31 Ekim 2025 Cuma

13:25   ERDAL İNÖNÜ ANıLDı... ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE’DE INSANLAR SIYASETTE MIZAHıN AYNı ANDA AYNı CIDDIYETLE AYNı CÜMLELER IÇINDE YER ALABILECEĞINI ÖĞRENDI   13:23   GRAND KARTAL OTEL YANGıNı DAVASı... AVUKAT YÜKSEL GÜLTEKIN: "ADALET YERINI BULMAZSA KıYAMET KOPAR"   13:22   CHP’LI KıŞ’TAN HÜKÜMETE TEPKI: "ÜLKE YÖNETMEK YERINE VATANDAŞıN CEBINE ÇÖKMEYI MARIFET SAYıYORLAR"   13:20   EKREM İMAMOĞLU’NUN DANıŞMANı İBRAHIM ÖZKAN GÖZALTıNA ALıNDı   13:16   YÜKSELEN FIYATLAR NEDENIYLE IKINCI EL PAZARıNA RAĞBET ARTTı   03:09   CUMHURIYET COŞKUSUYLA TARIH YAZDıLAR: MSK AVRUPA’DA İLK ZAFERINI ALDı!   19:34   “CUMHURIYET, HUKUKUN NEFESIDIR”: MERSIN BAROSU’NDAN 102. YıLA ANLAM YÜKLÜ RESEPSIYON   18:13   SARıULAK FIDANıYLA CUMHURIYETIN İZINI SÜRDÜLER: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN DUYGUSAL MESAJ   17:25   “MERSIN NASıLSA TÜRKIYE DE ÖYLE OLACAK” – SEÇER’DEN İKTIDAR VIZYONU   17:05   TOROSLAR’DA CUMHURIYET MEŞALESI BINLERCE YÜREKLE YANDı   16:49   CUMHURIYETIN 102. YıLıNA SANATLA SELAM: MERSINLI ÇOCUKLAR SAHNEYE TAŞTı   16:45   CUMHURIYETIN RUHU MEZITLI’DE MINIKLERLE BÜYÜDÜ!   16:40   BAŞKAN SEÇER: “CUMHURIYET, HALKıN IRADESIDIR; MERSIN BU IRADENIN SESI OLMAYA DEVAM EDECEK”   23:25   102 METRELIK BAYRAKLA CUMHURIYET’E YÜRÜYEN MERSIN   19:51   CUMHURIYET, TÜRK MILLETININ ŞAHSIYETIDIR: DR. LEVENT UYSAL’DAN 29 EKIM MESAJı   14:26   MERSINLI ÖĞRENCILER, CUMHURIYET COŞKUSUNU BAŞKAN SEÇER’LE PAYLAŞTı   14:25   CHP’LI KıŞ: “BIR ASıR ÖNCE YAKıLAN O MEŞALE, BUGÜN DE YOLUMUZU AYDıNLATıYOR”   14:23   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı ALI BOLTAÇ’TAN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı   14:21   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN COŞKULU CUMHURIYET KONSERI   14:19   BAŞKAN V. ZEYIT ŞENER’DEN 29 EKIM CUMHURIYET BAYRAMı MESAJı  
 
     
   

CHP`Lİ BİÇER KARACA`DAN BAKAN BOZDAĞ`A: "40 SORU ÖNERGESİNDE YAKLAŞIK BİN KÜSÜR SORU SORMUŞUM, BİR TANESİNE DAHA CEVAP VERMEMİŞSİNİZ"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Adalet Bakanlığı`nın bütçe teklifinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`nda; Bakan Bozdağ`a yönelik “40 soru önergesi sunmuşum, sayın Bakan bir tane cevap vermediniz. Bizler TBMM`de yasama faaliyeti yürüten ve vatandaşlarımızın bize gelen şikayetlerini, taleplerini ve bu konuda yapılması gerekenlere ilişkin ne yapabiliriz, elimizde kalan tek denetim mekanizması soru önergesi, ama maalesef bakanlığınız süresince şu elimde bulunan 40 soru önergesi... 40 soru önergesinde yaklaşık bin küsür soru sormuşum, bir tanesine daha cevap vermemişsiniz" sözleriyle eleştirdi.

 

Tarih : 15 Kasım 2022 Salı 17:44   Okunma : 666

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca, Adalet Bakanlığı`nın bütçe teklifinin görüşüldüğü TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`nda; Bakan Bozdağ`a yönelik “40 soru önergesi sunmuşum, sayın Bakan bir tane cevap vermediniz. Bizler TBMM`de yasama faaliyeti yürüten ve vatandaşlarımızın bize gelen şikayetlerini, taleplerini ve bu konuda yapılması gerekenlere ilişkin ne yapabiliriz, elimizde kalan tek denetim mekanizması soru önergesi, ama maalesef bakanlığınız süresince şu elimde bulunan 40 soru önergesi... 40 soru önergesinde yaklaşık bin küsür soru sormuşum, bir tanesine daha cevap vermemişsiniz" sözleriyle eleştirdi.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu`nda 2023 yılı bütçe kanun teklifi görüşmeleri sürüyor. Bugün komisyonda Adalet Bakanlığı`nın 2021 yılı kesin hesabı ile 2023 yılı bütçe kanun teklifi görüşülüyor. 

Görüşmelerde söz alan CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, sözlerine İstanbul İstiklal Caddesi`nde terör saldırında yaşamını yitirenleri anarak başladı. Biçer Karaca, "Geçtiğimiz gün İstiklal Caddesi`nde meydana gelen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet; yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Her türlü terörü lanetlediğimi burada bir kez daha ifade etmek isterim" dedi.

Biçer Karaca, "İkinci kez, 22 Ocak 2022`de Adalet Bakanı oldunuz. İlk soru önergemi, 14 Şubat 2022 tarihinde göndermişim. Yasama faaliyeti yürüten bir milletvekili olarak 31 Ekim 2022 tarihine kadar toplamda 40 soru önergesi sunmuşum, sayın Bakan bir tane cevap vermediniz. Bizler TBMM`de yasama faaliyeti yürüten ve vatandaşlarımızın bize gelen şikayetlerini, taleplerini ve bu konuda yapılması gerekenlere ilişkin ne yapabiliriz, elimizde kalan tek denetim mekanizması soru önergesi, ama maalesef bakanlığınız süresince şu elimde bulunan 40 soru önergesi... 40 soru önergesinde yaklaşık bin küsür soru sormuşum, bir tanesine daha cevap vermemişsiniz" sözleriyle Bakan Bozdağ`ı eleştirdi. 

Biçer Karaca, "Soru önergelerini niye yanıtlamıyorsunuz, yoksa milletvekillerini muhatap olarak görmüyor musunuz" sorusunu yöneltti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA