22 Kasım 2025 Cumartesi

18:14   BAŞKAN YıLDıZ’DAN ACIL ÇAĞRı: “KULLANıLMAYAN SU KANALLARı DERHAL KAPATıLMALı”   17:30   ROMEO VE JULIET BALESI MERSIN’DE AŞKı VE TRAJEDIYI SAHNEYE TAŞıYOR   16:52   CHP PARTI PROGRAMı TANıTıM TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: “BUNDAN SONRAKI YÜRÜYÜŞ, IKTIDARA YÜRÜYÜŞTÜR”   16:50   MURAT EMIR: KOMISYONDA KARARLıLıKLA, CESARETLE GÖREV YAPMAYA DEVAM EDECEĞIZ   12:44   “DR. LEVENT UYSAL: MERSIN’I TEKNOLOJI VE İNOVASYON ŞEHRINE DÖNÜŞTÜRMEYE KARARLıYıZ”   11:31   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN SANAYI ÇıRAKLARıNA SOSYAL BELEDIYECILIK DOKUNUŞU   09:55   “MERSIN’DE ACIL DURUM PROVASı: BÜYÜKŞEHIR İTFAIYESI 3,5 DAKIKADA BINAYı BOŞALTTı”   09:31   TARSUS’TA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ ÜÇ NOKTADA COŞKUYLA KUTLANDı   08:55   “DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN EVRENSEL ÇAĞRı: BIR FIDAN DIK, BIR GELECEK YEŞERT!”   22:41   ARıNÇ’TAN DEMIRTAŞ’A CEZAEVI POLEMIĞI YANıTı: “ÇARPıTMA YOK, ARKASıNDAYıM”   22:04   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDA İLK ENGEL: ROMANYA!   21:55   “SUYA ZAM YOK, YATıRıMA DEVAM: MESKİ 2026 BÜTÇESI OY BIRLIĞIYLE KABUL EDILDI”   17:30   “BIZ BIRLIKTE VARıZ”: ÖZEL ÇOCUKLAR SANATıN BÜYÜLÜ DÜNYASıNDA   16:59   “YENIŞEHIR’DEN DÜNYA BANKASı DESTEKLI YEŞIL DÖNÜŞÜM”   16:56   “MERSIN’DE 2026 BÜTÇELERI OY BIRLIĞIYLE KABUL: SEÇER’DEN HUKUK VE BARıŞ VURGUSU”   16:50   MERSIN BAROSU’NDAN DÜNYA ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ MESAJı: “ÇOCUK SUÇLU YOKTUR; SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK VARDıR”   16:40   “MUHTAR DAĞ’DAN BAŞKAN SEÇER’E TEŞEKKÜR: MALAKLAR’A DEĞER KATAN HIZMETLER”   16:29   TOROSLAR BELEDIYESINDEN 20 KASıM ÇOCUK HAKLARı GÜNÜ’NE ÖZEL BULUŞMA   16:25   ALO 153 TIM İHBARıYLA TARSUS’TA SAĞLıKSıZ BALıK SATıŞıNA GEÇIT VERILMEDI   16:19   TBMM BAŞKANı NUMAN KURTULMUŞ: "DEMOKRATIK OLGUNLUĞUMUZ, BIRLIĞI VE BERABERLIĞI, HUZURU VE BARıŞı SAĞLAMAYA YETER DE ARTAR BILE"  
 
     
   

TARSUS BELEDİYESİ HALK RESTORAN`DAN 30 TL`YE 5 ÇEŞİT YEMEK


Tarsus Belediyesi, vatandaşların güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun gıdaya erişebilmelerini sağlamak amacıyla açtığı Halk Restoran`da 5 çeşit yemeği 30 TL`den satışa sunuyor.

 

Tarih : 15 Kasım 2022 Salı 10:35   Okunma : 398

Tarsus Belediyesi, vatandaşların güvenilir ve hijyenik koşullarda uygun gıdaya erişebilmelerini sağlamak amacıyla açtığı Halk Restoran`da 5 çeşit yemeği 30 TL`den satışa sunuyor.

Tarsus Belediyesi, Tarihi Siptilli Çarşısı`nda hizmete açtığı Halk Restoran`da 5 çeşit yemeği 30 TL`den satışa sunuyor. Üretici Kadın Kooperatifi`nden kadınların hazırladığı yemekler için uzun kuyruklar oluşuyor.

Yemekler, talep edildiği takdirde paket haline getirilerek de servis edilebiliyor.

“TARSUS BELEDİYESİ İNSAN YAŞAMINA DOKUNUYOR”

Halk Restoran`da verilen hizmetten yararlanan bir vatandaş, “Öncelikle bu kadar çeşit yemeği uygun fiyata satın almak günümüz koşullarında çok kolay değil. Belediyecilikte insanın yaşamına dokunan çalışmalar yaptığı için bu konuda Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan`a teşekkür ediyoruz. Yemekler güzel, kaliteli ve sağlıklı. Ne yediğimizi biliyoruz. Emeği geçen herkese teşekkürler” diye konuştu.

“BELEDİYEMİZİN ÖNCÜLÜĞÜNDE HALKA GÜZEL HİZMET”

Halk Restoran`a herkesin gönül rahatlığı ile gelebileceğini kaydeden bir başka vatandaş ise “Yemekler çok güzel. Ortam tertemiz, keşke başka yerlere de açılsa. Belediyemizin öncülüğünde halka güzel bir hizmet sunuluyor.  Ayrıca fiyat olarak çok güzel. Başkanımız Haluk Bozdoğan`dan Allah razı olsun. Herkesin gelip tercih edebileceği bir yer. Herkes gönül rahatlığıyla gelebilir” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA