2 Mayıs 2026 Cumartesi

14:26   ALANYA’DA ÇIFTÇININ YÜZÜ GÜLDÜ: 100 ÜRETICIYE DEV DESTEK!   14:09   DERYA GRUP’TA 1 MAYıS COŞKUSU!   09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!  
 
     
   

BAŞKAN YILMAZ, ACİL TOPLANMA ALANLARINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ, 112 ÇAĞRI MERKEZİNDE SAĞLIK ÇALIŞANLARINA KOLAYLIKLAR DİLEDİ


Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen, Mersin olmak üzere çevre illerde de yaşanan depremin ardından ilçede 50 ayrı noktada oluşturdukları Acil Toplanma Alanları ile Mersin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

 

Tarih : 8 Şubat 2023 Çarşamba 12:49   Okunma : 423

Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz, merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen, Mersin olmak üzere çevre illerde de yaşanan depremin ardından ilçede 50 ayrı noktada oluşturdukları Acil Toplanma Alanları ile Mersin 112 Acil Çağrı Merkezi’ni ziyaret etti.

Toroslar Kaymakamlığı ile birlikte hazırlanan Acil Toplanma Alanları, Toroslar Belediyesinin web sitesi ile sosyal medya hesaplarında vatandaşlara en kısa süre içerisinde duyuruldu.

Toroslar’ın dört bir yanındaki sosyal tesisler ve spor kompleksleri olmak üzere muhtelif yerlerde vatandaşlara açılan Acil Toplanma Alanlarında kalan hemşerileriyle bir araya gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yılmaz’a, İlçe Kaymakamı İbrahim Çenet ve MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan da eşlik etti.

Barınma ihtiyacının yanı sıra sıcak çorba, poğaça ve çay ikramında da bulundukları Acil Toplanma Alanlarında özellikle çocuklarla ve büyüklerle yakından ilgilenerek sohbet eden Başkan Yılmaz, depremden etkilenen vatandaşların Belediyenin 0324 322 72 00 numaralı telefonundan Afet Masasına ulaşabileceklerini de söyledi.

 “El Ele, Bu Süreci Atlatacağız”

Başkan Yılmaz, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezi’ni de ziyaret ederek, en zor günlerin vefakâr kahramanları sağlık çalışanlarına kolaylıklar diledi.

Bu zorlu süreci, birlik, beraberlik ve dayanışma içinde atlatacaklarını dile getiren Başkan Yılmaz; “112 Acil Kriz Merkezindeyiz. Arkadaşlarımız, şehrimizin değişik yerlerinden gelen anonsları değerlendiriyor, bilgilendiriyor ve yönlendiriyor. Biz de bu merkezle koordineli olarak çalışıyoruz.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen, kentimiz olmak üzere çevre illerde de yaşanan depremin ardından vatandaşlarımız evlerine giremiyorlar. İlçemizde Toroslar Kaymakamlığımız ile birlikte 50 ayrı noktada vatandaşlarımızı ağırlıyoruz.  İnşallah bu süreci de birlik ve beraberlik içerisinde atlatacağız. Tüm vatandaşlarımıza sabır diliyorum. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA