2 Temmuz 2025 Çarşamba

17:40   UYSAL: BU TOPRAKLAR SADECE ARSA DEĞIL, ALıN TERIDIR   16:33   TARSUS BELEDIYESI TEMMUZ AYı OLAĞAN MECLIS TOPLANTıSı GERÇEKLEŞTI   14:20   OSMANGAZI KÖPRÜSÜ İLE 1,5 SAATLIK KÖRFEZ GEÇIŞI 6 DAKIKAYA DÜŞTÜ   13:34   MEZITLI TOKİ’DE HAK SAHIPLERI EVLERINE KAVUŞTU   12:45   MERSIN’IN DENIZI ALARM VERIYOR! CHP’LI GÜLCAN KıŞ’TAN BAKANLıĞA KIRLILIK TEPKISI VE SORU ÖNERGESI   12:20    TOROSLAR’DA ÇÖP KONTEYNERLERI YERINDE YıKANARAK DEZENFEKTE EDILIYOR   10:10   YUMURTALıK BELEDIYESI’NDE ÖNCELIK INSAN SAĞLıĞı   09:59   EDIZ ÜN: "MıSıR ITHALATı DURDURULMAZSA ÜRETICI EZILIR, TÜRKIYE KAYBEDER"   09:50   JETLID’DEN ÜST DÜZEY ATAMA   09:40   BÜYÜKŞEHIR, GEÇMIŞI GÜNÜMÜZE TAŞıYAN KÜLTÜR ROTASıNı TOROSLAR’DA SÜRDÜRDÜ   09:30   ADANA PTT’DE UCUBE UYGULAMA: “TAŞERONUN TAŞERONU!”   09:20   MERCAN BILIM MERKEZI ÖĞRETMENLERI AĞıRLADı   20:29   VAHAP SEÇER: VATANDAŞıN DERDI GEÇIM, PARTI IÇI TARTıŞMALAR DEĞIL   11:25   CHP’NIN KURULTAY DAVASı... CHP’NIN AVUKATı ÇAĞLAYAN: "MAHKEMELERIN, SIYASI PARTILERE ILIŞKIN IŞLEM VE SONUÇLARA DAIR IŞLEM YAPMA GÖREVI YOK"   10:25   KENT ORKESTRASı’NDAN UNUTULMAZ BIR KONSER DAHA   10:19   CHP’NIN 38. OLAĞAN, 21. OLAĞANÜSTÜ KURULTAYLARıNıN IPTALI ISTEMIYLE AÇıLAN DAVA BAŞLADı   09:50   İZMIR’DEKI ORMAN YANGıNLARı... TARıM BAKANı İBRAHIM YUMAKLı, YANGıNA MÜDAHALE ANLARıNı PAYLAŞTı   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR, YAŞ ALMıŞ YURTTAŞLARıN ELI AYAĞı OLDU   09:09   CHP’NIN DÖRT ESKI GENÇLIK KOLLARı BAŞKANı’NDAN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: GELIN, SIZ DE KAYYıM SIYASETININ KARŞıSıNDA BIZIM YANıMıZDA DURUN   08:59   “4 YıLLıK MAĞDURIYET MECLIS GÜNDEMINDE”  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ FESTİVALDE BİNLERCE ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI


Mersin Yenişehir Belediyesi, bu yıl 8’incisi gerçekleşen Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nde iki gün boyunca binlerce vatandaşı ağırladı. Festivale akın eden Mersinliler Yenişehir Belediyesinin hazırladığı alanda canlı müzik dinletileri ve dans gösterileriyle doyasıya eğlendi.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 18:02   Okunma : 1031

Mersin Yenişehir Belediyesi, bu yıl 8’incisi gerçekleşen Mersin Uluslararası Narenciye Festivali’nde iki gün boyunca binlerce vatandaşı ağırladı. Festivale akın eden Mersinliler Yenişehir Belediyesinin hazırladığı alanda canlı müzik dinletileri ve dans gösterileriyle doyasıya eğlendi.

Adnan Menderes Bulvarı’nın sahil şeridinde 70 bin dönümlük alan üzerinde düzenlenen 8. Mersin Uluslararası Narenciye Festivali iki gün boyunca binlerce ziyaretçiyi ağırladı. 100bin ton narenciye kullanılarak hazırlanan figürlerle süslenen alanda konserler, müzik dinletileri, gastroshowlar, narenciye temalı kostümlerin sergilendiği defile ve flyboard gösterileri gibi etkinlikler bu yıl da fark yarattı.

Yafa portakalından yapılan baklava ikram edildi

Yenişehir Belediyesi de festivalde renkli bir alan hazırlayarak çocuklara ve yetişkinlere yönelik eğlenceli etkinlikler düzenledi. Binlerce ziyaretçiyi ağırlayan Yenişehir Belediyesi, ilçeye bağlı Çavak Mahallesi’nde yetiştirilen Yafa cinsi portakaldan üretilen baklava ve limonata ikramında bulundu. Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, CHP Mersin milletvekilleri Ali Mahir Başarır, Alpay Antmen, Cengiz Gökçel, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Narenciye Festivali İcra Komitesi ve Mersin Ticaret Borsası Başkanı Abdullah Özdemir ile çok sayıda sivil toplum kuruluşunun başkan ve temsilcileri de Yenişehir Belediyesinin standını ziyaret etti.

Başkan Özyiğit, “Narenciye demek Mersin demek”

Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit de iki gün boyunca festival alanında vatandaşlarla buluştu. Festivalin Mersin’in ve narenciyenin tanıtımına katkı sunduğuna dikkat çeken Başkan Abdullah Özyiğit, “ Pandemi nedeniyle verilen aranın ardından bu yıl düzenlenen festival çok coşkulu geçiyor. Çok yüksek bir ilgi var, hemşehrilerimiz festivali özlemiş. Narenciye demek Mersin demek. Mersin’in bu değerini korumalıyız ve tanıtmalıyız. Narenciye festivali de buna büyük bir katkı sunuyor. Elbette festival kapsamında düzenlenen etkinliklerle de vatandaşlarımız eğlenceli vakit geçiriyor, sosyalleşme açısından bu da çok kıymetli. Yenişehir Belediyesi olarak biz de buradayız, vatandaşlarımız için güzel bir alan hazırladık. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA