4 Mart 2026 Çarşamba

21:16   GÜNDOĞDU’DA 13’ÜNCÜ GÜN BEREKETI: VAHAP SEÇER’DEN “BU SOFRA MILLETIN” MESAJı   16:14   TOROSLAR’ıN MINIKLERI İTFAIYECILIĞI YERINDE ÖĞRENDI   16:12   YENIŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÖZYIĞIT’TEN ‘GENÇŞEHİR’ MÜJDESI   15:09   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "İSRAIL’DE GÖZALTıNA ALıNAN CNN TÜRK MUHABIRI EMRAH ÇAKMAK VE KAMERAMAN HALIL KAHRAMAN’A YÖNELIK BU UYGULAMAYı KıNıYORUM"   15:08   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "TRUMP’ıN VE NETANYAHU’NUN DAYATTıĞı DÜZEN YENI DÜNYA DÜZENI OLAMAZ"   14:07   EĞITIM SENDIKALARıNDAN, ÖLDÜRÜLEN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN MILLI EĞITIM BAKANLıĞı ÖNÜNDE EYLEM   14:06   İSTANBUL’DA ISTISMARA KARŞı ADALET MÜCADELESI VEREN ANNE VE KıZı HAYATıNı KAYBETTI   13:05   BIR ÖĞRENCININ SALDıRıSıYLA YAŞAMıNı YITIREN ÖĞRETMEN FATMA NUR ÇELIK IÇIN ÇEKMEKÖY’DEKI OKULUNDA TÖREN DÜZENLENDI...   10:23   MEDVEDEV’DEN DONALD TRUMP’A SERT UYARı: “REJIM DEĞIŞIKLIĞI ÇıLGıNLıĞı 3. DÜNYA SAVAŞı’Nı BAŞLATABILIR”   09:57   TMMOB MIMARLAR ODASı ADANA ŞUBE BAŞKANı CANAN AKSU: “DEPREMI ENGELLEYEMEYIZ AMA YıKıMı ÖNLEYEBILIRIZ”   09:55   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KATMA DEĞER HAMLESI: COĞRAFI İŞARETLI KAN PORTAKALı 12 AY GELIRE DÖNÜŞÜYOR   01:02   BOLU’DA SIYASI DEPREM: TANJU ÖZCAN “İRTIKAP” SUÇUNDAN TUTUKLANDı   19:04   KıNıK’TA MADEN GERILIMI: POLYAK İŞÇILERINE 11. GÜNDE TOMA’Lı MÜDAHALE, 4 GÖZALTı   18:08   MERSIN’DEN ADıYAMAN’A GÖNÜL KÖPRÜSÜ: BAŞKAN HÜSEYIN SAVAŞ’TAN BIRLIK VE BARıŞ ÇAĞRıSı!   15:02   MERSIN’IN EN BÜYÜK ROBOTIK FESTIVALI TOROSLAR’DA YAPıLDı   15:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “BÖLGEMIZDE HUZUR VE BARıŞ ISTIYORUZ”   14:56   İRAN KıZıLAYı: ABD VE İSRAIL SALDıRıLARıNDA EN AZ 555 KIŞI HAYATıNı KAYBETTI   14:51   CHP’LI BAŞARıR’DAN BOLU’DAKI HAKIM VE SAVCıLARA: "MILLET ADıNA KARAR VERIN, TEK ADAM ADıNA KARAR VERMEYIN"   14:50   GAZETECI MESLEK ÖRGÜTLERINDEN KENAN ŞENER’IN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI: "GAZETECILIK SUÇ DEĞILDIR"   14:48   CHP’NIN "MILLETLE BIRLIKTE MILLETIN EMRINDE" BULUŞMASı... ÖZGÜR ÖZEL: "BIR DAHA HIÇ KIMSE BUGÜNKÜ CUMHURBAŞKANı’NıN YETKILERIYLE DONATıLMAYACAK. CUMHURBAŞKANı DAHIL HERKES DENETLENECEK"  
 
     
   

Denizli’de ’Hayır’ çalışması yapanlara saldırı..


Denizli’de 16 Nisan’daki anayasa değişikliği referandumu için ’hayır’ kampanyası yapan Birleşik Haziran Hareketi’nin standına, 3 kişi tarafından kaldırım taşlarıyla saldırı düzenlendi.

 

Tarih : 15 Mart 2017 Çarşamba 22:46   Okunma : 1933

Denizli'de Haziran'ın Hayır çalışması için açtığı standa, bir grup ellerinde taşlarla saldırdı. Saldırı anında "hayır diyenler teröristtir vatan hainidir" diye bağıran grup stantta bulunan sağlık emekçisi Haziran üyesi Muzaffer Aksoy'u başından yaralayıp kolunu kırdı. İki Haziran üyesi de hafif yaralandı. Saldırı sonrası Haziran üyeleri standın başında beklemeye devam etti. Basın açıklaması yapan Haziran Yürütme Kurulu üyesi Orhun Çoban; "Hollanda'da evet diyenlere faşist uygulamalar yapılırken kendi ülkesinde hayır diyen herkesi vatan haini terörist gösterip böyle saldırılara zemin hazırlayan iktidar bu saldırının da en büyük sorumlusudur" dedi. Haziran Hareketi saat 18.00'de saldırının yaşandığı Candoğan Parkı önünde basın açıklaması yapacak

 

 



BİRLEŞİK HAZİRAN HAREKETİ'NDEN AÇIKLAMA
Saldırıyı duyuran Birleşik Haziran Hareketi, twitter hesabından "Hayırı dalga dalga büyütmeye devam edeceğiz" açıklamasında bulundu.

Resmi Twitter’da görüntüleResmi Twitter’da görüntüleResmi Twitter’da görüntüle

Denizli'de  standımıza bir grup taşlarla saldırdı. Bir arkadaşımız başından yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

hayir-standina-tasli-bicakli-saldiri-bir-kisi-basindan-yaralandi-258641-1.

hayir-standina-tasli-bicakli-saldiri-bir-kisi-basindan-yaralandi-258642-1.

Paylaş :
Etiketler :  denizli, birleşik haziran, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA