15 Ocak 2026 Perşembe

15:37   DEM PARTI MILLETVEKILI KOCA: "MERSIN ULUSLARARASı LIMAN İŞLETMECILIĞI’NDE 185 IŞÇI, DAHA INSANI ÇALıŞMA KOŞULLARı ISTEDIKLERI IÇIN IŞTEN ÇıKARıLDı"   15:35   ÇYDD: "BIR KADıN HAKIMIN, ERKEK BIR SAVCı TARAFıNDAN SILAHLı SALDıRıYA UĞRAMASı KADıNA YÖNELIK ŞIDDETIN BOYUTUNU ÇARPıCı BIÇIMDE GÖZLER ÖNÜNE SERMIŞTIR"   15:33   GÜLIZAR BIÇER KARACA: SIZ ATATÜRK’TEN, İSTIKLAL MARŞı’NDAN, ATATÜRK’ÜN GENÇLIĞE HITABESI’NDEN NE ISTIYORSUNUZ?   15:31   İHD ESKI İZMIR ŞUBE EŞ BAŞKANı ALI AYDıN, ÇIĞLI’DE SABAH YÜRÜYÜŞÜ SıRASıNDA ÖLDÜRÜLDÜ   15:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER, ‘AKDENIZ ULUSLARARASı TEKSTIL FUARı’NıN AÇıLıŞ TÖRENINE KATıLDı   15:23   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SOKAK HAYVANLARı IÇIN KURULAN DOĞAL YAŞAM ALANLARıYLA ILGILI KRITIK UYARıLARDA BULUNDU   13:26   KESK MERSIN’DE HAYATı DURDURDU: "BU KAYNAKLAR HALKıN DEĞIL, BIR AVUÇ ASALAĞıN CEBINE GIDIYOR!"   13:19   ADD MERSIN ŞUBESI’NDEN ZÜBEYDE HANıM ANıSıNA ANLAMLı ZIYARET: "BIR MILLETIN KADERINI BÜYÜTTÜ"   13:01   PAWEL ADAMOWICZ ÖDÜLÜ, EKREM İMAMOĞLU’NA VERILDI... "ÖDÜLÜ DEMOKRASI IÇIN YıLMADAN MÜCADELE EDEN VATANDAŞLARıMıZA ITHAF EDIYORUM"   12:53   DEM PARTILI VARLI’DAN AILE VE SOSYAL HIZMETLER, ADALET VE İÇIŞLERI BAKANLARıNA "ROJIN KABAIŞ" SORUSU: ROJIN’IN ŞÜPHELI ÖLÜMÜ NEDEN AYDıNLATıLMAMAKTADıR?   12:52   ÜSKÜDAR’DA OTOBÜS ŞOFÖRÜ GÖREVDEN EL ÇEKTIRILDI   12:50   YENI YOL GRUP TOPLANTıSı... MAHMUT ARıKAN: "BUGÜN İRAN’DA YAŞANANLARA KARŞı SUSKUN KALANLARDA, ALKıŞLAYANLARDA BILSIN KI, YARıN SıRADAKI HEDEF KENDILERIDIR"   10:24   “AKBELEN KAVŞAĞı’NA İLK TARIH: 2026 SÖZÜ, 8 YıLLıK BEKLEYIŞE SON VERECEK MI?”    09:46   MERSIN’DE YENI YıLıN İLK KONSERI: KENT ORKESTRASı’NDAN NOSTALJIK ESINTILER   20:09   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU OPERASYONU: OKTAY KAYNARCA VE EMEL MÜFTÜOĞLU SERBEST, İKI İSIM TUTUKLANDı!   19:59   YÖK’TEN ÜNIVERSITELERE CUMA NAMAZı DÜZENLEMESI: EĞITIM VE İNANÇ BIRLIKTE KORUNACAK   19:50   MERSIN, 2025’I SANATLA DOYURDU: 2026’DA DAHA BÜYÜK VIZYON GELIYOR   16:38   CHP’LI ATALAR’DAN E-TICARETTE GÜMRÜK MUAFIYETININ KALDıRıLMASıNA TEPKI: "UYGULAMADAN DERHAL VAZGEÇILMELIDIR"   16:37   MURAT ÇALıK’ıN AMELIYATı SONRASı AVUKATı KOÇHAN’DAN AÇıKLAMA GELDI   16:35   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “İSTANBULLULARı DARBENIN 300’ÜNCÜ GÜNÜNDE MEYDANA AKMAYA DAVET EDIYORUM”  
 
     
   

HÜSEYİN BAŞ: "BUGÜN 103. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADIĞIMIZ 19 MAYIS`TA KARŞI KARŞIYA OLDUĞUMUZ MANZARA KAHREDİCİ"


Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle “Bugün 103. yıl dönümünü kutladığımız 19 Mayıs`ta karşı karşıya olduğumuz manzara ne yazık ki kahredicidir. 2022`nin 19 Mayıs`ında ekonomisi çökmüş bir Türkiye söz konusudur. Türk lirasının değerinin kalmadığı, enflasyonun durdurulamadığı, zamların artık hayatın rutini haline geldiği bir ülke gerçeği ile baş başayız” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 19 Mayıs 2022 Perşembe 14:17   Okunma : 376

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle “Bugün 103. yıl dönümünü kutladığımız 19 Mayıs`ta karşı karşıya olduğumuz manzara ne yazık ki kahredicidir. 2022`nin 19 Mayıs`ında ekonomisi çökmüş bir Türkiye söz konusudur. Türk lirasının değerinin kalmadığı, enflasyonun durdurulamadığı, zamların artık hayatın rutini haline geldiği bir ülke gerçeği ile baş başayız” açıklamasını yaptı.

BTP Genel Başkanı Baş, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle açıklama yaptı. Baş`ın mesajları şöyle:

“Bağımsız Türkiye`ye ilk adımın atıldığı kutlu günün yıl dönümündeyiz. 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. İşgal altındaki İstanbul`dan 16 Mayıs günü Bandırma Vapuru ile yola çıkan Mustafa Kemal, 3 gün süren yolculuğun ardından ulaştığı Samsun`da, bu ulusun kaderini değiştirecek bağımsızlık hareketinin startını verdi. 19 Mayıs 1919`da Samsun`dan atılan ilk adım, dünyaya örnek olacak destancı bir kurtuluş savaşına dönüşerek, yok olmuş bir imparatorluğun küllerinden yepyeni bir Cumhuriyet doğurdu.

“ÜLKEYİ YÖNETENLER EKONOMİDEKİ ÇÖKÜŞE ÇARE ARAMAK YERİNE SUNİ GÜNDEMLERLE VAKİT GEÇİRİYOR”

Bugün 103. yıl dönümünü kutladığımız 19 Mayıs`ta karşı karşıya olduğumuz manzara ne yazık ki kahredicidir. 2022`nin 19 Mayıs`ında ekonomisi çökmüş bir Türkiye söz konusudur. Türk lirasının değerinin kalmadığı, enflasyonun durdurulamadığı, zamların artık hayatın rutini haline geldiği bir ülke gerçeği ile baş başayız. Böyle bir ortamda ülkeyi yönetenlerin halkın gerçek gündemi olan ekonomideki çöküşe çare aramak yerine, suni gündemlerle vakit geçirdikleri ortadadır. Bunun son örneği, Atatürk Havalimanı`nın yok edilmesidir. Milyarlarca dolar harcanarak yapılan pistler adeta millete meydan okurcasına yok edilmektedir. Bu neyin inadıdır, neyin kinidir anlamak mümkün değildir.

“SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ ATATÜRK ÇİZGİSİNE DÖNMEKTİR”

Ekonomiden dış politikaya Türkiye`nin içinde bulunduğu tüm sorunların çözümü Atatürk çizgisine dönmektir. Çünkü ebedi liderimiz Haydar Baş`ın veciz bir şekilde özetlediği gibi; ‘Atatürk vatandır, Atatürk bayraktır, Atatürk tam bağımsızlıktır, Atatürk birleştirici harçtır.` Yine O`nun ifadesiyle, Mustafa Kemal Atatürk`e sahip çıkılmaz ise yok olmaya mahkûm oluruz. Elimizde avucumuzda vatan diye bir yer kalmaz.”

BAŞ, ANKARA`DAKİ 19 MAYIS GENÇLİK ŞÖLENİ`NE KATILACAK

19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Ankara`da düzenlenen gençlik şölenine Hüseyin Baş da katılacak.

VİDEOLU SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Baş, sosyal medya hesaplarından yaptığı videolu paylaşımında da "Gençlerin yönettiği bir Türkiye umuduyla, 19 Mayıs Atatürk`ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun. Var Bi Hayalimiz" ifadelerini kullandı.

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA