8 Mayıs 2026 Cuma

18:16   İBB DAVASı’NDA 34. GÜN... TUTUKLU MUSTAFA KELEŞ: "BABA-OĞUL OLMAK ÖRGÜT IÇIN YETERLI GÖZÜKÜYORSA O ZAMAN ALLAH BENI ÖRGÜT ÜYESI OLARAK Mı YARATTı?"   18:15   BARıŞ ANNELERI HEYETI, ADALET BAKANLıĞı’NA İMRALı ADASı’NDA ÖCALAN ILE GÖRÜŞMEK IÇIN DILEKÇE VERECEK   18:14   BAHÇELI’NIN ÖCALAN IÇIN "KOORDINATÖR" ÖNERISI... İYİ PARTI LIDERI DERVIŞOĞLU: "REZILLIĞIN DIK ALASı"   18:13   TÜLAY HATIMOĞULLARı: BU SÜREÇTE ATıLACAK EN ÖNEMLI ADıMLARDAN BIRISI, KAYYUM YASASıNıN LAĞVEDILMESIDIR   18:12   EKREM İMAMOĞLU: "BIZIM KıZıLELMA’MıZ TERÖRSÜZ VE DEMOKRATIK TÜRKIYE’DIR"   18:10   ECZACıNıN YIYECEKLERINE ILAÇ KATTıKLARı VE ÇOCUĞUNUN ÖLÜMÜNE NEDEN OLDUKLARı IDDIASıYLA YARGıLANAN SANıKLARA 5 YıL SONRA 5’ER YıL HAPIS   09:26   MERSIN’DE ENGELLERI KALDıRAN HAMLE: TEK TıKLA KAPıNıZA KADAR GELIYOR!   23:27   MERSIN’DE ESNAFıN ’AHI BABASı’ GÜVEN TAZELEDI!   23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI  
 
     
   

BABACAN: DAHA GENİŞ BİR ALANDA İŞ BİRLİĞİMİZİ İLERLETİYORUZ


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu`na yaptığı ziyaretin ardından, “Altılı Masa`nın gündemi yoğun, gittikçe de yoğunlaşıyor. Temel politika alanlarının da çalışılacağı bir ortak çalışma grubu oluştuktan sonra daha geniş bir alanda iş birliğimizi ilerletiyoruz” dedi. Karamollaoğlu ise “Bu uyumun devam edeceğini, birlikte çalışmamızın hayırlı bir neticeye vesile olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

 

Tarih : 7 Kasım 2022 Pazartesi 16:43   Okunma : 335

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu`na yaptığı ziyaretin ardından, “Altılı Masa`nın gündemi yoğun, gittikçe de yoğunlaşıyor. Temel politika alanlarının da çalışılacağı bir ortak çalışma grubu oluştuktan sonra daha geniş bir alanda iş birliğimizi ilerletiyoruz” dedi. Karamollaoğlu ise “Bu uyumun devam edeceğini, birlikte çalışmamızın hayırlı bir neticeye vesile olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Altılı Masa`nın 14 Kasım`da kendi ev sahipliğinde yapacağı toplantısı öncesinde liderler turuna çıktı. Babacan, ilk olarak bugün Temel Karamollaoğlu`nu Saadet Partisi Genel Merkezi`nde ziyaret etti. Ziyaret sonrası iki genel başkan kısa bir açıklama yaptı.

Karamollaoğlu, “Gayet dostane geçti, güzel bir görüşme yaptık. İkinci turun ikinci toplantısı, önümüzdeki pazartesi günü inşallah DEVA Partisi`nde gerçekleşecek. Bu uyumun devam edeceğini, birlikte çalışmamızın hayırlı bir neticeye vesile olacağını düşünüyorum” dedi.  

Babacan ise şunları söyledi:

“Altılı Masa`nın bir sonraki toplantısını 14 Kasım Pazartesi günü saat 12:00`de gerçekleştireceğiz. DEVA Partisi`nin ev sahipliğinde olacak. Gündem konusunda görüş alışverişinde bulunmak üzere Sayın Karamollaoğlu`nu ziyarette bulundum. Altılı Masa`nın gündemi yoğun, gittikçe de yoğunlaşıyor. Temel politika alanlarının da çalışılacağı bir ortak çalışma grubu oluştuktan sonra daha geniş bir alanda iş birliğimizi ilerletiyoruz. Yoğun gündemin değerlendirmesini yaptık. Hem altı parti için hem de ülkemiz için önümüzdeki toplantının güzel sonuçlar vermesini diliyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA