21 Haziran 2026 Pazar

18:10   CHP GRUP BAŞKANı ÖZEL DENIZLI’DE... ÖZEL’DEN TEKSTIL IŞÇILERINE ZIYARET: SEKTÖRDEKI ÜCRETLER ALANLAR IÇIN ÇOK DÜŞÜK, VERENLER IÇIN ÇOK YÜKSEK   16:08   TANJU ÖZCAN: SIYASI CUNTA BITINCEYE KADAR CHP ÜYELIĞINDEN ISTIFA EDIYORUM   15:07   ÖZEL’DEN, ISTIFA ETMEK ISTEYEN CHP’LIYE: BEKLEYIN, ÇARE KALMAZSA BIRLIKTE KARAR VERIRIZ   14:06   ÖZGÜR ÖZEL: NASıL 30 YıL SONRA DENIZLI’YI ALDıYSAK, ILK SEÇIMLERDE DE TÜRKIYE’YI KAZANACAĞıZ   13:04   WASHINGTON’A TEPKI GÖSTEREN İSRAIL YÖNETIMINE ABD BAŞKAN YARDıMCıSı VANCE’TAN TEPKI: "TRUMP, İSRAIL’IN DÜNYADAKI TEK GÜÇLÜ MÜTTEFIKI"   13:01   ÖZGÜR ÖZEL, HALKLA DOĞRUDAN TEMAS KURACAK: ESNAF, PAZAR ZIYARETLERINE AĞıRLıK VERECEK   11:13   CHP GENEL BAŞKANı KıLıÇDAROĞLU’NDAN CHP’LI MILLETVEKILLERINE MEKTUP: YOLUMUZ AÇıK OLSUN   10:45   ÖZGÜR ÖZEL: "MILLETE SORACAĞıM, ONLAR BANA BIR YOL GÖSTERECEKLER"   10:16   MERSINLI ÜRETICILER COĞRAFI IŞARETLERIN GÜCÜNÜ KONUŞTU   14:52   ASU KAYA: KURULTAY DELEGELERININ TERCIHLERINI, UCUZ DARBE GIRIŞIMLERIYLE TASFIYE EDEMEZSINIZ   14:50   ZEYDAN KARALAR’DAN ANıL TANBUROĞLU’NUN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   14:49   İBB KÜLTÜR A.Ş. GENEL MÜDÜR YARDıMCıSı ERHAN KARAAL KAÇıRıLDı   14:47   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN... EKREM İMAMOĞLU: “BU ÜLKEDE NAMUSLU INSANLAR, NAMUSSUZLAR KADAR DEĞIL; ONLARDAN BIN KAT DAHA CESUR OLMAK ZORUNDADıR”   13:20   CHP MUĞLA İL KADıN KOLLARı BAŞKANı GENÇOĞLU’NDAN ASU KAYA’NıN GÖREVDEN ALıNMASıNA TEPKI   13:20   AZIZ İHSAN AKTAŞ DAVASı... OYA TEKIN: “EĞER SUÇ IŞLEDIĞIMI GÖSTEREN DELIL VARSA SONUCUNA HAZıRıM”   13:18   CHP’LI SEVDA ERDAN KıLıÇ: “ÖĞRETMENI GÖRMEZDEN GELEN BIR SISTEMLE GELECEK INŞA EDILEMEZ”   13:17   ÖZGÜR ÖZEL TBMM’DE MYK’SıNı TOPLADı   11:45   İBB DAVASı’NDA 53’ÜNCÜ GÜN BAŞLADı   11:44   ÖZGÜR ÖZEL: YENI BIR PARTIYI HAZıR TUTMAYıP MILLETIN UMUTLARıNı KıRAMAM   11:43   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "YENI PARTI" IDDIALARıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "SON GÜN OLARAK SÖYLEMEYEYIM AMA 20 TEMMUZ TARIHI VAR"  
 
     
   

ALİ BABACAN: HER YERDE OLDUĞU GİBİ ADANA`DA DA ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİNİN VE YARDIMLARIN GEÇ ULAŞTIĞINDAN VATANDAŞLARIMIZ ŞİKÂYET EDİYORLAR


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana`da; “Çukurova Yurt Mahallesi`ndeyiz. Sadece bu mahallede 5 bina tamamen yıkılmış durumda. Toplam Adana`da yıkılan bina sayısını 16 olarak bildirdiler bize. Hasarlı binalar var, içine girilemeyen binalar var. Adana merkezde maalesef sıkıntı büyük. Çok sayıda aile enkaz başında yakınlarını bekliyor, yakınlarından bir haber bekliyor. Acı büyük. Şehir merkezindeyiz. Ancak şehir merkezinde olmamıza rağmen her yerde olduğu gibi burada da arama kurtarma faaliyetlerinin ve diğer yardımların geç ulaştığından vatandaşlarımız bahsediyorlar haklı olarak, şikâyet ediyorlar” dedi.

 

Tarih : 9 Şubat 2023 Perşembe 12:44   Okunma : 428

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Adana`da; “Çukurova Yurt Mahallesi`ndeyiz. Sadece bu mahallede 5 bina tamamen yıkılmış durumda. Toplam Adana`da yıkılan bina sayısını 16 olarak bildirdiler bize. Hasarlı binalar var, içine girilemeyen binalar var. Adana merkezde maalesef sıkıntı büyük. Çok sayıda aile enkaz başında yakınlarını bekliyor, yakınlarından bir haber bekliyor. Acı büyük. Şehir merkezindeyiz. Ancak şehir merkezinde olmamıza rağmen her yerde olduğu gibi burada da arama kurtarma faaliyetlerinin ve diğer yardımların geç ulaştığından vatandaşlarımız bahsediyorlar haklı olarak, şikâyet ediyorlar” dedi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 6 Şubat`ta Türkiye ve Suriye`yi etkileyen binlerce yurttaşın hayatını kaybettiği ve yaralandığı, büyük yıkıma yol açan depremlerin ardından deprem bölgesine gitti. Adana`da açıklama yapan Babacan, şunları kaydetti:

“Adana merkezdeyiz. Çukurova Yurt Mahallesi`ndeyiz. Sadece bu mahallede 5 bina tamamen yıkılmış durumda. Toplam Adana`da yıkılan bina sayısını 16 olarak bildirdiler bize. Hasarlı binalar var, içine girilemeyen binalar var. Adana merkezde maalesef sıkıntı büyük. Çok sayıda aile enkaz başında yakınlarını bekliyor, yakınlarından bir haber bekliyor. Acı büyük. Şehir merkezindeyiz. Ancak şehir merkezinde olmamıza rağmen her yerde olduğu gibi burada da arama kurtarma faaliyetlerinin ve diğer yardımların geç ulaştığından vatandaşlarımız bahsediyorlar haklı olarak, şikâyet ediyorlar.

Yıkım büyük. Bu kadar büyük bir yıkımla eş zamanlı olarak bu kadar büyük alanda bir yıkımla Türkiye yakın tarihinde karşı karşıya kalmamıştı. Bir yandan büyük bir yıkım bir yandan sınırsız, sonsuz ihtiyaçlar, ama bir yandan da sınırlı kamu kapasitesiyle ve sivil çabalarla bu ihtiyaçların karşılanma yarışı var, çabası var. Sıkıntı büyük, Allah yardımcımız olsun. Ateş düştüğü yeri yakıyor. Acılı aileler var. Çok sayıda acılı aile var. Yakınlarını enkazdan sağ çıkaran aileler seviniyor ama enkazlardan cenazeler çıktığı zaman da aileler kahroluyor. Acı büyük, yıkım büyük. Allah yardımcımız olsun. Kurtarma çalışmalarına katılan kamu veya özel, bireysel çabasıyla da olsa bu çalışmalara katılan tüm arkadaşlarımıza tüm vatandaşlarımıza özellikle şükranlarımızı iletmek istiyorum. Türkiye`nin her yerinden kendi çabasıyla çırpınarak buralara ulaşan kendi elleriyle adeta toprağı, betonu kazıyarak insanlara ulaşmaya çalışan binlerce gönüllü vatandaşımız var sahada. Hepsine tek tek şükranlarımı iletiyorum. Bunu kurumsal olarak, düzenli olarak yapmaya çalışan tüm sivil girişimlere teşekkür ediyorum. Kamu, belediye, merkez hükümet birimlerinden bu arama kurtarma faaliyetlerine katılan herkese de Allah`tan kolaylık diliyorum. Tekrar milletçe başımız sağ olsun.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA