6 Mart 2026 Cuma

16:19   ÇEŞME BELEDIYE BAŞKANı LAL DENIZLI: "KIMSENIN ENDIŞESI OLMASıN, HIÇBIR ZAMAN BANA INANANLARıN BAŞıNı ÖNÜNE EĞDIRMEM"   16:18   İSPANYA SAVUNMA BAKANı ROBLES: İSPANYOL PATRIOT BATARYASı, TÜRKIYE’YE YÖNELEN FÜZENIN DÜŞÜRÜLMESI IÇIN BILGI VERDI   16:16   İRAN: AZERBAYCAN’ı HEDEF ALMADıK   16:15   EKREM İMAMOĞLU: "BUGÜN BANA YAPıLANıN YARıN BAŞKASıNA YAPıLMAYACAĞıNı KIM GARANTI EDEBILIR?"   13:14   KADıNLAR GEBZE MEYDANı’NDAN 8 MART MESAJı VERDI: NEOLIBERAL POLITIKALAR, MUHAFAZAKÂR KUŞATMA VE LAIKLIĞE YÖNELIK SALDıRıLAR KADıNLARıN HAKLARıNı HEDEF ALıYOR   13:12   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NUN THY ILE ILGILI SORU ÖNERGESINE VERDIĞI YANıTA TEPKI   12:15   EKREM İMAMOĞLU’NA PAWEL ADAMOWICZ ÖDÜLÜ: AVRUPA’DAN DEMOKRASIYE GÜÇLÜ MESAJ   10:02   İRAN’DAN TÜRKIYE’YE FÜZE İDDIALARıNA NET YANıT: “EGEMENLIĞINIZE SAYGı DUYUYORUZ”   09:27   MILAS’TA ZEYTIN KATLIAMı: CHP’DEN “RANT İÇIN YÜZYıLLıK BEREKET YOK EDILIYOR” TEPKISI   09:25   MERSIN’DE BALYANLıLAR DAYANıŞMASı GÜÇLENIYOR: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE KÜLTÜR VURGUSU   23:49   MEZITLI’DE BINLERCE KIŞI AYNı SOFRADA: VAHAP SEÇER’DEN BIRLIK MESAJı    16:38   FATMA NUR ÇELIK VE KıZıNı KADıNLAR UĞURLADı... CENAZENIN TAŞıNMASı SıRASıNDA "ÇOCUK KATILLERI HESAP VERECEK" SLOGANı ATıLDı   15:37   ÖZGÜR ÖZEL’DEN PEDRO SANCHEZ’E MEKTUP: “İSPANYA’NıN ORTA DOĞU KONUSUNDAKI ILKELI TUTUMU, ULUSLARARASı TOPLUM IÇINDE ÖNEMLI VE YAPıCı BIR SES OLUŞTURMAKTADıR”   15:34   AHMET ÖZER’DEN DEM PARTI ANKARA İL ÖRGÜTÜ’NE ZIYARET... ÖZER: "SIYASAL MUTABAKATı TOPLUMSAL MUTABAKATA ÇEVIRMEK GEREKIR"   14:33   FATMA NUR ÖĞRETMEN KONYA’DA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   14:32   İSTANBUL’DA ANNE VE KıZıNıN ÖLÜMÜ... ÖNCE ÇOCUKLAR VE KADıNLAR DERNEĞI: "KASTı, IHMALI, KUSURU VE LIYAKATSIZLIĞI BULUNAN TÜM KIŞI VE KURUMLARıN HESAP VERMESI IÇIN HUKUKI VE TOPLUMSAL TÜM YOLLARı KULLANACAĞıZ"   14:31   MURAT EMIR: “TANJU ÖZCAN’ıN TUTUKLANMASı SIYASI BIR KUMPASTıR”   14:27   TARSUS’TA İLK İFTAR SOFRASı KURULDU    14:22   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN EMEKÇI KADıNLAR GÜNÜ’NE DOLU DOLU PROGRAM   14:17   SEMIH PALAMUT: GÜNDOĞDU MAHALLESI İFTAR PROGRAMıNDA HEMŞEHRILERIMIZLE BULUŞTUK  
 
     
   

Başkan Koca Anneler Gününü Kutladı


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca Anneler günü nedeniyle yayınladığı mesajda“Topluma anneler yön vermektedir”dedi.

 

Tarih : 13 Mayıs 2018 Pazar 16:55   Okunma : 1357

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayınladı. Koca yayınladığı mesajında kız çocuklarının eğitimine her şeyden çok önem verilmesi gerekliliğini vurgulayarak, “Eğer güçlü, geleceği parlak bir vatan, bir Türkiye istiyorsak geleceğin anneleri olacak kız çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmek ve en iyi şartlarda yetiştirmek için canla başla çaba sarf etmeliyiz” dedi.

Koca mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Toplumun temeli aile ve ailenin temeli annedir. Bu sebeple bir topluma anneler yön verir, bir toplumu anneler değiştirir. İyi donanımlı, iyi eğitimli anneler, geleceği düşünerek tasarlayan bakış açılarıyla, iyi eğitimli, çalışkan, dürüst bir gelecek yetiştirir ve bu anlamda başarılı ve sağlıklı toplumların temelinin atılmasında ve oluşmasında katkı sağlamış olurlar. Sağlıklı bir toplum, sağlıklı bireylerin yetişmesi mutlu, hayata, geleceğe umutla bakan annelerle mümkündür. Bu nedenle kadına yönelik her türlü şiddetin ve istismarın ortadan kaldırıldığı bir dünya yaratmalıyız. Eğer güçlü, geleceği parlak bir vatan, bir Türkiye istiyorsak geleceğin anneleri olacak kız çocuklarımızı en iyi şartlarda eğitmek ve en iyi şartlarda yetiştirmek için canla başla çaba sarf etmeliyiz. Anne; karşılıksız sevgi, şefkat, sabır, hoşgörü, fedakârlık ve merhamettir. En mutlu anlarımızda, başa çıkamadığımız tüm zor süreçlerimizde sığındığımız en güvenilir liman annedir. Çocuklarının mutlu olması için büyük fedakârlıklar gösteren annelerimizin tek beklentisi ise hiç şüphe yok ki yetiştirdikleri evlatların milletini ve ülkesini seven, hayırlı insanlar olduklarını görmektir. Bu nedenle annelerimize yalnızca bir gün değil her gün hürmet ve özen göstermeliyiz. Unutmayalım ki dünyadaki bütün kötülükleri yenebilecek en etkili güç sevgidir. Sevgi de anne ile başlar.

Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım olmak üzere annelerimizin ellerinden öpüyor, her annenin ve her anne adayının Anneler Gününü saygı ve sevgiyle kutluyor, vefat eden annelere Allah’tan rahmet diliyor ve şehit annelerine de minnet ve şükranlarımı sunuyorum”.

Paylaş :
Etiketler :  iyi parti, mersin il başkanı, Servet Koca

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA