28 Mart 2024 Perşembe

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ kadınlar için sahnelendi..


Mezitli Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde oturan kadınları, Oda Tiyatrosu tarafından oynanan ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ adlı tiyatro oyunu ile buluşturdu.

 

Tarih : 13 Mart 2017 Pazartesi 10:17   Okunma : 1620

Mezitli Belediyesi tarafından gün yüzüne çıkan tiyatro ilgi görmeye devam ediyor. Mezitli Belediyesi Sanat Evi’nde bulunan Oda Tiyatrosu, ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ oyununu sadece kadınlar için sahneledi. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Atatürk Mahallesi’nde oturan kadınların, tiyatro izleme talebini geri çevirmeyerek, mahallede bulunan 45 kadını Oda Tiyatrosu’nda buluşturdu. Kadınlar,  Oda Tiyatrosu’nun pek çok oyun ve dizide rol alan ünlü tiyatrocular; Yaşar Uraslı, Tamer Güven, Başak Karatepe ve Vedat Yalçın’ın rol aldığı ‘Jeanne D’arc’ın Öteki Ölümü’ oyununu izle fırsatı buldu. Oyun öncesi kadınların alkış sesleriyle CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı ile birlikte salona giren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, kadınların sevgi gösterisiyle karşılandı. İlk defa tiyatroya gelenlerin de bulunduğu kadınların mutlukları ise gözden kaçmadı.

BAŞKANIMIZ HER KONUDA YANIMIZDA OLUYOR

Atatürk Mahalle Muhtarı Badegül Kaptan kısa bir açıklama yaparak; “Atatürk Mahallesi kadınları olarak çok farklı bir etkinlik yapıyoruz. Başkanımızdan kadınlar için tiyatro talebinden bulunduk. Sağ olsun bizi kırmadı. Mezitli’de yeni açılmış olan Oda Tiyatrosu’na davet etti. Bu daveti üzerine burada bulunmaktayız. Çok heyecanlı ve mutluyuz. Belediye Başkanımız Neşet Tarhan her konuda bizim yanımızda. Ne zaman bir sorun ve sıkıntımız olduğunda elinden geldiğince yardımcı oluyor. Kendisine mahallem adına çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

DAHA MODERN MEKÂNLARDA BİRARAYA GELECEĞİZ

Mezitli halkına değer verdiğini ve çalışmalarını bu doğrultuda gerçekleştirdiğini belirten Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Kadınlarımıza değer veriyoruz. Belediye olarak onların her türlü talebini yerini getirmeye çalışıyoruz. Atatürk Mahallesi Muhtarı Badegül Kaptan’ın da tiyatro isteğini geri çevirmedik. Kendisinin belirlemiş olduğu 45 kadını tiyatroyla buluşturduk. Atatürk Mahallesi’nin kadın muhtarı Badegül Kaptan da çok çalışkan ve aktif bir muhtarımız. Kendisine göstermiş olduğu özverili çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca; ilçe halkımızla Amfi Tiyatro ve Kültür Merkezi projelerimizi yılsonunda bitirerek, daha modern ve büyük mekânlarda bir araya geleceğiz. Mezitli halkı her şeyin en iyisine layıktır” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, jeanne d’arc, aytuğ atıcı, neşet tarhan.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA