25 Nisan 2024 Perşembe

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Erdemlili Çocuklar Satrancı Sevdi


Erdemli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Erdemli İlçe Temsilciliğinin düzenlediği 1. Bahar Satranç Turnuvası’nın ilki çeşitli kategoride 420 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirildi.

 

Tarih : 10 Nisan 2018 Salı 04:25   Okunma : 1096

rdemli Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu Erdemli İlçe Temsilciliği’nin düzenlediği 1. Bahar Satranç Turnuvası sona erdi. 420 öğrencinin katıldığı turnuvada dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyaları Erdemli’ye yeni kazandırılan Belediye Kongre Merkezinde verildi. İstiklal Marşı ve Saygı duruşunun ardından gerçekleştirilen ödül töreni sonrası yapılan açıklamalarda satrancın her yıl giderek biraz daha yaygınlaştığı vurgusu yapılırken, satrancın bir spor etkinliği olmasının yanı sıra eğitici özelliğinin bulunduğuna da dikkat çekildi ve bu tür turnuvaların gelenekselleşmesi gerektiği fikrinde birleşildi. Türkiye Satranç Federasyonu İl Temsilcisi Ömer Faruk Ercan konuşmasında turnuvaya katılan çocukların ilgisi ve coşkusuna işaret ederek, ’’çocuklarımızla birlikte başarılarımızı sürdürerek Erdemli’mizin de adını en iyi şekilde duyurmaya devam edeceğiz’’ dedi.

BÜTÜN FAALİYETLERİMİZİN ODAĞINDA GENÇLERİMİZİ TUTUYORUZ

Satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilere kupa ve madalyalarını veren Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, ödül töreninin ardından yaptığı konuşmasında;turnuvaya katılan ve dereceye giren öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Başkan Tollu, ‘Gençlerimizin iyi ve güzel yetişmesi için Erdemli Belediyesi olarak üzerimize düşen ne varsa yapmaya devam edeceğiz’ vurgusu yaparak, ‘’biz bütün faaliyetlerimizin odağında gençlerimizi tutuyoruz’’ diye konuştu. Başkan Tollu şöyle devam etti; ‘’İnşallah bu ülke gençlerimiz sayesinde muasır medeniyetler seviyesini aşacaktır.  Çünkü gençlerimizin iyi yetişmesi için öğretmenlerimiz ve velilerimiz nasıl emek sarf ediyorsa Erdemli Belediyeside elinden gelen gayreti asla ve kata esirgemiyor. Çünkü biz bütün faaliyetlerimizin odağında gençlerimizi tutuyoruz. Bu tür müsabakalardan sportif aktivitelerden gençlerimizin yarınlara iyi hazırlanması adına liselere ve üniversitelere hazırlanmak adına da hazırlık kurslarımız var. Liselere hazırlanan gençlerimiz içerisinde bu yıl yaptığımız sınavlar neticesinde 170 tane öğrencimiz Fen Liselerini kazanabilecek. Yine üniversite sınavlarında da Türkiye derecesi yapacak gençlerimizi hep birlikte göreceğiz. Kurslarımızda 30’dan fazla öğretmenimizi istihdam ettik. Bizim öğretmen istihdamında göz önünde bulundurduğumuz en önemli kriterlerden bir tanesi de öğretmenlerimizin tamamını üniversite tarafından yapılan sınavlar neticesinde istihdam etmemiz. İnşallah elbirliği ve gönül birliğiyle Erdemli’mizi geleceğe hazırlıyoruz.’’

ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK VE SPOR KURSLARI BU YAZ KENT MERKEZİ VE AVGADI’DA SÜRECEK

Dereceye giren öğrencileri tebrik eden ve başarılarının devamını dileyen Başkan Tollu, öğrencilerinin geleceğe daha iyi hazırlanmaları adına eğitim ve sportif faaliyetlerine devam edeceklerinin altını çizerek,  Erdemli kent merkezi Avgadı yaylasında bu yaz farklı branşlarda kursların devam edeceğini vurguladı. Başkan Tollu gençlere yönelik sportif faaliyetlerin artarak devam edeceğini anlatarak, ‘’Gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmaları adına üniversiteye hazırlık kurslarımız ve sportif faaliyetlerimiz;bu yaz kent merkezi ve Avgadı’da tenis, futbol, voleybol, basketbolbranşları ile sürecek. Her şey gençlerimizin iyi yetişmesi için’’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli elediyesi, mükerem tollu, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA