6 Kasım 2025 Perşembe

09:23   SABAHA KARŞı ‘FIILI GÖZALTı’: GAZETECILERE SESSIZ OPERASYON   09:15   PET ŞIŞE DEĞIL, ÇÖP KUTUSU: MESKİ’DEN VATANDAŞA TEMIZLIK ÇAĞRıSı   08:20   SABAH BASKıNıYLA GÖZALTı: İKI GAZETECI MALI ŞUBE’DE İFADE VERDI   06:33   HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇIN TARIHI İMZA: 30 BARODAN DEMIRTAŞ VE ATALAY VURGUSU   23:12   ANKARA’NıN GÖBEĞINDE AÇLıK: ÖĞRENCILER ÜCRETSIZ YEMEK İSTEDI, MECLIS REDDETTI   22:57   MERSIN’DE HUZUR İÇIN EL ELE: BAŞKAN SARı’DAN EMNIYET’E TEŞEKKÜR ZIYARETI   22:45   TOPLUMSAL SORUMLULUKTA ÖNCÜ ADıM: SEÇER, LÖSEMILI ÇOCUKLARLA BULUŞTU   22:33   FAS VE BELÇIKA’DA YÜZDE 55’LIK ARTıŞ: AKİB, YENI PAZARLARLA ZIRVEYE YÜRÜYOR   22:05   AVRUPA’DAN TÜRKIYE’YE GÜÇLÜ HAMLE: MEHRWERK GROUP, CPP TÜRKIYE’YI SATıN ALDı   21:52   BAŞKENTTE TARSUS VIZYONU: BAŞKAN BOLTAÇ’TAN STRATEJIK ANKARA TEMASı   15:56   MEZITLI’DE ZEYTININ BEREKETI EĞITIME DÖNÜŞÜYOR   15:54   TOROSLAR’ıN YEŞIL ALANLARı KASıMPATı İLE RENKLENDI   14:28   AİHM’NIN SELAHATTIN DEMIRTAŞ HAKKıNDAKI KARARı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: BURASı BIR YARGı ÜLKESIDIR, YARGı NE DERSE O OLUR   14:25   İÇIŞLERI BAKANı YERLIKAYA’DAN, "İBB’DEKI VERI SıZıNTıSı SORUŞTURMASıNDA ZAFIYET YOK" DEDIĞI IDDIALARıYLA ILGILI AÇıKLAMA   14:21   BÜLENT ECEVIT’IN 19’UNCU ÖLÜM YıLıNDA MEZARı BAŞıNDA ANıLDı   14:19   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL: "DILEK HANıM’ıN PASAPORTUNU IPTAL ETTILER; BU YAPTıĞıNıZ UCUZLUK"   09:30   MERSIN’DE KADıNLAR PEDAL ÇEVIRIYOR: ÖZGÜRLÜĞE GIDEN YOL BISIKLETLE BAŞLıYOR   09:15   NEW YORK’TA TARIH YAZıLDı: ZOHRAN MAMDANI BELEDIYE BAŞKANı OLDU   09:13   RAFLARDA TEHLIKE: AKDENIZ’DE TARIHI GEÇMIŞ ÜRÜNLERE ZABıTA MÜDAHALESI   09:07   KUKLALARLA UMUT ÖRÜLDÜ: TARSUS’TA LÖSEMILI ÇOCUKLAR İÇIN DAYANıŞMA ATÖLYESI  
 
     
   

Hollanda ve Almanya ’evet’ çıkmasını istiyor


CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Burdur’da yaptığı konuşmada, "Hollanda ve Almanya referandumda ’evet’ çıkmasını istiyor" açıklamasında bulundu.

 

Tarih : 12 Mart 2017 Pazar 23:37   Okunma : 1983

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Hollanda'da seçim var. Oradaki partiler ne yapmak istiyor? Yabancı düşmanlığı yaparak Hollandalılardan oy almak istiyor. Peki bizimkiler ne yapıyor? Bizimkiler de 'Bakın Avrupa'da bizi istemiyorlar, Avrupa 'evet' çıkmasından korkuyor. Görüyor musunuz?' diyorlar ve 'evet' istiyorlar. Tam bir palavradır. Bakın açıklıyorum. Hollanda gerçek bir Ak Partilidir. Çünkü 'evet' çıkmasını istiyorlar" dedi.

Burdur'da CHP il yönetimi tarafından Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuşan Muharrem İnce, Türk bakanlara yönelik Almanya ve Hollanda'daki uygulamalarla ilgili şunları söyledi:

"Türkiye Cumhuriyeti'nin hükümeti Ak Parti olur, başka bir parti olur fark etmez. Türkiye'yi yöneten bir hükümetle yabancı ülke arasında bir problem olursa hiç kimsenin şüphesi olmasın biz Türk hükümetinin yanında oluruz. Hiç kuşkunuz olmasın Kapıkule'de muhalefeti bırakır, hükümetimizin yanında oluruz. Almanya'yı da, Hollanda'yı da Burdur'dan kınıyorum.

Ama ortada bir danışıklı dövüş varsa da bunu anlatmamız lazım. Hollanda'da seçim var. Oradaki partiler ne yapmak istiyor? Yabancı düşmanlığı yaparak Hollandalılardan oy almak istiyor. Peki bizimkiler ne yapıyor? Bizimkiler de 'Bakın Avrupa'da bizi istemiyorlar, Avrupa 'evet' çıkmasından korkuyor. Görüyor musunuz?' diyorlar ve 'evet' istiyorlar. Tam bir palavradır.

Bakın açıklıyorum. Hollanda gerçek bir Ak Partilidir. Çünkü 'evet' çıkmasını istiyorlar. Uluslararası bir olayda bu işi kim yapıyor, bu kimin işine yarıyor çözemediğiniz zaman sonucuna bakın. Sonucundan kim karlı çıkıyorsa o yapmıştır, onun parmağı vardır. Bunu niçin yapıyorlar? 'Evet' oyları yüksek çıksın diye milliyetçi duygulara oynuyorlar. Hollanda, Almanya 'evet' çıkmasını istiyor. Çünkü 'Türkiye bir adamın eline geçsin ki 550 milletvekiliyle uğraşacağımıza bir kişiyi hallettik mi Türkiye'yi ele geçirelim' diyorlar. Bunun için uğraşıyorlar. Yaşananlar bir oyun. Bu duruma Hollandalılar ve Almanlar kıs kıs gülüyor."

Anayasa değişikliğini de eleştiren ve mağara devri anayasası olarak nitelendiren İnce, "Bu olmaz. Bu 300 yıl geriye gitmek demektir. Kaç tane cumhurbaşkanı yardımcısı olacak belli değil. 16 Nisan'da 'evet' oyu verirsen emin ol Türkiye'nin başına Azerbaycan'daki yaşananlar gelecek. Azerbaycan'daki hanımefendi cumhurbaşkanı birinci yardımcılığına atanınca onu Türkiye'den ilk kutlayan 'damat' Enerji Bakanı oldu. Sizce ne düşünmüştür? 'Komşuda pişer bize de düşer' düşünmüştür. Damat uyanık damat" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  hollanda, almanya, chp, akp, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA