26 Nisan 2024 Cuma

16:49   ROMANYALI ÖĞRENCİLER AKDENİZ’İN İLK VE TEK ÖĞRENME MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ   16:33   İSİAS DAVASI DEVAM EDİYOR... MAHKEME, ÜÇ UZMANIN DİNLENİLMESİNE KARAR VERDİ   16:33   GAZETECİLER CEMİYETİ TARAFINDAN DÜZENLENEN “MEDYA KONFERANSI” BAŞLADI   16:15   EĞİTİM SENDİKALARI MEB`İN YENİ MÜFREDAT PROGRAMINA TEPKİ GÖSTERDİ   15:54   TARSUS GASTRONOMİ MERKEZİ, ŞEHRİN GÖZDE MERKEZİ HALİNE GELDİ   15:53   MEB GELECEK EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN KADEMELİ UYGULANMAYA BAŞLAMAYI PLANDIĞI MÜFREDATI AÇIKLADI   15:13   BELEDİYE BAŞKANI OLDU, EYLEMİ BIRAKMADI!   12:52   ÖZGÜR ÖZEL, DENİZLİ İL BAŞKANI ALİ OSMAN HORZUM’A VERDİĞİ SÖZÜ TUTTU   12:31   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL DENİZLİ`DE   11:35   İSİAS OTELİ DAVASI... KIZI ASYA`YI KAYBEDEN BABA MEHMET TÜLEK: “SÜRECİN ŞEFFAF VE BİLİME DAYALI YÜRÜTÜLMESİNİ İSTİYORUZ”   10:45   DEPREMDE 72 KİŞİYE MEZAR OLAN İSİAS OTELİ DAVASI’NIN İKİNCİ DURUŞMASI GERÇEKLEŞTİ   09:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN KIYI EKOSİSTEMLERİNİN RESTORASYONU ÇALIŞMALARI BARCELONA’DA ANLATILDI   09:20   ‘BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ` YARIN YAPILACAK   16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”  
 
     
   

Ahmet Yorgun Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı


Sosyal Hizmetler Uzmanı Ahmet Yorgun, CHP Mersin Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı.

 

Tarih : 5 Mayıs 2018 Cumartesi 19:43   Okunma : 3063

Adaylığını açıklayan Ahmet Yorgun, "Demokratik, laik Türkiye için, CHP'nin iktidarı için, Gelişmiş bir Mersin için, Demokratik bir siyaset için Mersin milletvekilliğine adayım.

Türkiye bütün kurumlarıyla; yargısıyla, yürütmesiyle, yasamasıyla, basınıyla, üniversiteleriyle, kısaca toplumsal yaşamın her alanındaki çürümesiyle, önemli demokratik değerleri budanmış, sivil faşizme doğru yol alan, karanlığa hoyratça savrulan bir ülke konumunda ve görünümündedir. Bu bağlamda; Ülkemizin tek adam rejiminden kurtulması, tekrar güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönülmesi, partimiz CHP'nin büyümesi, güçlenmesi ve iktidara gelmesi, tarihsel bir zorunluluk olarak önümüzde durmaktadır. Bu tarihsel zorunluluk, bizlere çok önemli görev ve sorumluluklar yüklemektedir. Ben, bilgimle, deneyimimle, birikimimle ve özgüvenimle bu görev ve sorumluluğa katkı sunmak istiyorum. Bu katkıyı sunarken, eşzamanlı olarak Mersinimizin sorunlarını meclise taşımak ve sorunlara çözümler üretilmesini sağlamak amacıyla milletvekilliğine adayım." ifadelerinde bulundu.

"HEDEFİMİZ YAŞANABİLİR BİR TÜRKİYE"

Hedefimiz, amacımız birdir ve ortaktır diyen Ahmet Yorgun, "Hedef ve amacımız; Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti Cumhuriyetimize ve Ülkemize sahip çıkma mücadelesidir.

"Parti içi mücadele" değil, "parti için mücadeledir."

"Parti içinde iktidar mücadelesi" değil, "partiyi iktidara taşıma mücadelesidir."

"Bireysel mücadele" değil,”toplumsal mücadeledir."

"Daha yaşanılır bir Türkiye", "Daha iyi bir siyaset"  ”Daha güçlü bir CHP” ve "Daha da gelişmiş bir Mersin" mücadelesidir."

Bu ortak hedef ve amaçlara gönlünü veren, elini taşın altına koyan ve kafa

yoran herkese ihtiyacımız vardır. Çünkü inanıyoruz ki ”akıl"”akıldan" üstündür.

Ve biliyoruz ki, ancak aklımızı ve gücümüzü birleştirirsek "ortak aklı" yaratabiliriz.

Yaratacağımız ortak akılla ancak sağlıklı ve kalıcı çözümler üretebiliriz." şeklinde konuştu.

"CHP HER ZAMAN VAZGEÇİMEZDİ"

"AkıIIa, inanç ve özveriyle oluşacak olan "ortak aklın” doğru yönetimlerle, doğru milletvekilleriyle, doğru hedeflere yönelen, doğru örgütler yaratarak mümkün olduğunu düşünüyor ve bu gerçekliği yaratmanın kaçınılmaz bir görev olduğunu biliyorum. CHP her zaman vazgeçilmezdi. Ama içinde bulunduğumuz koşullarda daha da vazgeçilmez olmuştur. Bugün içinde yaşadığımız süreç, özgürlükçü, demokratik ve laik düzene yönelik açık bir ”karşı devrim” sürecidir. Dolayısıyla, tehlike kapımızda, önümüzde, sokağımızda, mahallemizde, ilçemizde, ilimizde ve ülkemizdedir!

Bilinmelidir ki;

24 Haziran seçimleri, Türkiye açısından bir dönüm noktası olacaktır.

24 Haziran seçimleri,Türkiye açısından tarihsel bir dönüşümün kırılma noktası

olacaktır.

24 Haziran seçimleri,Türkiye açısından ”ya ulusal Cumhuriyet, ya da ümmetçi

diktatörlük” kararının verileceği "kader seçimi" olacaktır.

Aynı gemideyiz, fırtına görünüyor;

Ya hep birlikte batacağız!

Ya da güç birliği ile batmaktan kurtulup, güvenli bir limana doğru yol alacağız!

 

CHP üyesi olmanın onurunu yaşamak yetmez. Hemen şimdi, üyelik yükümlülüklerimizi yerine getirmek zorundayız. Bu tarihsel görevi ve partimizin üzerimize yüklemiş olduğu ödevi ötelemeden, geçiştirmeden, savsaklamadan, gönüllü olarak yapmak durumundayız." ifadelerinde bulunan Ahmet Yorgun, sözlerin ekledi: "Ben; 27 yıldır aralıksız olarak, iş ve sosyal yaşamım dahil olmak üzere, yaşamımın her alanında ve ülkemin her döneminde, politik tavrımı, çekinmeden, belirgin olarak ortaya koydum. Her seçimde, her referandumda, partim için bütün gücümle aktif olarak çalıştım ve çalışmaya devam ediyorum. Mut'ta doğdum. Adana'da ortaöğretimi, Ankara'da üniversiteyi bitirdim. Kendimi geliştirdim, yetiştirdim. Kentimizin yalnızca siyasetiyle değil, aynı zamanda iş dünyası, kültür, sanat ve sporuyla da yoğun bir biçimde ilgilendim. Mersin'de odalarla, derneklerle, sendikalarla, meslek birlikleriyle ve diğer demokratik kitle örgütleriyle süren iletişim içerisindeyim. Bunlarla olan sağlıklı ve verimli ilişkilerim, bunlara olan gönüllü katkı ve desteğim, dün olduğu gibi, bugün de devam etmektedir.

Yolumuz ve solumuz açık olsun."

Paylaş :
Etiketler :  ahmet yorgun

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA