15 Eylül 2025 Pazartesi

11:50   TANDOĞAN’DA TARIH YAZıLDı: CHP’DEN VESAYETE KARŞı DEMOKRASI MANIFESTOSU   11:41   CHP KURULTAYı DAVASı BIR KEZ DAHA ERTELENDI   11:10   MESKİ’DEN ERDEMLI’YE ALTYAPı VE ASFALT ATAĞı: KARGıPıNARı YEPYENI YOL AĞıNA KAVUŞTU   21:36   KADıN EMEĞIYLE İLMEK İLMEK YÜKSELEN MIRAS: MERSIN DOKUMALARı ULUSLARARASı VITRINDE   20:55   MEZITLI’DE KAZA!   16:21   “YA İSTIKLAL YA ÖLÜM!”: SAKARYA ZAFERI’NIN 104. YıLıNDA TARIHE SAYGı   14:12   AFAD UYARDı: SISMIK HAREKETLILIK DEVAM EDIYOR, VATANDAŞLAR TEDBIRLI OLMALı   13:51   TARıM ALARMı: TÜRKIYE HER SAAT 18,5 FUTBOL SAHASı BÜYÜKLÜĞÜNDE TOPRAĞıNı KAYBEDIYOR!   13:27   MERSIN’DE HAREKET VAR: AVRUPA HAREKETLILIK HAFTASı’NDA ŞEHIR SOKAKLARı HAYAT BULUYOR!   12:45   BAYRAMPAŞA BELEDIYE BAŞKANı GÖZALTıNDA: “BAŞıM DIK, ALNıM AKTıR”   12:39   SINEMA PERDESINDEN DOĞAYA UMUT: ALTıN KOZA 5 BIN FIDANLA YEŞERIYOR   12:32   “BAYRAMPAŞA OPERASYONU: SEÇIMLE GELENLERE ŞAFAK BASKıNı, HUKUK SANDıKTA YARGıLANACAK!”   11:09   KıRSALDA KÜLTÜR RÜZGARı: MERSIN’IN YAYLA KONSERLERI KOCAYER’DE COŞKUYLA YANKıLANDı   23:56   MERSIN EMEK VE DEMOKRASI PLATFORMU: “12 EYLÜL REJIMI KÖKTEN TASFIYE EDILMELI”   14:26   BAŞKAN ABDULLAH ÖZYIĞIT, MINIK ÇEVRECI ARAS KAYRETLI ILE BULUŞTU   14:24    ALI BOZAN: “AKDENIZ’IN SEÇILMIŞLERININ CEZAEVINDE TUTSAK EDILDIĞI HER BIR GÜN SUÇ IŞLENIYOR”   14:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÖĞRENCILERE KıRTASIYE DESTEĞI BAŞVURULARı BAŞLADı   14:18   BARO BAŞKANı ÖZDEMIR’DEN, MERSIN ADALET KOMISYONU BAŞKANı CEYLAN’A ZIYARET   12:13   TELEGRAM VE DISCORD FAALIYETI   12:09   KONYA’DA DEHŞETE DÜŞÜREN OLAY!  
 
     
   

BABACAN: TRT, KANAL D, ATV, A HABER, A2, CNN TÜRK, TEVE 2, TV8, TV NET, KANAL 7, ÜLKE TV, 360 TV, 24 TV. DEVA PARTİSİ`NİN REKLAMINI YAYINLAYIN. KORKMAYIN


Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi`nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” dedi.

 

Tarih : 23 Kasım 2022 Çarşamba 23:58   Okunma : 586

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi`nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” dedi.

Ali Babacan, partisinin reklam filmini bazı televizyon kanallarının yayınlamadığını açıkladı. Babacan, haftalık değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmadan kesitler içeren bir videoyu, “TRT kanalları, Kanal D, ATV, A Haber, A2, CNN Türk, Teve 2, TV 8, TV Net, Kanal 7, Ülke TV, 360 TV, 24 TV... Size sesleniyorum. DEVA Partisi`nin reklamını yayınlayın. Korkmayın” mesajıyla bugün sosyal medya hesabında yayınladı.

Videoda, Babacan`ın haftalık değerlendirme toplantısında söylediği şu sözlere yer verildi:

“ZATEN HABERLERİMİZİ DE VERMEYEN KANALLAR, ÜCRETLİ TANITIM FİLMİMİZİ DE YAYINLAMIYORLAR”

“Şimdi tek tek isim açıklayacağım arkadaşlar. Zaten haberlerimizi de vermeyen kanallar, ücretli tanıtım filmimizi de yayınlamıyorlar. Hangi mecralar bunlar? TRT kanalları, Demirören Medya, Doğuş Medya, Turkuaz Medya, Acun Medya, Piri Medya, Mepa Medya, Beyaz Medya, Türk Medya. Yani hangi kanallar? Kanal D, Star, ATV, CNN Türk, NTV, A Haber, Kanal 7, TV 8 gibi kanallar. Bunlar, paramız karşılığı, tanıtım filmimizi yayınlamayı dahi reddeden kanallar. İnanılır gibi değil. Ayrıca beş tane yerel televizyon kanalı var. Bitmedi, 15 ilde de billboardlarımızı asmamıza izin vermiyorlar. Diyoruz, ‘Bir ücreti yok mu bunun?` ‘Var`. ‘Tamam, bakın biz billboard asacağız`. Diyorlar ‘Dolu, kapalı, yapamayız, edemeyiz`. 1-2 ilde valilik, çoğu ilde de belediye bunu engelliyor. Gerçekten ibretlik.

“KENDİLERİNE NE TELEFONLAR GELDİĞİNİ BİLMEK ZOR DEĞİL”

Bu yayın kuruluşlarının nasıl bir baskı altında bu kararları aldıklarını da az çok tahmin edebiliyorum. Kendilerine ne telefonlar geldiğini bilmek zor değil. Tehdit var, teşvik de var, her şey var. Buradan, milyonlarca lira yatırım yapıp reklam alamayan medya şirketi sahiplerine ve yöneticilerine sesleniyorum: Yayınlamadığınız konuşmalarımda da dediğim gibi, bu seçimi 7`den 70`e, kuzeyden güneye, doğudan batıya tüm Türkiye kazanacak. Tüm Türkiye. Korkmayın, siz de kazanacaksınız.

“REKLAM ALMANIZA, PARA KAZANMANIZA BİLE ENGEL OLAN BU OTORİTER İTTİFAKA BİR SON VERECEĞİZ”

Reklamlarımızı yayınlayın. Akreditasyon uygulamaya son verin, ayrımcılık yapmayın. Bakın, biz yapmıyoruz ayrımcılık. Ama siz de yapmayın. Bu seçimi, baskı altında haber yapamayan, reklam bile yayınlayamayan sizler de kazanacaksınız. Çünkü tüm Türkiye kazanacak. Hiç merak etmeyin. Reklam almanıza, para kazanmanıza bile engel olan bu otoriter ittifaka bir son vereceğiz. Bunun için bu seçime giriyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA