8 Mayıs 2026 Cuma

18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"   18:15   BARıŞ ANNELERI HEYETI, ADALET BAKANLıĞı’NA İMRALı ADASı’NDA ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN DILEKÇE VERECEK   18:14   BAHÇELI’NIN ÖCALAN IÇIN "KOORDINATÖR" ÖNERISI... İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "REZILLIĞIN DIK ALASı"   18:13   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BU SÜREÇTE ATıLACAK EN ÖNEMLI ADıMLARDAN BIRISI, KAYYUM YASASıNıN LAĞVEDILMESIDIR   18:12   EKREM İMAMOĞLU: "BIZIM KıZıLELMA’MıZ TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’DIR"   18:10   ECZACıNıN YIYECEKLERINE ILAÇ KATTıKLARı VE ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUKLARı IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıKLARA 5 YıL SONRA 5’ER YıL HAPIS   09:26   MERSIN’DE ENGELLERI KALDıRAN HAMLE: TEK TıKLA KAPıNıZA KADAR GELIYOR!   23:27   MERSIN’DE ESNAFıN ’AHI BABASı’ GÜVEN TAZELEDI!   23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI  
 
     
   

ONURSAL ADIGÜZEL: "İSTİYORUZ Kİ SEÇİM GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ KİMSENİN AKLINDA BİR GRAM TEREDDÜT KALMASIN"


CHP`nin İzmir`in Seferihisar ilçesinde düzenlediği "CHP İl Bilişim Sorumluları Çalıştayı" sonrası değerlendirme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın" dedi.

 

Tarih : 5 Kasım 2022 Cumartesi 18:48   Okunma : 524

CHP`nin İzmir`in Seferihisar ilçesinde düzenlediği "CHP İl Bilişim Sorumluları Çalıştayı" sonrası değerlendirme yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, "Devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın" dedi.

CHP İl Bilişim Sorumluları Çalıştayı, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve CHP İzmir İl Başkanlığı ev sahipliğinde İzmir`in Seferihisar ilçesinde bugün yapıldı. Türkiye`nin birçok ilinden CHP`nin bilişim sorumlularının, il ve ilçe örgüt yöneticilerinin katıldığı çalıştayda seçim sürecinde dijital araçların kullanımı ile ilgili bilgiler verildi.

"TECRÜBE PAYLAŞIMI DA OLDU"

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, kamp sonrası ANKA Haber Ajansı`na yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:

"İnanıyoruz ki bilimin ışığında yürüdüğümüz bu yolda devletin baskısını, bütün imkanlarını kullanan iktidarı bilimin ve teknolojinin yardımıyla geride bırakacağız. Devlet baskılarına karşı başarılı olma fırsatını yakalayacağız. Kamuoyunda sorulan birçok soru var. Arkadaşlarımız seçmen listelerindeki yabancılar ve diğer konularda bilgi alarak bölgelerinde nasıl analizler yapacaklarını öğreniyor. Çalışmalarımız yoğun bir şekilde sürüyor. Bir tecrübe paylaşımı da var. İzmir İl Başkanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi`nin ev sahipliğinde güzel bir çalışma kampı geçirdik. Katkısı olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

"SEÇİME KADAR SÜRECEK 6-8 AYLIK ÇALIŞMANIN BAŞLANGICI"

İstiyoruz ki ilk seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olabilecek çalışmayı bu kamplarda çıkan sonuçlarla hayata geçirsin. Seçim güvenliği ile ilgili kimsenin aklında bir gram tereddüt kalmasın. Seçim öncesi çalışmaların, sokak örgütlenmesi çalışmamızın, ev ziyaretlerimizin doğru ilerleyebilmesi, aile destekleri sigortası gibi projelerimizin de doğru anlatılması için bilişim sorumlularımıza, illerden gelen arkadaşlarımıza çeşitli öneriler sunduk. Uygulamalarını kolaylaştıracakları, insan kaynakları ve maddi kaynakları en verimli şekille kullanacakları bir ortamı sağladık. Bu kamp aslında bizim için il bilişim sorumlularının seçime kadar sürecek 6-8 aylık çalışma sürecinin başlangıcı oldu. Bu çalışmalar sonucunda biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi Türkiye`de birinci parti olacak. Millet İttifakı da iktidar olacak."

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA