7 Mayıs 2026 Perşembe

09:26   MERSIN’DE ENGELLERI KALDıRAN HAMLE: TEK TıKLA KAPıNıZA KADAR GELIYOR!   23:27   MERSIN’DE ESNAFıN ’AHI BABASı’ GÜVEN TAZELEDI!   23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!  
 
     
   

TARSUS BELEDİYE BAŞKANI HALUK BOZDOĞAN`A SALDIRI GİRİŞİMİ


Tarsus Belediye Meclis Salonu`nda, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Toplantısı sırasında kimliği belirlenemeyen kişi ve kişiler, meclis kürsüsüne yürüyerek Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan`a ağır hakaret ve küfürle saldırı girişiminde bulundu. Olay sırasında salonun kapı ve camları kırılırken, saldırı girişiminde bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatıldı.

 

Tarih : 12 Kasım 2022 Cumartesi 15:46   Okunma : 638

Tarsus Belediye Meclis Salonu`nda, İsmetpaşa Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme Toplantısı sırasında kimliği belirlenemeyen kişi ve kişiler, meclis kürsüsüne yürüyerek Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan`a ağır hakaret ve küfürle saldırı girişiminde bulundu. Olay sırasında salonun kapı ve camları kırılırken, saldırı girişiminde bulunan kişiler hakkında hukuki süreç başlatıldı.

İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı ve hak sahipleri ile TESKİ Yönetim Kurulu ve Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan`ın vatandaşların soru ve taleplerini dinlemek üzere hazır bulunduğu toplantı sırasında iddiaya göre, hak sahibi olmayan katılımcılardan biri, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan`a hakaret etti. Bunun üzerine salondan dışarıya davet edilen şahıs, bağırarak tehdit ve küfürler savurmaya başladı. Bunun üzerine Tarsus Belediyesi güvenlik personelinin kendisini dışarıya çıkarmak istemesinin ardından kürsüye doğru yürüyerek Başkan Bozdoğan`a saldırı girişiminde bulundu. Bunun üzerine toplantı sonlandırıldı. Olay sırasında salonun kapı ve camlarının kırıldığı belirtildi.

"TOPLANTIYI PROVOKE ETMEYE GELMİŞLERDİ"

Tarsus Belediyesi, olayla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“Şu an, bir kamu bilgilendirme toplantısına, halkı galeyana getirmek isteyen ve İsmetpaşa Mahallesi`nde hak sahibi olmayan yabancı kişileri toplantıya getirerek ‘organize bir şekilde kamuoyu huzurunu kaçırmaya yönelik` davranışlar sergileyen, ‘kamu malına zarar veren`, çeşitli küfür ve iftiralarla Tarsus Belediye Başkanı ve Başkanlığı`na hakaretler yağdıran kişi ve kişiler hakkında, tüm video kayıtları, görsel materyaller ve ses kayıtları ile birlikte Tarsus İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne teslim edilmek suretiyle, ilgili mercilere kurum avukatlarımız aracılığıyla şikayette bulunulmuştur.

“BU TARZ ORGANİZE SALDIRILAR DÜZENLENMESİNE MÜSAADE ETMEYECEĞİZ”

Şirket bilgilerini paylaşmaktan/ifşa etmekten hakkında hukuki işlemler başlatılan kişi ve kişilerin, İsmetpaşa halkını galeyana getirmesine, toplum düzenini bozmasına, kentsel dönüşüm projelerimize ‘organize` saldırılar düzenlenmesine müsaade etmeyeceğimizi, bu kişilerin ‘toplum algısını yönlendirme çabalarını` ve bu çabalarını ‘sonuca giden her yol mübahtır` anlayışıyla kuvvetlendirmelerini sükunetle izliyor, ‘aşağılık pazarlıkların` içinde olmayacağımızı bir kez daha bilgilerinize sunuyoruz.” 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA