5 Mayıs 2024 Pazar

15:08   EĞİTİM-SEN KADIN MECLİSİ: “YENİ MÜFREDAT, SORGULAMAYAN, İTAATKAR BİREYLER YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAMAKTADIR”   14:15   ÖZEL, KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİNİN DETAYLARINI ANLATTI   13:39   MANSUR YAVAŞ, ÖZEL VE ERDOĞAN GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   12:52   1 MAYIS`TA TAKSİM`E ÇIKMAK İSTERKEN GÖZALTINA ALINAN 65 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ   12:49   ÖZGÜR ÖZEL, PİYADE ASTSUBAY KIDEMLİ ÇAVUŞ GÖÇMEN`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ   09:48   MERSİN BELEDİYESİ`NDEN ORTOPEDİK ENGELLİLERE YÖNELİK BOCCE TURNUVASI   09:35   MECLİS`İN SORU ÖNERGESİ KARNESİ... MUHALEFETİN SORULARI YANITSIZ KALDI   09:32   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITASINDAN DİLENCİ OPERASYONU   08:26   İLİÇ`TE İKİ MADENCİNİN DAHA CANSIZ BEDENİNE ULAŞILDI   15:56   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMESİNİ DEĞERLENDİRDİ   15:47   KORAL ÖMÜR 3 MAYIS BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ’NÜ KUTLADI   15:35   DEM PARTİ CHP`Yİ ZİYARET ETTİ   15:20   CHP`Lİ VEKİLLER EĞİTİMDEKİ SORUNLARA KARŞI MEB`E YÜRÜDÜ   14:42   YAŞAR KEMAL PARKI YENİLENİYOR   14:38   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ; “12 YILDIR ÇALIŞMADAN MAAŞ ALANLAR VAR”   14:19   TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: GAZETECİYİ VE HABERİ ÖZGÜR BIRAKIN   13:45   RTÜK`TEN, DÜNYA BASIN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ`NDE NOW TV`YE ‘İSTAKOZ` CEZASI   13:14   CHP`Lİ MİLETVEKİLERİNİN MEB`E YÜRÜYÜŞÜ... BAKAN TEKİN: ``GELECEKLERİNİ BİLSEYDİK DİYARBAKIR PROGRAMIMIZI ERTELERDİK``   12:37   DİSK: 1 MAYIS GEREKÇESİYLE GÖZALTINA ALINAN HERKES SERBEST BIRAKILMALIDIR   12:30   TARSUS’TA ZABITA EKİPLERİ HIZ KESMİYOR  
 
     
   

YENİŞEHİR BELEDİYESİ`NİN TENİS KURSLARINA KATILAN 140 KADIN SERTİFİKASINI ALDI


Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik başlatılan ücretsiz tenis kurslarına katılan kadınlar, sertifikalarını aldı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah, `çay saatinde` tenis öğrenen 140 kadına sertifikalarını verdi.

 

Tarih : 24 Ocak 2023 Salı 14:37   Okunma : 391

Mersin Yenişehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik başlatılan ücretsiz tenis kurslarına katılan kadınlar, sertifikalarını aldı. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah, `çay saatinde` tenis öğrenen 140 kadına sertifikalarını verdi.

Sağlıklı hareketliliği teşvik eden Mersin Yenişehir Belediyesi açtığı kurslarla da kadınların sportif aktivitelere katılımını sağlıyor. Yenişehir Belediyesi`nin kadınlara yönelik “Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?” sloganıyla başlattığı tenis kursları devam ediyor. Yenişehir Belediyesi Ata Tenis Spor Tesisleri`nde verilen tenis kurslarında kadınlar hem eğlenerek tenis öğreniyor hem de spor yaparak sosyalleşme fırsatı yakalıyor. 

BAŞKAN ÖZYİĞİT: “YAŞIN ÖNEMİ YOK AMA SAĞLIKLI KALMANIN ÖNEMİ VAR”

Yenişehir Belediyesi`nin “Çay Saatinde Tenis Öğrenmeye Ne Dersiniz?” çağrısına kurslara katılarak cevap veren 140 kadın, temel tenis eğitimlerini tamamladı.

Sertifika dağıtım töreninde kursiyer kadınlarla bir araya gelen Başkan Abdullah Özyiğit, şunları söyledi:

“Sizin emeğinize, yüreğinize sağlık. Bu güzel kurslara katıldınız. Göreve geldiğimizde yönetim anlayışımızı 6 temel ilke üzerine kurmuştuk. ‘Hareket` bizim ilk ilkemizdi. Hareket dediğimizde de önce spor daha sonra kültürel ve sanatsal faaliyetlerle vatandaşlarımızı buluşturuyoruz. Kentleşmenin getirdiği bazı sorunlar var. Aynı apartmanda oturuyoruz, ancak birbirimizi tanımıyoruz. O apartmanlardan inelim, yürüyelim, spor yapalım. Hareket halinde bir arada olalım. Evde televizyonun başında kalmayalım. Hem kendimizi daha sağlıklı hissederiz, hem de bu bize mutluluk verir. Yaşın önemi yok ama sağlıklı kalmanın önemi var. Komşularımıza, Yenişehirli hanımefendilere ‘gelin tenis öğrenin` dedik. Sizlerin bu memnuniyetinizigörmek, bizleri çok mutlu etti.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA