30 Nisan 2026 Perşembe

16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’   16:24   KARS-GÜMRÜ DEMIRYOLUNUN FAALIYET GEÇIRILMESI AMACıYLA OLUŞTURULAN TÜRKIYE-ERMENISTAN ORTAK ÇALıŞMA GRUBU TOPLANTıSı YAPıLDı   16:23   ERKAN BAŞ: MADENCILERIN EKMEĞI VE ÜLKEMIZIN ONURU IÇIN HAFTALARDıR SÜRDÜRDÜĞÜ BU MÜCADELE, TÜM TÜRKIYE’NIN MESELESI OLDU   16:22   CHP KEÇIÖREN İLÇE BAŞKANLıĞı’NA YAPıLAN TAŞLı SALDıRı... İL BAŞKAN VEKILI YÜKSEL IŞıK: "BÜTÜN BU ABLUKALARıN, OPERASYONLARıN HEPSINE GERI ADıM ATTıRACAĞıZ"   16:21   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "CUMHURIYETI CUMHURIYET YAPAN BÜTÜN BU KURUMLARı SATTıLAR VE O PARAYı BU YıL FAIZE ÖDÜYORLAR"   16:20   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TÜRKIYE IŞÇI SıNıFıNıN ÖNÜNDE AND IÇIYORUZ KI CHP GELECEK, TÜM IŞÇILER SENDIKAL HAKLARıNA KAVUŞACAK"   16:18   İBB DAVASı’NDA 28. GÜN... İTIRAFÇı ADEM SOYTEKIN: “BEN VERDIĞIM IFADENIN HIÇBIR AŞAMASıNDA BASKıYLA YA DA ‘ŞUNU IMZALA, EVINE GIT’ GIBI BIR SÖYLEMLE KARŞıLAŞMADıM”   14:49   BM’DEN TÜRKIYE’YE UYARı: “AVUKATLAR VE INSAN HAKLARı SAVUNUCULARı SISTEMATIK OLARAK HEDEF ALıNıYOR”   14:48   SOL PARTI ÜYELERININ PANKART DAVASı ÖNCESINDE AÇıKLAMA: “LAIKLIĞI SAVUNANLAR SUSTURULMAK ISTENMEKTEDIR”  
 
     
   

MERAL AKŞENER: "ÖYLE CEVAPLAR VERİRİM Kİ KİMSE YERİNDEN KALKAMAZ AMA ÇÖZÜM DEĞİL"


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Söğüt`te bana PKK`lı diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de faili meçhulcu diyorlar. Bunlar aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil" dedi.

 

Tarih : 6 Ağustos 2022 Cumartesi 18:01   Okunma : 597

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Söğüt`te bana PKK`lı diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de faili meçhulcu diyorlar. Bunlar aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, esnaf ziyareti için gittiği Bilecik`in Söğüt ilçesinde yurttaşlara seslendi. 20 Ocak 2020`den bu yana il il, ilçe ilçe, esnaf esnaf gezdiğini hatırlatan Akşener, şöyle konuştu:

"ÖYLE CEVAPLAR VERİRİM Kİ KİMSE YERİNDEN KALKAMAZ AMA ÇÖZÜM DEĞİL"

"Çünkü ben ve arkadaşlarım bir şey fark ettik. Seçmen çırak çıkarılıyor, millet çırak çıkarılıyor. Birileri dümenini döndürüyor, sizi ise şuculuk buculuk üzerinden kavga ettiriyor. Doğduğunuz yeri, aileyi seçemezsiniz ama nerede doğdunuz, kimin çocuğusunuz üzerinden bakın kutuplaştırma demiyorum düşmanlaştırma oldu bu ülkede. Oysaki şuculuktan buculuktan bahsederken EYT`linin derdini konuşmuyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken atanamayan öğretmenleri konuşamıyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken atanamayan gençlerimizi konuşamıyorsun. Şuculuktan buculuktan konuşurken esnafın, besicinin, çiftçinin derdini konuşmuyorsunuz.

O şucuymuş bu bucuymuş... Daha vahim, daha çirkin bir şey söyleyeyim. Söğüt`te bana `PKK`lı` diyorlar ama Güneydoğu`ya gittiklerinde de `faili meçhulcu` diyorlar. Faili meçhulculukla PKK`lılık aynı yerde olamaz kardeşim. Sen kendine bak kendine. O masaya sen oturdun, ben değil. Bu ülkede devlet ciddiyeti kayboldu. Öyle cevaplar veririm ki, vallahi kimse yerinden kalkamaz ama çözüm değil. O zaman yine sizi unutuyoruz.” 

Esnaf ziyaretleri sırasında kuyumcuların anlattıklarını paylaşan Akşener, ölümlük altınlarını bozduran yaşlıların torunlarına kaynak aktardığını söyledi.

Siyasetçilerin bu dertler üzerinden ürettikleri çarelerle rekabet etmesi gerektiğini savunan Akşener, sözlerinin devamında ise Türk Telekom`un devri ile Ankapark sürecine değindi. Toplamda harcanan 38 milyar lira ile EYT`lilerin sorunlarının çözülebileceğini, KYK borçlarının silinebileceğini, öğretmen atamalarının olabileceğini, gençlere istihdam sağlanabileceğini, nisan ayında gübre atamayan çiftçilere ücretsiz gübre verilebileceğini, mazot ve yemde indirim yapılabileceğini kaydeden Akşener, buna karşı esnaf dükkanlarının içinde karşılaştıklarını anlattı.

Esnaf ziyaretleri sırasında propaganda yapmadığını sadece dertlere çözüm ürettiklerini ifade eden Akşener, "Ama ağalar çok çok rahatsız oldular. Allah bana sağlık-sıhhat verdiği sürece, bu can bu beden içinde olduğu sürece, bu harami düzen yıkılana kadar rahat bozmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

"EL ELE VERİP BU HARAMİ DÜZENİ SANDIKTA EMEKLİ EDECEĞİZ"

Seçmeni yeniden velinimet yapacaklarını belirten Akşener, şöyle dedi:

"Buraya bütün ağaları getireceksiniz. Oylarınızı çok kıymetli hale getireceksiniz. Ben dahil hepsini karşınızda dikip, resmi tazim durduracaksınız. El ele verip bu harami düzeni sandıkta, helal oylarınızla, demokrasiyle emekli edeceğiz inşallah”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA