28 Mart 2026 Cumartesi

18:45   ÇOCUKLARA GERI DÖNÜŞÜM DERSI: "ÇÖPLÜK KRALı VE İCATÇı" SAHNE ALıYOR!   18:43   GENÇLER ERDEMLI’DEN SEFERBERLIK BAŞLATTı   16:48   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... BELEDIYE ÖNÜNDE TOPLANAN UŞAKLıLAR: "DEMOKRASIYI, HALKıN IRADESINI AYAKLARLA ALTıNA ALDıLAR"   16:44   TSK’DAN İHRAÇ EDILEN TEĞMENLER İZZET TALIP AKARSU VE SERHAT GÜNDAR’ıN AÇTıĞı IPTAL DAVASı REDDEDILDI   16:43   SAADET PARTISI’NDEN ABD VE İSRAIL’E PROTESTO: "BU KATLIAM DURANA, ABLUKA TAMAMEN KALKANA DEK DURMAYACAĞıZ, SUSMAYACAĞıZ"   15:39   AYŞE TOKYAZ CINAYETININ SANıĞı CEMIL KOÇ’UN EJEGÜL OVEZOVA’ı DA ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANDıĞı DAVADA DINLENEN TANıK: “EJEGÜL DÜŞMEDEN ÖNCE ‘YETER, YETER’ DIYE BAĞıRıYORDU”   15:38   ÖZKAN YALıM’ıN GÖZALTıNA ALıNMASı... CHP UŞAK MILLETVEKILI ALI KARAOBA: "DIRENMEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:37   SOSYALIST ENTERNASYONAL GENÇLIK ÖRGÜTÜ DÜNYA KONGRESI... ÖZGÜR ÖZEL: "İKI YıL SONRA YAPıLACAK SEÇIMLERE KADAR DAHA BIZE NE KÖTÜLÜKLER YAPACAKLAR BILMIYORUZ AMA HEPSINE HAZıRıZ VE DIMDIK AYAKTAYıZ"   10:27   MERSIN’DEN GELECEĞE YAZıLıM HAMLESI! GENÇLER YAPAY ZEKA VE VERI ANALIZIYLE DÜNYAYA AÇıLıYOR   10:25   BAŞKAN TUNCER’DEN MUHTARLARA NET MESAJ: "MEZITLI’YI BIRLIKTE YÖNETIYORUZ"   10:01   TARSUS’TA DEV YATıRıM HAMLESI: 4 KRITIK SEKTÖRE BÜYÜK TEŞVIK MÜJDESI!   09:30   AKDENIZ’DE ULAŞıM SEFERBERLIĞI   09:04   MERSIN’DE ULAŞıM DEVRIMI: O CADDELER SIL BAŞTAN YENILENDI! SÜRÜŞ KEYFI İKI KATıNA ÇıKTı   08:52   UŞAK BELEDIYE BAŞKANı ÖZKAN YALıM GÖZALTıNDA:   07:59   TÜRKIYE’NIN DÜNYA KUPASı YOLUNDAKI SON RAKIBI BELLI OLDU! PLAY-OFF FINALINDE NEFES KESEN EŞLEŞME   07:56   CHP İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN BALYANLıLAR DERNEĞI’NE ZIYARET!   04:41   MARMARIS BELEDIYESI’NDE GECE YARıSı OPERASYONU! BAŞKAN ACAR ÜNLÜ’DEN İLK AÇıKLAMA: "MAKAMıMDAYıM"   14:19   ABD BAŞKANı TRUMP: “NATO, İRAN SAVAŞıNDA HIÇBIR ŞEY YAPMADı”   14:18   CHP’LI TAHTASıZ’DAN BAKAN GÜRLEK’E "TAPU" TEPKISI: YAYıMLANAN BELGELERI ÇÜRÜTMESI GEREKIRKEN BAŞKALARıNı SUÇLAMA YOLUNA GITTI   14:17   AYŞEGÜL DOĞAN’DAN BAHÇELI’NIN "ACELEYE GETIRMENIN ALEMI YOK" SÖZLERINE YANıT: "TELAŞA KAPıLARAK BUNU YAPMAYA GEREK YOK AMA HıZA IHTIYACıMıZ VAR"  
 
     
   

BABACAN: TRT, KANAL D, ATV, A HABER, A2, CNN TÜRK, TEVE 2, TV8, TV NET, KANAL 7, ÜLKE TV, 360 TV, 24 TV. DEVA PARTİSİ`NİN REKLAMINI YAYINLAYIN. KORKMAYIN


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi`nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” dedi.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 23:58   Okunma : 640

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi`nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” dedi.

Ali Babacan, partisinin reklam filmini bazı televizyon kanallarının yayınlamadığını açıkladı. Babacan, haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir videoyu, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi`nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” mesajıyla bugün sosyal medya hesabında yayınladı.

Videoda, Babacan`ın haftalık değerlendirme toplantısında söylediği şu sözlere yer verildi:

“ZATEN HABERLERİMİZİ DE VERMEYEN KANALLAR, ÜCRETLİ TANITIM FİLMİMİZİ DE YAYINLAMIYORLAR”

“Şimdi tek tek isim açıklayacağım arkadaşlar. Zaten haberlerimizi de vermeyen kanallar, ücretli tanıtım filmimizi de yayınlamıyorlar. Hangi mecralar bunlar? TRT kanalları, Demirören Medya, Doğuş Medya, Turkuaz Medya, Acun Medya, Piri Medya, Mepa Medya, Beyaz Medya, Türk Medya. Yani hangi kanallar? Kanal D, Star, ATV, CNN Türk, NTV, A Haber, Kanal 7, TV 8 gibi kanallar. Bunlar, paramız karşılığı, tanıtım filmimizi yayınlamayı dahi reddeden kanallar. İnanılır gibi değil. Ayrıca beş tane yerel televizyon kanalı var. Bitmedi, 15 ilde de billboardlarımızı asmamıza izin vermiyorlar. Diyoruz, ‘Bir ücreti yok mu bunun?` ‘Var`. ‘Tamam, bakın biz billboard asacağız`. Diyorlar ‘Dolu, kapalı, yapamayız, edemeyiz`. 1-2 ilde valilik, çoğu ilde de belediye bunu engelliyor. Gerçekten ibretlik.

“KENDİLERİNE NE TELEFONLAR GELDİĞİNİ BİLMEK ZOR DEĞİL”

Bu yayın kuruluşlarının nasıl bir baskı altında bu kararları aldıklarını da az çok tahmin edebiliyorum. Kendilerine ne telefonlar geldiğini bilmek zor değil. Tehdit var, teşvik de var, her şey var. Buradan, milyonlarca lira yatırım yapıp reklam alamayan medya şirketi sahiplerine ve yöneticilerine sesleniyorum: Yayınlamadığınız konuşmalarımda da dediğim gibi, bu seçimi 7`den 70`e, kuzeyden güneye, doğudan batıya tüm Türkiye kazanacak. Tüm Türkiye. Korkmayın, siz de kazanacaksınız.

“REKLAM ALMANIZA, PARA KAZANMANIZA BİLE ENGEL OLAN BU OTORİTER İTTİFAKA BİR SON VERECEĞİZ”

Reklamlarımızı yayınlayın. Akreditasyon uygulamaya son verin, ayrımcılık yapmayın. Bakın, biz yapmıyoruz ayrımcılık. Ama siz de yapmayın. Bu seçimi, baskı altında haber yapamayan, reklam bile yayınlayamayan sizler de kazanacaksınız. Çünkü tüm Türkiye kazanacak. Hiç merak etmeyin. Reklam almanıza, para kazanmanıza bile engel olan bu otoriter ittifaka bir son vereceğiz. Bunun için bu seçime giriyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA