAYA GELDI... "BIRLIK VE BERABERLIK IÇINDE MÜCADELEYI KARARLıLıKLA SÜRDÜRECEĞIZ"   14:38   YENILENEN ALTYAPıSıYLA MEZITLI ÇÖZÜM MERKEZI VATANDAŞLARıN HIZMETINDE!   14:37   CHP MERSIN MILLETVEKILI TALAT DINÇER: “EMEKLIYI İNŞAATLARDA BEKÇI YAPTıNıZ, VICDANıNıZ RAHAT Mı?”   14:34   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HAL YOLU VE ANA CADDELERDE TITIZ TEMIZLIK   14:31   “BIR TAŞıYANıM OLSA” DIYEN ÖĞRENCILERIN EV TAŞıMASı MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN   14:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TOPLU TAŞıMA ARAÇLARıNA KLIMA DENETIMI   09:02   BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI TRAFIK GÜVENLIĞI İÇIN SAHADAYDı   21:33   TOROSLAR’DA SıFıR ATıK SEFERBERLIĞI: MOBIL ATıK GETIRME MERKEZI MAHALLELERDE   16:50   MURAT ÇALıK TEKRAR HASTANEYE KALDıRıLDı... ÇALıK’ıN EŞI ZEHRA ÇALıK: "DAHA NEYI BEKLIYORUZ? SAVCıLıKTAN TAHLIYE KARARıNı ACILEN BEKLIYORUZ"   16:48   BAŞARıR: "İKTIDAR, DÜNYANıN HER YERINDE VAR AMA DEMOKRASI OLABILMESI IÇIN MUHALEFET OLMASı LAZıM"   16:35   TBMM GENEL KURULU’NDA CHP’LILERDEN TUTUKLAMALARA PROTESTO   03:15   TERÖR ÖRGÜTÜ PKK LIDERI ABDULLAH ÖCALAN’ıN VIDEO MESAJı BEKLENIYOR   01:29   CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK IFADE VERDI: ’İFTIRA AT, KURTUL’ DÜZENI KURULMUŞ DURUMDA   01:27   SÖZCÜ TV KARARTıLDı   22:52   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ADANA’DA BELEDIYE BAŞKANıNı TUTSAK EDERSENIZ, DEMOKRATIK TÜRKIYE UMUDUNA GÖLGE DÜŞER   21:15   ZEYDAN KARALAR TUTUKLANDı   20:15   ADANALıLAR’DAN ZEYDAN KARALAR’A DESTEK IÇIN OTURMA EYLEMI   17:29   AİHM’DEN SELAHATTIN DEMIRTAŞ LEHINE HAK IHLALI KARARı... DEMIRTAŞ’ıN AVUKATLARı: "KARARıN EN ÖNEMLI TARAFı KOBANI DAVASıNDA VERILEN MAHKUMIYET KARARıNıN DAYANDıĞı DELILLERI BOŞA ÇıKARMASıDıR"   17:26   ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞI, MÜCAHIT BIRINCI HAKKıNDA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU   17:24   ŞEHIT ÜMIT ÜZÜM’ÜN ABLASı: "BURADA AKP’LI KIMSEYI ISTEMIYORUM"  
 
     
   

Mersin Barosu Avukat Ofisleri Hizmete Girdi


Mersin Barosu tarafından hayata geçirilen Avukat Ofisleri’nin açılışı yapılarak avukatların hizmetine girdi.Ofis açmak isteyip de açamayan avukatlar, Mersin Barosu’nun açmış olduğu hazır ofislerde meslek hayatını sürdürebilecek.

 

Tarih : 10 Nisan 2018 Salı 03:16   Okunma : 1538

Mersin Barosu Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ofis açılışını Mersin Barosu Başkanı Av. Ali Er, Genel Sekreter Av. Eren Mülayim, Sayman Av. Melike Zafer Gürgen, komisyon, merkez, kulüp başkanları ve avukatlarla birlikte yaptı.

Avukatlık Ofisleri Projesi’ni çok önemsediklerini ve üzerinde titizlikle çalıştıklarını ifade eden Baro Bşk. Er, “Türkiye’de sadece birkaç baroda uygulanan bu sistemi, Mersin Barosu olarak bizler de gerçekleştirerek meslektaşlarımızın kullanımına sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Avukatlık ofisi açmak isteyip de açamayan avukatlarımızın kullanımı için hayata geçirmiş olduğumuz ‘Mersin Barosu Avukat Ofisleri Projesi’ kapsamında, Mersin Barosu Sosyal Tesisleri 2. katında görüşme, bireysel çalışma ve toplantı odaları ayrı olmak üzere avukatlarımızın hizmetine sunduğumuz hazır ofisler, meslektaşlarımızın hizmetine girmiştir. Meslektaşlarımıza bu ofislerde, sekreterlik hizmeti ve ofis araç gereçleri ile hazır ofis sunuyoruz. Bu ofisten isteyen bütün meslektaşlarımız faydalanabilir. Başvuruda bulunan meslektaşlarımızın sayısının daha da artmasını bekliyoruz. Özellikle, meslek hayatına ilk adımı atan avukatlarımızın mutlaka başvuruda bulunup faydalanmalarını öneriyorum. Bu projemizle, mesleğe yeni adım atan meslektaşlarımıza büyük ölçüde destek oluyoruz. Geleceğimizin avukatlarını yetiştirmek, onların mesleki gelişimine katkı sağlamak en önemli görevlerimizden birisidir. Meslektaşlarımızın geleceğine yapacağımız her bir yatırım, en büyük mutluluğumuz, en büyük gururumuzdur. Meslektaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

Avukatlık ofislerinden faydalanmak için başvuruda bulunan Av. Mustafa Hakan Cüceler ve Av. Fatma Kaloğlu Koçak ofiste çalışmalarına başlayarak, “Her geçen gün kazanç kapısı daralan avukatlık mesleğinde, meslektaşlarına destek olarak bu örnek bir projeyi hayata geçiren Baro Başkanımız Av. Ali Er’e teşekkür ediyoruz” dedi.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  mersin barosu, ali er, barolar birliği

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA