19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

TEKNOPANEL, ’İSO 500’ LİSTESİNDEKİ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRÜYOR


İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl düzenlenen Türk ekonomisinin en önemli firmalarının bulunduğu ‘Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu’ listesinde yer alan Teknopanel, bu yıl listede 42 basamak birden yükselerek, üst üstte 8. kez sektörün lideri olmasının gururunu yaşıyor.

 

Tarih : 31 Mayıs 2022 Salı 14:06   Okunma : 656

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından her yıl yapılan, 2021 yılı Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu araştırmasının sonuçları açıklandı. Geçtiğimiz yıl listenin 370. sırasında bulunan Teknopanel, bu yıl 42 basamak yükselerek 328. sırada yerini aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci, ‘Her yıl olduğu gibi bu yıl da Türkiye’de heyecan yaratan İSO Birinci 500 listesinde üst üstte 8. kez sektör lideri olarak yerimizi aldık. Yüzde yüz yerli sermaye ile kurulan bir firma olarak bu gururu yaşamamızda büyük katkıları olan çalışanlarımızı, bayilerimizi ve tedarikçilerimizi kutluyorum. Her yıl başarılarımıza yenisini ekleyerek büyüdüğümüz inşaat malzemeleri sektöründe bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. 2005 yılında başlayan yolculuğumuz bugün Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’da yer alan 4 fabrikamız ve 480 çalışanımızla 5 kıtadaki 102 ülkeye sandviç panel ve EPS ürünlerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini yaparak devam ediyoruz” dedi.

“YURT DIŞINDA İLK ÜRETİM TESİSİMİZİ AÇIYORUZ”

Stratejik noktalarda yer alan toplam 123 bin m2 alan üzerine kurulu fabrikalarında, sandviç panel ve EPS ürünlerinin üretimini gerçekleştirdiklerini kaydeden Genel Müdür Kahveci, ‘Geçtiğimiz yıl hem ülkemiz hem de Kuzey Makedonya için 16 milyon 250 bin Euro değerinde önemli bir yatırıma imza attık. 2022 yılında Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te yer alan serbest bölgede, 12 bin m2’si kapalı, toplam 54 bin m2 alan üzerine kurulu 5. üretim tesisimizi sektörün hizmetine sunacağız. Sandviç panel ve EPS ürünlerinin üretileceği İlk yurt dışı üretim tesisimizin yıllık EPS üretim kapasitesinin 350 bin m3, sandviç panel üretim kapasitesinin ise 3.5 milyon m2 olmasını planlıyoruz. Hedefimiz Balkanlar ve Kuzey Avrupa’daki varlığımızı güçlendirerek global pazardaki rekabet gücümüzü artırmak. Türkiye topraklarından doğan bir Türk markası olarak 17 yıldır Asya, Avrupa, Afrika, Kuzey ve Güney Amerika kıtalarındaki 102 ülkede ülkemizi temsil etmekten, ülke ekonomisine katkı ve istihdam sağlamaktan gurur duyuyoruz.”  dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA