7 Mayıs 2026 Perşembe

09:26   MERSIN’DE ENGELLERI KALDıRAN HAMLE: TEK TıKLA KAPıNıZA KADAR GELIYOR!   23:27   MERSIN’DE ESNAFıN ’AHI BABASı’ GÜVEN TAZELEDI!   23:55   KADIR ÖZCAN’DAN 6 MAYıS MESAJı: “ÜÇ FIDAN’ıN İDEALLERI YOLUMUZU AYDıNLATıYOR!”   23:48   ERCAN MUTLUAY’DAN 6 MAYıS MESAJı: “DENIZLERIN RUHU TAM BAĞıMSıZ TÜRKIYE İDEALIYLE YAŞıYOR”   23:45   6 MAYıS’ıN SÖNMEYEN ATEŞI: MUSTAFA KEKLIK’TEN "ÜÇ FIDAN" MESAJı!   23:22   HASAN TÜZÜN: DOĞANŞEHIR’DEKI KAZA HEPIMIZI DERINDEN ÜZDÜ   22:22   AKDENIZ’DEN DÜNYA PAZARıNA ÇıKARTMA: AKİB NISAN’DA REKOR KıRDı!   22:20   TARSUS’TA DEV ORGANIZASYON: ER MEYDANı TITREDI! 455 PEHLIVAN ARASıNDAN O İSIM ŞAMPIYON OLDU   20:01   ADANA’DA ÇOCUKLARıN GÖZÜNDEN ŞEHIR SANATA DÖNÜŞTÜ: MIMARLAR ODASı YARıŞMASı SONUÇLANDı!   09:30   MERSIN’DE MINIK ELLERIN DEV SANATı: ÇOCUK KAMPÜSLERI GELECEĞIN SANATÇıLARıNı YETIŞTIRIYOR!   06:56   SEMIH PALAMUT’TAN SERT ENFLASYON ÇıKıŞı: ’LIMAN ŞEHRINDE REFAH DEĞIL, GEÇIM DERDI VAR!’   01:03   TARSUS’TA BÜYÜK DEĞIŞIM BAŞLADı: BAŞKAN ALI BOLTAÇ’TAN 5 BIN KIŞILIK MÜJDE VE DEV DESTEK PAKETI!   01:01   BAŞKAN YıLDıZ’DAN EZBER BOZAN AÇıKLAMALAR: ‘BIR KURUŞ USULSÜZLÜK YOK!’   11:06   ÇEŞMELI-KıZKALESI ARASı 18 DAKIKAYA DÜŞÜYOR! DR. LEVENT UYSAL MÜJDEYI VERDI   10:52   TÜRK BASKETBOLUNDA ‘ALTYAPı’ ALARMı! MSK KOORDINATÖRÜ NAMıK YAZLAR’DAN AVRUPA ÖRNEĞI: ’KENDIMIZI YENILEMELIYIZ’   10:50   MEHMET ŞIMŞEK’TEN ‘VARLıK BARıŞı’ VE ‘LÜKS YAŞAM’ ÇıKıŞı: 16 BIN KIŞI RADARDA!   10:28   MILYONLARCA ÇALıŞAN VE EMEKLI BU ÇAĞRıYı BEKLIYOR: ASGARI ÜCRET VE EMEKLI MAAŞLARıNA GÜNCELLEME TALEBI!   09:32   MERSIN’DE YENI KAZANÇ KAPıSı: SILIFKE’DE İLK HASAT BAŞLADı, ÜRETICIYE ALTERNATIF GELIR MÜJDESI!   01:23   AVRUPA’DA TÜRK AMBARGOSU! ÖZGÜR ÖZEL’DEN ŞAMPIYON VAKıFBANK VE ECZACıBAŞı’NA GURUR DOLU MESAJ   01:17   AVRUPA’DA TÜRK FINALI GURURU: ŞAMPIYON VAKıFBANK’A CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN TEBRIK MESAJı!  
 
     
   

AKŞENER`İN ADANA`DA DİNLEDİĞİ ESNAF, ELEKTRİK FATURALARINDAN ŞİKAYET ETTİ: “GEÇEN SENE 200 İSE BU SENE 500”


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Adana`nın İmamoğlu ilçesinde sorunlarını dinlediği esnaf; elektrik faturaları ile ilgili Geçen sene 200 (lira) ise bu sene 500 (lira)” yanıtını verdi. Akşener`in ev faturalarının nasıl geldiği sorusuna ise esnaf; “Kış aylarında 2 milyar (2 bin lira), 3 milyar (3 bin lira). Bu sene de 4-5 gelecek” karşılığını verdi.  

 

Tarih : 12 Kasım 2022 Cumartesi 16:34   Okunma : 616

Haber: MEHMET AKGÜN – Kamera: KEMAL SEVİNDİRİCİ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener`in, Adana`nın İmamoğlu ilçesinde sorunlarını dinlediği esnaf; elektrik faturaları ile ilgili Geçen sene 200 (lira) ise bu sene 500 (lira)” yanıtını verdi. Akşener`in ev faturalarının nasıl geldiği sorusuna ise esnaf; “Kış aylarında 2 milyar (2 bin lira), 3 milyar (3 bin lira). Bu sene de 4-5 gelecek” karşılığını verdi.  

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Adana`nın Kozan ilçesinde esnafın sorunlarını dinledi.

Akşener, Kozan esnafını ziyaretinin ardından, Kubilay Anıtı`nı da ziyaret etti. Cep telefonu ürünleri satan bir esnaf, “Hayat çok pahalandı. Sonu ne olacak bilmiyoruz” dedi. Akşener, “Bu dükkân üç sene evvel geçindirirdi. Şimdi kafa kafaya” dedi ve “Borcun var mı” diye sordu. Esnaf ise “Dolar üzerinden borçlanıyoruz biz. Bunlar yurt dışından geldiği için” karşılığını verdi.

Akşener, Kozan esnafının ardından Kubilay Anıtı`nı da ziyaret etti.

Akşener daha sonra İmamoğlu ilçesindeki esnaf ile bir araya geldi.  Bir giyim dükkanında esnaf, Akşener`in “İşler nasıl? Geçindiriyor mu evi?” sorusuna “Yani, geçindiriyor” yanıtını verdi. Akşener, “Ben üç yıl önce gelseydim size, kazancınızı sorardım. Bu, sizi İmamoğlu`nun zengini yapacak bir mağaza burası. Bunların kar marjları da ona göre doğal olarak. Bugün geçindiriyor mu diye soruyorum. Kenardan mı yiyorsunuz, bu dükkân sizi ferah ferah geçindiriyor mu?” diye sordu. Esnaf ise “Ferah ferah diyemem” dedi.

Bir ayakkabıcı ise “Alım gücü eskisi gibi değil. Millet, zamlara bir türlü alışamadı. Önceki gibi değil. Alım gücü zayıf” dedi. Akşener`in “Elektrik faturasından çok şikayet ediyor esnaf, sizde durum nasıl” sorusuna esnaf; “Aynı, iki katı. Geçen sene 200 (lira) ise bu sene 500 (lira)” yanıtını verdi. Ev faturasının nasıl geldiği sorusu karşısında ise esnaf; “Kış aylarında 2 milyar (2 bin lira), 3 milyar (3 bin lira). Bu sene de 4-5 gelecek” dedi.

Akşener, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı bir çocuğa kıyafet hediye etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA