22 Mart 2026 Pazar

20:24   TİP, "BIR DILIM BAKLAVANıN 80 TL" OLDUĞU GÖRSELLE BAYRAM MESAJı PAYLAŞTı: "YOKLUKTA DEĞIL VARLıKTA EŞITLENECEĞIMIZ GÜZEL GÜNLERE OLAN INANCıMıZLA HALKıMıZıN BAYRAMıNı KUTLUYORUZ"   20:23   BURHANETTIN DURAN: ÜLKEMIZ NATO’NUN KOLEKTIF SAVUNMA MIMARISINDE VAZGEÇILMEZ BIR MERKEZ ÜLKE   20:22   ÖZGÜR ÖZEL, MANISA’DA BAYRAM NAMAZıNıN ARDıNDAN KABRISTANLARı ZIYARET ETTI   20:20   TAYFUN KAHRAMAN’ıN EŞI MERIÇ DEMIR KAHRAMAN: “YOK YERE ÇOCUKLUKLARıNDAN NEŞELI BAYRAMLARı BILE ÇALıNAN HERKESE BU ÜLKENIN ADALET BORCU VAR”   21:35   MERSIN’DE SEÇER FıRTıNASı: "ANKETLER ORTADA, OYUMUZU %45’TEN %60’A ÇıKARDıK!"   20:54   BAŞKAN YARDıMCıSı TANıŞ’TAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   09:01   MHP MERSIN MILLETVEKILI DR. LEVENT UYSAL, RAMAZAN BAYRAMı’Nı KUTLADı   22:43   MERSIN ESOB’DA KARTLAR YENIDEN KARıLıYOR: AHMET ÖZDEMIR "DEĞIŞIM ATEŞINI" YAKTı!   22:41   BAŞKAN SEÇER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:40   CHP’DE BAYRAMLAŞMA KARARıNDA BÜYÜK DEĞIŞIM: O PARTI LISTEDE YOK!   22:39   BAŞKAN YıLDıZ’DAN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   22:35   BAŞKAN TUNCER’DEN RAMAZAN BAYRAMı KUTLAMA MESAJı   22:30   ÇANAKKALE RUHU MERSIN’DE DEVLEŞTI: BAŞKAN VAHAP SEÇER’DEN BAYRAM MÜJDESI GELDI!   20:25   AKDENIZ KAYMAKAMı VE BELEDIYE BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN RAMAZAN BAYRAMı MESAJı   20:23   MERSIN’DE BAYRAM TıRAŞı BELEDIYEDEN: KAPı KAPı GEZEN BERBER KOLTUĞU KÖYLERI SEVINDIRDI!   16:27   İSRAIL, İRAN’ıN GÜNEYINDEKI ENERJI TESISLERINE SALDıRDı   16:26   MANSUR YAVAŞ, ANıTKABIR’I VE CEBECI ŞEHITLIĞI’NI ZIYARET ETTI: "BU TOPRAKLARı BIZLERE VATAN KıLAN AZIZ ŞEHITLERIMIZI DUALARLA ANDıK"   16:26   ASU KAYA’DAN BAKAN TEKIN’E TEPKI: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’SÜZ ÇANAKKALE OLMAZ, BU ZAFERIN RUHU, ONUN ÖNDERLIĞINDE YAZıLMıŞTıR"   16:25   CHP’LI GÜNAYDıN’DAN BAKAN GÜRLEK’E: "MAHKEMENIN SORGULARıNA YENI BAŞLADıĞı BIR DAVAYı ’ASRıN YOLSUZLUĞU’ DIYE TANıMLıYOR. BAKANA MASUMIYET KARINESINI, HUKUKU HATıRLATıRıM"   14:32   İSRAIL, İRAN İSTIHBARAT BAKANı İSMAIL HATIB’I ÖLDÜRDÜĞÜNÜ IDDIA ETTI  
 
     
   

DENİZLİLİ TEKSTİL ÜRETİCİSİ, BANKANIN ÖDEDİĞİ 10 MİLYON TL`Yİ İŞÇİLERİNE DAĞITTI


Denizli`de tekstil ürünleri imalatı yapan Gökhan Tekstil, banka değişikliği nedeni ile verilen 10 milyon TL`lik promosyonunu işçilerine paylaştırdı. Yaklaşık 750 çalışanın olduğu Gökhan Tekstil`in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin`in talimatı ile bankadan gelen 10 milyon lira eşit miktarda dağıtıldı.

 

Tarih : 9 Kasım 2022 Çarşamba 17:22   Okunma : 335

Denizli`de tekstil ürünleri imalatı yapan Gökhan Tekstil, banka değişikliği nedeni ile verilen 10 milyon TL`lik promosyonunu işçilerine paylaştırdı. Yaklaşık 750 çalışanın olduğu Gökhan Tekstil`in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin`in talimatı ile bankadan gelen 10 milyon lira eşit miktarda dağıtıldı.

Denizli`de tekstil ürünleri imalatı yapan Gökhan Tekstil, banka değişikliği nedeni ile verilen 10 milyon TL`lik promosyonunu işçilerine  verdi. Yapılan ödeme karşısında çalışanlar işçiler mutluluklarını dile getirdiler. İşçiler kişi başı aldıkları yaklaşık 13 bin lira ödeme için Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin`e teşekkür etti. Gökhan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Gökşin, çalışanlarının memnuniyetinin kendisi ve ailesi için paradan daha önemli olduğunu vurguladı.

"PARAYI ÇOCUKLARIMIN EĞİTİMİ İÇİN KULLANACAĞIM"

Gökhan Tekstil işçilerinden Sevgi Yolcuoğlu promosyon ödemesiyle ilgili, "Ben 20 yıldır burada çalışıyorum. Benim 2. iş yerim. Böyle bir iş yeri görmedim. Patronumuz bizim için iyi şeyler düşünüyor. Bu promosyonu bize verdiği için de çok teşekkür ederim, iyi yerlerde kullanacağıma ümit ediyorum. Şu anda ekonomik sıkıntı çektiğimiz için bizler için çok iyi geldi. 3 tane çocuğum var benim. Onların eğitiminde kullanacağım" dedi.

"ENFLASYON DÖNEMİNDE GERÇEKTEN İYİ OLDU"

18 yıldır Gökhan Tekstil`de çalışan Emine Harkçı isimli işçi ise, "Tekstilde çalışıyorum, havlu bandının ayakçılığını yapıyorum. Yaklaşık 18 yıldır Gökhan Tekstil`de bir aile gibi olduk. Onlar da sağolsunlar çok iyi bir patron olarak, bizi işçi olmak olarak görmekten ziyade bir baba kız gibi oldu bir aile gibi olduk. Şu enflasyon döneminde gerçekten çok çok iyi oldu. Önümüz kış sezonu malum. Hemen bir doğal gaz faturasını düşündüm. Okul masrafları var. Gerçekten Allah çok çok razı olsun. Hiçbir yerde duymadım. Promosyonu hiç dokunmadan 3. kez bize hibe edişi" diye konuştu.

"BİRÇOK BANKA İLE GÖRÜŞTÜK"

Gökhan Tekstil bünyesinde İnsan Kaynakları Müdürü olarak görev yapan Hasibe Çelikkol ise promosyon ödemesi sürecini şu şekilde aktardı:

"Biz yaklaşık 2 aydır bu promosyon süreci ile ilgili ticaret şefimizle birlikte çalışmalar yapıyoruz. Birçok banka ile görüştük ve en yüksek promosyonu veren bankayı yönetim kurulumuz başkanı Ahmet Gökşin`e sunduk. Ahmet Bey en yüksek promosyon veren banka ile sözleşme imzalamayı kabul etti. Paranın 1 TL`sine bile dokunmadan ‘Bu çalışanımın hakkıdır, çalışanlarıma eşit bir şekilde dağıtmak istiyorum` dedi. Süreç bu şekilde ilerledi. Süreç içerisinde sözleşmemiz diğer bankayla henüz bitmemişti. Daha 1 yıllık bir sürecimiz vardı. Yüklü miktarda bir cezai şartımız çıktı ve Ahmet Bey onu da ödeyerek yeni bankanın verdiği 10 milyon TL`yi 700 kişilik bir çalışanı olan Gökhan tekstil çalışanlarına eşit bir şekilde dağıtım sağladı.”

"PERSONELİMİZİN AİDİYETİ ARTMIŞ OLDU"

Gökhan Tekstil Satın Alma ve Finans yöneticisi Onur Ayman ise promosyon dağıtımıyla ilgili, “5 senedir Gökhan tekstildeyim. Burada çalışmaktan gurur duyuyorum. Bu şekilde bir organizasyona dahil olduğumuz için çok mutlu olduk. Burada personelimizin çıkarlarını en iyi şekilde sağlamak için uğraştık. Ekonomik kriz ve ülke şartları da göz önüne alınırsa kışa daha olumlu başlayacağımıza inanıyorum. Öncelikle bir çalışan olarak çok sevindim. Piyasadaki diğer uygulamaları az çok duyduğumuz için personeline direkt kuruşuna dokunmadan paylaşması ayrıca bir gurur verici oldu. En azından kurumamıza personellerimizin aidiyeti artmış oldu. Zaten bu tarz uygulamalarıyla ön planda bir şirketti. Beklenen oldu Ahmet Bey`den diyebilirim."

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA