4 Eylül 2025 Perşembe

10:02   MESKİ’DEN ALTYAPı SONRASı HıZLı ASFALT HAMLESI: 1850 METRE YOL YENILENDI   23:35   CUMHURIYET SAVCıSı ERCAN KAYHAN’A ÇEKMEKÖY’DE BıÇAKLı SALDıRı: YARGı CAMIASı YASTA   23:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”-   23:08   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ZEYTINBURNU MEYDANı’NDAN SERT MESAJ: “SIZDEN KORKAN SIZDEN BETER OLSUN!”-   22:50   60 BIN KAÇAK YUMURTA TARSUS’TA ELE GEÇIRILDI, BELEDIYE HALK SAĞLıĞı İÇIN ALARMDA   22:50   GÜRSEL TEKIN’E CHP’DEN DISIPLIN ŞOKU: 15 GÜNLÜK SAVUNMA SÜRECI BAŞLADı   22:18   GASTROANTALYA 2025: LEZZETIN ULUSLARARASı SAHNESI AÇıLıYOR   21:48   YAZ TATILI BILIMLE ŞENLENDI: MERSIN’DE BINLERCE ÇOCUK MERCAN YAZ OKULU’NDA BULUŞTU   16:09   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN MEVLID KANDILI MESAJı   15:31   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ZABıTA PERSONELINI AĞıRLADı   15:29   YENICE’DE 21. BARıŞ FESTIVALI COŞKUYLA KUTLANDı   15:27   MEZITLI’DE ÖĞRENCILERE OKUL ÖNCESI MOBIL KUAFÖR HIZMETI   10:55   GÜLNAR’DA BILIM VE KÜLTÜR ZIRVESI: İLBER ORTAYLı’DAN TARIHI DOKUNUŞ   21:27   CHP LIDERI ÖZGÜR ÖZEL’DEN MAHKEME KARARıNA SERT TEPKI: “BU KUMPASA ORTAK OLANıN CHP ILE İLIŞKISI KESILIR”   21:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ACIL İSTANBUL HAMLESI: MYK 3 SAAT TOPLANDı, MITING İPTAL EDILMEDI   20:40    CHP İSTANBUL’DA YARGı KRIZI: ÖZGÜR ÇELIK’TEN SERT TEPKI, “BU KARAR SIYASI”   20:34   KARAYALÇıN’DAN YARGı MÜDAHALESINE SERT TEPKI: “CHP’YI KAYYUMA TESLIM ETMEYECEĞIZ”   20:11   TANJU ÖZCAN’DAN YSK’YA SERT MESAJ: “TUZ ARTıK FAZLA KOKTU”   19:50   TARSUS’TA ŞEFFAF BELEDIYECILIK VE MALI DISIPLINLE YENI DÖNEM BAŞLADı   17:27   TOROSLAR’DA GENÇLERE EĞITIM DESTEĞI: BAŞKAN YıLDıZ’DAN MORAL ZIYARETI  
 
     
   

MEZİTLİ ÖRGÜLÜ SOKAĞA VANDAL SALDIRI


Mezitli Belediyesinin kent için cazibe merkezi oluşturma amacıyla hayata geçirdiği projelerden birisi olan Örgülü Sokak kimliği belirsiz şahısların saldırısına uğradı. Mezitli Kent Konseyinin denetiminde, açıldığı günden bu yana sayısız etkinliğin gerçekleştirildiği, başta glütensiz beslenme derneği olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının stant açtığı Örgülü Sokakta bulunan resimleri tahrip eden şahıslar, ağaçların gövdesine sarılmış ve dallara asılmış örgüleri sökerek parçaladı.

 

Tarih : 8 Haziran 2022 Çarşamba 18:37   Okunma : 596

Mezitli Belediyesinin kent için cazibe merkezi oluşturma amacıyla hayata geçirdiği projelerden birisi olan Örgülü Sokak kimliği belirsiz şahısların saldırısına uğradı. Mezitli Kent Konseyinin denetiminde, açıldığı günden bu yana sayısız etkinliğin gerçekleştirildiği, başta glütensiz beslenme derneği olmak üzere sivil toplum kuruluşlarının stant açtığı Örgülü Sokakta bulunan resimleri tahrip eden şahıslar, ağaçların gövdesine sarılmış ve dallara asılmış örgüleri sökerek parçaladı.

“SALDIRILAR ÇALIŞMA AZMİMİZİ KIRAMAZ”

Geçtiğimiz günlerde de Özgecan Kadın Üretici Pazarına döşenen yağmur mazgallarının da yerlerinden sökerek çalındığını hatırlatanan, yaptıkları hizmetlere saldırıların insan hakkına saldırı olduğunu ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, çalışma azimlerini kıramayacağını söyledi.

Tüm Vandal saldırılara ve hırsızlıklara karşın hizmet üretmeye devam edeceklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Saldırılar, hizmet üretme sevdamızın önüne geçemeyecek. Çöp kovalarımızı çaldılar, hemen yerlerine daha yeni ve sağlamlarını yerleştirdik. Sahillere koyduğumuz duş ve tuvaletlerin tahrip edilmesine karşı hızlı bir biçimde hareket ederek yeniledik. Mezitli Deresine atılan bank ve masaları yenileriyle değiştirerek sabitledik. Çalınan güvenlik kameralarını yerlerine taktık. Çocuklarımızın eğitiminin engellenmesi için Kafe Kütüphanemizde hırsızlık yapıldı, biz hizmete devam ettik. Biz yaptıkça saldırı ve hırsızlıklar ara vermedi” diye konuştu.

“YAPILAN SALDIRILARA HALKIMIZLA BİRLİKTE KARŞI KOYACAĞIZ”

Hizmetlere yapılan saldırılara karşı vatandaşların duyarlı olmasını da isteyen Başkan Tarhan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Tüm proje ve hizmetlerimizde her zaman yanımızda olan ve bizleri destekleyen değerli Mezitlililerin, hizmetlere yapılan saldırıları da korumakta yanımızda olacağından hiç şüphemiz yok. Vatandaşlarımızdan tek talebimiz böylesi durumlarda karşılaşmaları halinde hemen güvenlik güçlerine ya da belediye görevlilerimize haber vermeleridir. Saldırılar karşısında elimizi güçlendirecek yegane destek yapılan hizmetlerin korunması için gösterilen dayanışmadır”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA