31 Mayıs 2026 Pazar

21:02   ANKARA’DA TARIHI GÜN! GÜVENPARK’TAN ANıTKABIR’E ON BINLERIN YÜRÜYÜŞÜNDE BARIKATLAR YıKıLDı: ÇELENK KRIZINE ÖZGÜR ÖZEL’DEN FLAŞ HAMLE!   20:46   AVRUPA’DAN ANKARA ÇıKıŞı! ÖZGÜR ÖZEL’E DESTEK VERDILER: ’SINDIRILMEYI REDDEDEN BIR ÜLKENIN SESI...’   18:35   SIYASET KULISLERINI SALLAYAN İDDIA: CHP SEÇIMLERE GIREMEME RISKIYLE KARŞı KARŞıYA! O TARIHE DIKKAT...   17:38   SIYASET ÇALKALANıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN MEYDANDA ŞOK SÖZLER: ’BU ERDOĞAN ILE MILLETIN MESELESIDIR!’   16:48   CHP GENEL MERKEZI’NDE DEPREM ETKISI: KEMAL KıLıÇDAROĞLU ’HELALLEŞME VE HESAPLAŞMA’ DIYEREK FITILI ATEŞLEDI! "KOYNUMDA BESLEDIĞIM..."   10:30   ESKI GENEL BAŞKANDAN ÖZGÜR ÖZEL İÇIN FLAŞ AÇıKLAMA: ’İNANCıM SONSUZ...’   10:13   MERSIN’DE BAYRAM SONRASı BÜYÜK SEFERBERLIK! 13 İLÇEDE AYNı ANDA DÜĞMEYE BASıLDı: KOKUDAN VE SINEKLERDEN ESER KALMAYACAK!   10:11   CHP’DE KAZAN KAYNıYOR! ÖZGÜR ÖZEL’DEN KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NA SERT ’BUTLANCı’ SALVOSU: ’NE DESEM BILMIYORUM DIYOR!’   10:05   CHP’DE BOMBA ETKISI! ÖRSAN ÖYMEN’DEN KıLıÇDAROĞLU VE ’MUTLAK BUTLAN’ KARARıNA ÇOK SERT TEPKI: ’BU BIR DARBEDIR!’   09:55   TUNCER BAKıRHAN’DAN CHP’YE NET MESAJ: ’19 ARALıK’TAN BERI DAYANıŞMA İÇINDEYIZ’   09:15   MERSIN’DE HERKES BUNU KONUŞUYOR: SAHNEYE ÇıKTıLAR, SALON GÖZYAŞLARıNı TUTAMADı!   23:05   CHP GENEL MERKEZI’NDE KıLıÇDAROĞLU DÖNEMI YENIDEN BAŞLıYOR: ’ŞIMDI ARıNMA ZAMANı’   22:39   CHP’DE GÜVENPARK KRIZI İDDIALARıNA YANıT: VALILIKLE YAPıLAN GÖRÜŞMENIN DETAYLARı ORTAYA ÇıKTı!   21:55   ANKARA SOKAKLARıNDA BAYRAM HAREKETLILIĞI! CHP’LI ADNAN BEKER’DEN BAŞKENTLILERE SÜRPRIZ DAVET   21:50   CHP’DE BAYRAM ÖNCESI SıCAK SAATLER! GENEL MERKEZ ÖNÜNDEN ÇOK SERT "KAYYUM" ÇıKıŞı: "BARIKAT BILE KURDURDULAR!"   20:35   SILIVRI’DE KRITIK ZIRVE! ÖZGÜR ÖZEL 19 İSIMLE GÖRÜŞTÜ: İMAMOĞLU KARARı SONRASı İLK TEMAS   20:31   CHP’DE HUKUK KRIZI: İBRAHIM KABOĞLU’NDAN KıLıÇDAROĞLU VE ÖZEL AÇıKLAMASı!   18:53   ANKARA’DA IKI AYRı BAYRAMLAŞMA HAZıRLıĞı... ÖZEL VE KıLıÇDAROĞLU, VATANDAŞLARLA BIR ARAYA GELECEK   18:52   İSTANBUL’UN FETHI 573. YıLıNDA KUTLANıYOR   18:50   AB VE NATO’DAN RUSYA’YA ROMANYA TEPKISI: AVRUPA HAVA SAHASı IHLAL EDILDI  
 
     
   

MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER: MERSİN HER AÇIDAN FIRSATLAR SUNAN BİR MEMLEKET


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (MEGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Mersin`in değerli bir kent olduğunu ve kente daha fazla değer katmak istediklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Mersin, her açıdan fırsatlar sunan bir memleket. Aynı Amerika gibi. Orası nasıl ‘fırsatlar ülkesi` olarak anılıyorsa Mersin de ‘fırsatlar memleketi` olarak anılabilir” dedi.

 

Tarih : 28 Eylül 2022 Çarşamba 17:08   Okunma : 970

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (MEGİAD) Yönetim Kurulu üyeleri ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Mersin`in değerli bir kent olduğunu ve kente daha fazla değer katmak istediklerini vurgulayan Başkan Seçer, “Mersin, her açıdan fırsatlar sunan bir memleket. Aynı Amerika gibi. Orası nasıl ‘fırsatlar ülkesi` olarak anılıyorsa Mersin de ‘fırsatlar memleketi` olarak anılabilir” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, zaman zaman sivil toplum örgütleriyle, meslek odalarıyla ve sendikalarla bir araya geldiklerini hatırlatarak, “Bu buluşmalarda, mutlaka Mersin`in sorunlarını konuşuyoruz. Bugün de MEGİAD`ın çatısı altında, sizlerin sorunlarını dinleyeceğim. Ben de Mersin`e dair bugüne kadar neler yaptık, bugün neler yapıyoruz, kalan bir buçuk yıllık görev süremiz içerisinde neyi öngörüyoruz, bunları sizinle paylaşmak isterim” diye konuştu.

“MERSİN DE ‘FIRSATLAR MEMLEKETİ` OLARAK ANILABİLİR”

Mersin`in değerli bir kent olduğunu vurgulayan Başkan Seçer, “Hepimiz, Mersin`e daha fazla değer katmak istiyoruz. Ben eminim ki bu topluluğun birçoğu hem kendisine hem de ailesine daha iyi bir gelecek talebiyle bu kentte yaşıyor. Mersin, göçlerle büyümüş ve kurulmuş bir kent. Dolayısıyla buraya gelen her insan, aslında her şeyin daha iyisini arzu eden ve isteyen insandır. Çünkü standardının daha üzerinde yaşam arzusu olmayan bir insan, bulunduğu yeri terk etmez. Onun için Mersin, her açıdan fırsatlar sunan bir memleket. Aynı Amerika gibi. Orası nasıl ‘fırsatlar ülkesi` olarak anılıyorsa Mersin de ‘fırsatlar memleketi` olarak anılabilir” dedi.

“TOPLUMU KİRLETEN SİYASET VE SİYASETÇİ”

Mersin`de yaşamanın büyük bir ayrıcalık olduğunu da sözlerine ekleyen Seçer, “Çok keyifli, çok dinamik, çok enerjik bir kentte yaşıyoruz. Her şeye rağmen, tabii ki siyasetin kirlettiği bir alan da var. Fakat bu alanı insanlar kirletmiyor, insanlardan bir memnuniyetsizliğimiz yok. İnsanlar sadece sokakları kirletiyor, biz de temizliyoruz. Ama toplumu kirleten, siyaset ve siyasetçi. Biz de mümkün olduğunca temiz kalmaya çalışıyoruz. Bu kirlilikten üzerimize bir şey bulaşmaması için gayret sarf ediyoruz” diye konuştu.

“BU SENEKİ İLK BULUŞMAMIZ DA SAYIN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI`MIZLA OLSUN İSTEDİK”

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Serkan İzol da “Pandemi süreci ve ülkenin içinde bulunduğu ekonomik durumdan dolayı hepimiz mücadele içindeydik. Bugüne kadar buluşmamızı gerçekleştiremedik. Bu seneki ilk buluşmamız da Sayın Büyükşehir Belediye Başkanı`mızla olsun istedik. Sağ olsun, o da bizi kırmadı, şeref verdi” dedi.  

Konuşmaların ardından MEGİAD Yönetim Kurulu üyeleri ile Seçer arasında, özelde kendi alanlarıyla ilgili, genelde ise Mersin adına yapılabilecek çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA