21 Haziran 2026 Pazar

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

7,4 BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ DEPREM 10 İLİ VURDU... SEYİT TORUN: “GÜN BİRLİK BERABERLİK GÜNÜ, BU ACIYI HEP BİRLİKTE DAYANIŞMAYLA ATLATACAĞIZ, HEP BİRLİKTE BU YARALARIMIZI SARACAĞIZ”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Gün birlik beraberlik günü. Bu acıyı hep birlikte dayanışmayla atlatacağız. Hep birlikte bu yaralarımızı saracağız. Şu anda MYK üyelerimiz her bir ile görevlendirildi. Bir koordinasyon içerisinde elimizden geldiğince öncelikle göçük altında kalan vatandaşlarımıza bir an önce ulaştırma, onları bir an önce göçük altından kurtarma çabalarımızı devam ettireceğiz. Ardından şu anda yıkılan binalarda veya binalarına giremeyen vatandaşlarımızın da gerekli ihtiyaçlarını; ısınma, barınma, her türlü ihtiyacını karşılamak içinde seferberliğimizi başlattık. Belediyelerimiz süratle olay alanlarına intikal ediyor. Gerçekten acımız büyük ama bunu da hep birlikte dayanışarak atlatacağız. İnşallah can kaybımız artmaz, göçük altındaki vatandaşlarımızda bir an önce kurtarılır. Tüm çabalarımızla 10 ilimizde bölgedeyiz” dedi.

 

Tarih : 6 Şubat 2023 Pazartesi 11:41   Okunma : 587

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, “Gün birlik beraberlik günü. Bu acıyı hep birlikte dayanışmayla atlatacağız. Hep birlikte bu yaralarımızı saracağız. Şu anda MYK üyelerimiz her bir ile görevlendirildi. Bir koordinasyon içerisinde elimizden geldiğince öncelikle göçük altında kalan vatandaşlarımıza bir an önce ulaştırma, onları bir an önce göçük altından kurtarma çabalarımızı devam ettireceğiz. Ardından şu anda yıkılan binalarda veya binalarına giremeyen vatandaşlarımızın da gerekli ihtiyaçlarını; ısınma, barınma, her türlü ihtiyacını karşılamak içinde seferberliğimizi başlattık. Belediyelerimiz süratle olay alanlarına intikal ediyor. Gerçekten acımız büyük ama bunu da hep birlikte dayanışarak atlatacağız. İnşallah can kaybımız artmaz, göçük altındaki vatandaşlarımızda bir an önce kurtarılır. Tüm çabalarımızla 10 ilimizde bölgedeyiz” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, bugün CHP Genel Merkezinde düzenlediği basın toplantısında, merkez üssü Kahramanmaraş`ın Pazarcık ilçesi olan, 10 ili etkileyen deprem sonrası CHP`li belediyelerin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi verdi. Torun şunları söyledi:

“AFAD`IN KOORDİNATÖRLÜĞÜNDE BÜTÜN BELEDİYELERİMİZ İMKANLARINI SEFERBER EDİYOR”

“Kahramanmaraş Pazarcık merkezli 7,4 büyüklüğündeki deprem 10 ilimizi etkiledi. Öncelikle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah`tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifa, enkaz altında kalanlara da dayanma gücü diliyoruz. Deprem haberini alır almaz Cumhuriyet Halk Partisi olarak harekete geçtik. Sayın genel başkanımız deprem anından bu yana hemen MYK`yı topladı ve bölgedeki valiler, yetkililer, belediye başkanlarımızla sürekli irtibat halinde oldu.

Ülkenin dört bir tarafındaki belediyelerimizde deprem haberini alır almaz teyakkuza geçti. Şu anda AFAD`ın koordinatörlüğünde bütün belediyelerimiz imkanlarını seferber ediyor. Ellerindeki bütün imkanları yola çıkarttılar şu anda, 10 ilimize de AFAD`ın koordinatörlüğünde bunları ulaştırmak için hem havayollarıyla hem karayollarıyla ulaştırma çabası içinde.

“YAKLAŞIK 174 ARAÇ, 818 PERSONELLE DEPREM BÖLGESİNE DESTEK SAĞLIYORUZ”

Yaklaşık 174 araç, 818 personelle deprem bölgesine destek sağlıyoruz. Bu yardımların arasında 45 arama kurtarma aracı, itfaiye ve sağlık araçları, iş makinaları, gıda, ısınma ve kıyafet destekleri bulunmaktadır. Ayrıca 8 mobil mutfak ve yemek tırı da bölgeye gönderilmiştir. Bu rakamlar anlık olarak artıyor. Çünkü belediyelerimizde hazırlıklarını tamamlayan yola çıkıyor. Bu rakamlar her geçen dakika ve saat artarak devam edecektir. Tüm yardımlarımız AFAD`ın koordinasyonu içerisine ve AFAD`ın yönlendirmesine göre yapılmakta.

Belediyelerimiz ve örgütümüz evleri yıkılan ya da ağır hasar alan vatandaşlarımızın çevre illere taşınması konusunda da gereken desteği verecektir. Sayın genel başkanımız yürütülen çalışmaları an ve an takip ediyor. Kendisine sürekli bilgilendirme yapıyoruz ve olağanüstü bir gayret içerisindeyiz. Vatandaşlarımızdan istediğimiz kamu görevlilerine yardımcı olmaları ve hasarlı binalara kesinlikle girmemeleridir.

“BU ACIYI HEP BİRLİKTE DAYANIŞMAYLA ATLATACAĞIZ”

Gün birlik beraberlik günü. Bu acıyı hep birlikte dayanışmayla atlatacağız. Hep birlikte bu yaralarımızı saracağız. Şu anda MYK üyelerimiz her bir ile görevlendirildi. Bir koordinasyon içerisinde elimizden geldiğince öncelikle göçük altında kalan vatandaşlarımıza bir an önce ulaştırma, onları bir an önce göçük altından kurtarma çabalarımızı devam ettireceğiz. Ardından şu anda yıkılan binalarda veya binalarına giremeyen vatandaşlarımızın da gerekli ihtiyaçlarını; ısınma, barınma, her türlü ihtiyacını karşılamak içinde seferberliğimizi başlattık. Belediyelerimiz süratle olay alanlarına intikal ediyor. Gerçekten acımız büyük ama bunu da hep birlikte dayanışarak atlatacağız. İnşallah can kaybımız artmaz, göçük altındaki vatandaşlarımızda bir an önce kurtarılır. Tüm çabalarımızla 10 ilimizde bölgedeyiz.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA