3 Mayıs 2026 Pazar

16:35   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI’NDE VAHAP SEÇER DÖNEMI!   16:25   BAŞKAN SEÇER’DEN ANKARA’DA ‘DEMOKRASI’ VE ‘ADALET’ MUHTıRASı: ‘HUKUK İKTIDARDAN ÜSTÜNDÜR!’   14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!  
 
     
   

REMZİ ÇAYIR: “MİLLET 14 MAYIS`TA NEYİN KARARINI VERECEK? YA BİREY DİYECEĞİZ YA DA SÜRÜ DİYECEĞİZ”


Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Sayın Cumhurbaşkanı dün çıktı, ‘Ülke 14 Mayıs`ta seçime gidiyor” diye bir tarih verdi. Millet 14 Mayıs`ta neyin kararını verecek? Ya borçla yaşamaya devam edecek ya üretim diyecek. Ya yasaklara devam edeceğiz ya da özgür toplum oluşturacağız. Ya birey diyeceğiz ya da sürü diyeceğiz başka yolu yok" dedi.

 

Tarih : 19 Ocak 2023 Perşembe 15:36   Okunma : 289

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, “Sayın Cumhurbaşkanı dün çıktı, ‘Ülke 14 Mayıs`ta seçime gidiyor” diye bir tarih verdi. Millet 14 Mayıs`ta neyin kararını verecek? Ya borçla yaşamaya devam edecek ya üretim diyecek. Ya yasaklara devam edeceğiz ya da özgür toplum oluşturacağız. Ya birey diyeceğiz ya da sürü diyeceğiz başka yolu yok" dedi.

Milli Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır, bugün parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündemi değerlendirdi. Çayır, şunları söyledi:

BİREY DİYECEĞİZ YA DA SÜRÜ DİYECEĞİZ: Sayın Cumhurbaşkanı dün çıktı ‘Ülke 14 mayısta seçime gidiyor” diye bir tarih verdi. Neye güvenerek 14 Mayıs`ı söyledi. Cumhurbaşkanının yönetim sisteminin oluşturduğu darbe anayasası kendisine Meclis`i feshetme ve seçimi belirleme tarihi kararı veriyor. Millet 14 Mayıs`ta neyin kararını verecek? Ya statüko diyecek ya keyfiyet diyecek. Ya borçla yaşamaya devam edecek ya üretim diyecek. Ya yasaklara devam edeceğiz ya da özgür toplum oluşturacağız. Ya birey diyeceğiz ya da sürü diyeceğiz başka yolu yok.

SEN NEREDEYDİN, BOSTAN KORKULUĞU MUYDUN: Kendi başbakan yaptığı adamı eleştirirken, milletin malını kendisine iç ediyor. Vakıf kurdu önce tahsis yaptı. Başbakan olunca da tahsis ettiği araziyi vakfına geçirdi. Sen neredeydin efendi. Bostan korkuluğu muydun, Cumhurbaşkanı değil miydin niye göz yumdun. Bunlar malı paylaşırken hiç sesleri sedaları çıkmaz, mal paylaşımıda kavga çıkarsa ondan sonra öğreniyoruz biz olanları. Milletin parasıyla siyaset yaparken güzel.

SIRAYLA ÇAY PARTİSİ YAPIYORLAR: Muhalefet de aklını başına almalıdır. Aylardır konuşuyorlar. Sırayla çay partisi yapıyorlar. Umudunuz var mı, yok. Projeniz var mı, yok. Oturup oturup kalkıyorlar, iktidarın ekmeğine yağ çalıyorlar. Eğer yeniden Tayyip Erdoğan güçlenirse bu kafalar yüzünden güçlenecek.

EMEKLİ OLANLARIN MAAŞI ASGARİ ÜCRETİN ALTINDA, BEN DE ONLARDAN BİRİSİYİM: Şu anda emekli olan bir vatandaşın maaşı asgari ücretin altına ben de onlardan birisiyim. Bu milletin 10 sene önce asgari ücretin üzerindeydi emekli maaşı. Şu an devletten nemalananların hali güzel. İktidara uzak olanların anası ağlıyor. 21 senedir ülke yönetiyorsun 21 yılda yapamadığın unuttuğun ne oldu ya bana bir söyle.

BİR ÜLKÜCÜ BİR ÜLKÜCÜYÜ ÖLDÜREMEZ: Muhsin Yazıcıoğlu`nun davası aydınlatılırsa Sinan Ateş`i gerçekten öldürmeye azmettirenler de ortaya çıkacaktır. Bir ülkücü bir ülkücüyü öldüremez, öldürenler çapulcular esrarcılar, mafyacılar. Düşünebiliyor musunuz elinizi öpmüş, yanınızda durmuş bir adamı öldürülmesi için başkalarına havale ediyorsunuz. ‘Bu, ben bu vatandaşın delisiyim` diyenler için utanç vericidir.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA