8 Mayıs 2025 Perşembe

21:41   CHP`NIN BEYAZıT MITINGINE YURTTAŞLARDAN DESTEK: BU ADALETSIZLIĞIN BIR AN ÖNCE SONA ERMESINI ISTIYORUZ   17:23   AYM`NIN, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMINI REDDETMESI... MURAT EMIR: "HALKıN IKTIDARıNı KURDUĞUMUZDA ILK ADıMLARıMıZDAN BIRI BU KATLIAM YASASıNı IPTAL ETMEK OLACAK"   17:14   TİP: "ANAYASA MAHKEMESI, YAŞAMı DEĞIL, IKTIDARı VE ŞIDDET POLITIKALARıNı SEÇTI"   17:01   ESILA`NıN BABASıNDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`A: "‘AILE YıLı` DEDINIZ, BIZ DE BIR AILEYIZ. AILELERI DAĞıTMAYıN"   16:54   ÖZGÜR ÖZEL: “BURADAN SONRA TÜRKIYE`NIN ÖNÜNDE YENI BIR IKTIDAR, YENI BIR DÖNEM VARDıR”   16:26   EKREM İMAMOĞLU`NDAN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI “MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR” MITINGINE ÇAĞRı: "DIPLOMANı AL DA GEL"   16:10   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, ARSLANKÖY’DE VATANDAŞLARLA BULUŞTU   15:54   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı, HAYVANLARı KORUMA YASASı`NıN IPTAL ISTEMININ REDDINI ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE PROTESTO ETTI   15:53   ANKARA BAROSU: "YAŞAM HAKKıNı SAVUNACAK VE MÜCADELEYE DEVAM EDECEĞIZ"   15:40   EKREM İMAMOĞLU`NDAN TUTUKLU GENÇLERE MEKTUP: "YALNıZ DEĞILSINIZ, BU MILLET YANıNıZDADıR"   15:37   TÜRKIYE BAROLAR BIRLIĞI: “ANAYASA`NıN EVRENSEL ILKELERINDEN UZAK BU DÜZENLEME, YALNıZCA HAYVANLARıN DEĞIL, TOPLUMUN ORTAK ADALET DUYGUSUNUN DA DERIN BIÇIMDE ZEDELENMESINE NEDEN OLMUŞTUR”   15:31   CHP`NIN BEYAZıT MEYDANı`NDAKI MITINGINE TİP GENEL BAŞKANı BAŞ`TAN DESTEK: "DAYANıŞMA ADıNA PARTI VE GENÇLIK ÖRGÜTÜMÜZLE EYLEME KATıLACAĞıZ"   15:12   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı ANAYASA MAHKEMESI ÖNÜNDE...   15:11   SARAÇHANE PROTESTOLARı... 14 GENCIN TAHLIYE TALEBI REDDEDILDI   15:03   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP`LI BAKıRLıOĞLU: "TRT`NIN BANDROL GELIRLERINDEN 7 MILYARıN ÜZERINDE KARı VAR. NEDEN HALA BIZDEN BANDROL ALıNMAYA DEVAM EDILIYOR?"   14:49   HAYVAN HAKLARı SAVUNUCULARı AYM`NIN ÖNÜNDE… SERA KADıGIL: “ SIZ IŞINIZI YAPAMıYORSANıZ MASUMLAR ÖLMEYECEK, SIZ ISTIFA EDECEKSINIZ KARDEŞIM”   14:46   ANAYASA MAHKEMESI`NDEN HAYVAN YASASı`NıN IPTAL ISTEMINE RET   14:12   SARAÇHANE TUTUKLUSU GENÇLERIN AILELERI SILIVRI`DEN SESLENDI: BU YıL AILE YıLı ILAN EDILDI AMA AILELER PARAMPARÇA...   13:44   1 MAYıS` KUTLAMALARı NEDENIYLE IŞE GITMEYEN YAZıLıM UZMANı: "DARBEDILDIM VE IŞTEN ATıLDıM"   13:02   MEZITLI BELEDIYE BAŞKANı TUNCER: "HER ZAMAN HALKıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ"  
 
     
   

Aydıncık Yerel Seçimlere Nasıl Bakıyor?


Beyaz Adam ve Ufuk Cavlı Aydıncık halkının yerel seçimlere nasıl baktığını gözlemledi.

 

Tarih : 10 Kasım 2018 Cumartesi 16:31   Okunma : 1082

Son dönemlerde doğal güzellikleri, denizi ve tarihi kalıntıları ile dikkatleri üzerine çeken Mersin'in şirin ilçesi Aydıncıktayiz.

Aydıncık son iki dönemdir AK Parti'nin Mersindeki nazar boncuğu belediyesi. Bu görevi başarıyla yürüten Ferat Aktan halk tarafından oldukça sevilen ve ilgi duyulan bir isim. Ferat Aktan’ı öne çıkaran en önemli özelliği dürüst ve çalışkan olması. İktidar partisinin Belediye Başkanı olması nedeniyle özellikle son döneminde Aydıncıkta Lütfi Elvan Bakanın da destekleri ile çok güzel işler yapıldı. Yeni belediye binası, yollar çevre düzenlemesi, sahil düzenlemesi, Gilindire Mağarası başta olmak üzere birçok tarihi eser gün yüzüne çıkarıldı.

Oldukça şeffaf bir yönetim anlayışı ile Aydıncık Belediyesi, Mersin’e örnek oldu. Aydıncıkta konuştuğumuz vatandaşlar başkandan oldukça memnun. AK Parti tabanı ile birlikte toplumun tüm kesimleri Ferat Aktan ile yola devam edilmesi konusunda hemfikir olmuş durumda.
Aydıncıkta özellikle CHP ve İYİ Parti'nin gönül ittifakı yaparak AK Parti'yi mağlup etme stratejilerinin olduğu duyumlarını aldık. Başarılı olabilirler mi? Bu strateji pek tabii mümkün fakat ilçede Ferat Aktan ismi oldukça güçlü. Ak Parti Teşkilatı seçimlere 7/24 çalışırsa zaten Ferat Aktan bu işi alır kanaati bizler de oluştuğu gibi vatandaş da bunu yüksek sesle dile getiriyor. Aydıncık açısından iktidar partisinin yereli tekrar kazanması gelecek açısından doğru bir hamle olacaktır. Bu seçimlerde AK Partili Ferat Aktan'ın rekor bir oyla seçimi kazanacağını gözlemledik. Çünkü gerçekten Aydıncık halkı ile Başkan çok güzel bir gönül köprüsü kurmuş durumda. 

Aydıncıkta Büyükşehir için ise AK Parti'de Lütfi Elvan, CHP'de İstemihan Talay, İYİ Parti’de Burhanettin Kocamaz ismi ön plana çıktı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA