15 Nisan 2026 Çarşamba

11:20   MACARISTAN SIYASETINDEKI BU TARIHI DEĞIŞIMI, HEM GOOGLE KEŞFET ALGORITMASıNıN SEVECEĞI HEM DE OKUYUCUNUN MERAKıNı UYANDıRACAK ŞEKILDE, SEO ODAKLı VE ÖZGÜN BIR DILLE YENIDEN KURGULADıM. MACARISTAN’DA DEVRIM NITELIĞINDE KARAR: YENI BAŞBAKAN PETER MAGYAR DEVLET MEDYASıNı ASKıYA ALıYOR!   11:01   GÜLISTAN DOKU SORUŞTURMASıNDA KRITIK KARAR: TUNCELI BAROSU SÜRECI YENIDEN BAŞLATTı!   09:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’E TSE’DEN TAM NOT! VAHAP SEÇER VIZYONU TESCILLENDI: ’SıFıR HATA’   08:49   MILYONLARCA ARAÇ SAHIBININ BEKLEDIĞI ’HURDA TEŞVIK’ HABERINDE FLAŞ GELIŞME! TBMM’DEN O KARAR ÇıKTı   02:41   CHP’DE OLAĞANÜSTÜ HAREKETLILIK! ÖZGÜR ÖZEL 81 İL BAŞKANıYLA "YOL HARITASı" İÇIN TOPLANDı   17:57   CHP’LI TANAL’DAN ŞANLıURFA’DA OKULA SILAHLı SALDıRıYA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "EĞITIM KURUMLARıNı KORUYAMAYAN BIR YÖNETIM, GELECEĞI KORUYAMAZ"   17:57   ALI MAHIR BAŞARıR: “İNANıYORUM KI BAŞSAVCı CANSU VERDIĞI SÖZÜ TUTACAK VE GÜLISTAN DOKU’YA NE OLDUĞUNU BULACAK”   17:51   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "EVLATLARıMıZı VERESIYE DEFTERLERINE DÜŞÜRENLERI BU MILLETIN ELINDEN HIÇBIR ŞEY KURTARAMAYACAK"   11:55   MERSIN’DE ÇOCUKLAR İÇIN DEV BULUŞMA: ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı SAHNEYE DÖNÜYOR!   11:47   MERSIN SAHILINE MODERN DOKUNUŞ: KÜLTÜR PARK’TA İBADET ARTıK DAHA KOLAY!   11:39   HAZıR GIYIMDE DEV ATAK: AHKİB TÜRKIYE ORTALAMASıNı İKIYE KATLADı!   11:38   PAZAR TEZGAHıNDA "BIBER" YANGıNı: 3 LIRALıK ÜRÜN NASıL 120 LIRA OLDU? ESNAFıN İSYANı SERT!   10:24   KEMAL OKUYAN’DAN ’AYDıN’ ÇıKıŞı: ’KONFOR ALANıNDAN ÇıKıN, SERT HESAPLAŞMA DÖNEMI BAŞLADı!’   09:40   ABD’DE ’MESIH’ KRIZI! TRUMP O PAYLAŞıMı SILDI: ’BEN ONU DOKTOR SANMıŞTıM’   09:20   MERSIN’DE ‘BIYOMARATON’ BAŞLADı: DENIZ CANLıLARıNı KEŞFETMEK İÇIN TELEFONUNU AL GEL!   23:58   MERSIN’IN ‘MARKA ŞEHIR’ ROTASı ÇIZILDI: BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’YA GÜÇ BIRLIĞI ÇAĞRıSı!   23:57   SUSUZLUK VE İKLIM KRIZIYLE MÜCADELEDE TARSUS MODELI: AVRUPA BIRLIĞI PROJESINE ONAY ÇıKTı   23:52   TOROSLAR’DA EDEBIYAT RÜZGARı: OKUMA SALONLARı KÜLTÜR YUVASıNA DÖNÜŞÜYOR!   20:56   MERSIN LIMANı’NDA BÜYÜK BAŞARı AMA MIP’YE TEPKI SERT: ’KEYFI UYGULAMALAR İHRACATÇıYı ZORLUYOR!’   20:44   MERSIN’DE ADALETLE GEÇEN YARıM ASıR: DUAYEN HUKUKÇULARA GÖRKEMLI ONUR GECESI!  
 
     
   

ALİ MAHİR BAŞARIR: SEÇİMİ KAZANDIKTAN SONRA ERDOĞAN`A, SOYLU`YA İNAT ATATÜRK HAVAALANI`NA İNECEĞİZ


CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Seçimi kazandıktan sonra 81 ildeki gençlik kolları başkanlarımızla birlikte Samsun`a gideceğiz. Samsun`da bir uçağa bineceğiz, Atatürk Havaalanı`na ineceğiz; Recep Tayyip Erdoğan`a, Süleyman Soylu`ya, milli değerlerimizi yıkmaya çalışanlara inat” dedi.

 

Tarih : 20 Mayıs 2022 Cuma 10:48   Okunma : 572

CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, “Seçimi kazandıktan sonra 81 ildeki gençlik kolları başkanlarımızla birlikte Samsun`a gideceğiz. Samsun`da bir uçağa bineceğiz, Atatürk Havaalanı`na ineceğiz; Recep Tayyip Erdoğan`a, Süleyman Soylu`ya, milli değerlerimizi yıkmaya çalışanlara inat” dedi.

Ali Mahir Başarır, CHP Mersin İl Başkanlığı`nın 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla dün düzenlediği törende partililere seslendi. Başarır, şunları söyledi:

“BU, ZOR ŞARTLARDA KUTLADIĞIMIZ SON 19 MAYIS OLACAK”

“Ata`mız Samsun`a çıktı. Havza, Amasya, Erzurum, Sivas kongrelerini yaptı. ‘Ya istiklal ya ölüm` dedi. ‘Manda ve himaye kabul edilemez` dedi. ‘Bir santim toprağımızı kimselere veremeyiz` dedi. Ve savaştık, direndik; bu güzel Cumhuriyet`i kurduk. Yetmedi; ‘Egemenlik kayıtsız ve şartsızdır` dedi, savaş sırasında bu kutsal Meclis`i açtı. Yetmedi; Medeni Kanun`u kabul etti, ‘Kadın erkek eşittir` dedi. Laikliği, Anayasa`ya hüküm olarak koydu. Yetmedi; şeker fabrikalarını, limanları, demir yollarını açtı. Bunları, O koca yürekli adam, Mustafa Kemal Atatürk yaptı. O`nun önünde saygıyla eğiliyorum.

Biz, gençlerimize güveniyoruz. Şunu herkes bilsin; bu, zor şartlarda kutladığımız son 19 Mayıs olacak. Ülkemiz, baskı ve zulümlerden, hukuksuzluklardan ilk seçimde arınacak, bundan sonraki milli bayramları daha coşkuyla kutlayacağız.

“TÜRKİYE CUMHURİYETİ`NE YAKIŞMAYAN BİRİ VARSA O DA İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU`DUR”

Biz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk`le onur duyarız. İkinci Cumhurbaşkanı`mız, Lozan`ın kahramanı İsmet İnönü ile gurur duyarız. O`na ‘darbeci` diyen bir alçak var. Tanıyorsunuz değil mi? Bakın, Ata`mız ve İsmet Paşa, arkadaşları, bir vapura bindi, Samsun`a çıktı ve bu vatanı kurtardı. İsmet Paşa`ya hakaret eden alçak ise kara para aklayıcısı olan Sezgin Baran Korkmaz`ın uçağına bindi, aralarındaki fark bu. Her fırsatta partimize, ceddimize hakaret eden Süleyman Soylu ve Recep Tayyip Erdoğan diyor ki; neymiş bugünkü Cumhuriyet Halk Partisi Atatürk`e yakışmıyormuş. En genç gençlik kolları başkanımdan bugün yaşayan en yaşlı il başkanıma kadar biz, Ata`mıza yakışan bir partiyiz. Türkiye Cumhuriyeti`ne yakışmayan biri varsa o da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu`dur.

“BİZ SADECE HALKTAN, 84 MİLYONDAN TALİMAT ALIRIZ”

Biz, bir tane genç üyemizi hiçbir egemen güce teslim etmeyiz. Ancak Recep Tayyip Erdoğan, grup başkanvekilini Birleşik Arap Emirlikleri`ne teslim etti. Daha yeni görevden aldı Cahit Özkan`ı. Aramızdaki fark bu. Biz, sadece halktan, 84 milyondan talimat alırız, hesabımız da onlaradır. Ama görüyorum ki sen, hesabını Birleşik Arap Emirlikleri`ne veriyorsun. Grubunun başkanını, BAE`yi üzmemek için azlediyorsun, yazıklar olsun sana!

“SEÇİMİ KAZANDIKTAN SONRA ERDOĞAN`A, SOYLU`YA İNAT ATATÜRK HAVAALANI`NA İNECEĞİZ”

Biz güçlüyüz, kimse bize milliyetçilik dersi vermeye kalkmasın. Bu bayrağı, bu toprağı, Misak-ı Milli sınırlarını biz koruruz ve bu ülkeyi bugün yönettiklerini sananlara da tarih dersi veririz. Biz, genç kardeşlerimizle onur ve gurur duyuyoruz. Onlarla biz, bu ülkede iktidar olacağız. İlk kez buradan söylüyorum. Seçimi kazandıktan sonra 81 ildeki gençlik kolları başkanlarımızla Samsun`a gideceğiz. Samsun`da bir uçağa bineceğiz, Atatürk Havaalanı`na ineceğiz; Recep Tayyip Erdoğan`a, Süleyman Soylu`ya, milli değerlerimizi yıkmaya çalışanlara inat. Yaşasın 19 Mayıs, yaşasın tam bağımsız Türkiye Cumhuriyeti.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA