3 Eylül 2026 Perşembe

21:10   MERSINLILERIN UĞRAK NOKTASıYDı: TOROSLAR’DAKI O DEV PIKNIK ALANı BAŞTAN AŞAĞı YENILENIYOR!   20:33   MERSIN’DE GÜNLÜK 1.403 TL ÖDEMELI VE İŞ GARANTILI DEV FıRSAT: 35 KIŞI ALıNACAK!   20:15   VAHAP SEÇER BAŞKENTE DAMGA VURDU: ULAŞıMDA ’NESILLER ARASı ADALET’ DÖNEMI   20:10   60 YıLLıK DEVDEN DEV YATıRıM: YENI İNCI’DEN 2026’DA 150 MILYON TL’LIK HAMLE!   19:56   ZELIHA SUNAL’DAN GELECEĞI DEĞIŞTIRECEK İKI YENI KITAP: ATıK DEĞIL, DÖNÜŞÜM VAR!   19:50   ’MERSIN TRAFIĞI FELÇ: SORUMLULAR MAZERET ÜRETIYOR, ZAMANı VE EKONOMIYI KAYBEDIYORUZ!’   19:40   DYP MERSIN İL BAŞKANı NESRIN VURAL: NARENCIYE DALıNDA DEĞIL, ÜRETICININ YÜZÜNDE GÜLSÜN   19:30   MERSIN’DE KADıNLAR KENDI İŞININ PATRONU OLDU: EVDE OTURAN KADıNLAR ŞIMDI SIPARIŞ YETIŞTIREMIYOR!   19:29   GıDA AMBALAJıNDA DEVRIM NITELIĞINDE ADıM: MUTFAKLARDAKI O ALıŞKANLıK TAMAMEN DEĞIŞIYOR!   19:02   TUFANBEYLI’NIN ’BEYAZ ALTıNı’ SOSYAL MEDYADAN TÜKETICIYE ULAŞıYOR: TARıMDA YEREL ÜRETIM VE DIJITAL SATıŞ DEVRIMI!   18:59   LÜKSÜN YENI KODLARı YAZıLıYOR: SERTIFIKALı İKINCI EL, YAPAY ZEKÂ VE İNSAN TEMASıYLA DÖNÜŞEN 100 MILYAR DOLARLıK GELECEK   18:50   DELILLER SUYA SONRADAN Mı BıRAKıLDı? GÜLISTAN DOKU DOSYASıNDA DALGıÇ POLIS TUTUKLANDı!   10:40   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN KORSAN VE KURAL TANıMAYAN TAKSILERE GEÇIT YOK! 810 TAKSI TEK TEK DENETLENDI   10:19   BAŞKAN VEKILI BEŞIKCI KARADUVAR’DAYDı: ’SORUNLARı MASA BAŞıNDA DEĞIL SAHADA ÇÖZECEĞIZ’   02:04   GALATASARAY TRANSFERDE BOMBAYı PATLATTı! PORTO’NUN YıLDıZı DENIZ GÜL SARı-KıRMıZıLıLARDA   18:27   İMAMOĞLU’NDAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’ROTAMıZ NET: CUMHURIYET, DEMOKRASI, ADALET’   17:59   TMMOB’DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ’NDE NET MESAJ: ’TÜRKIYE’NIN İHTIYACı GERÇEK VE KALıCı BIR TOPLUMSAL BARıŞ!’   17:55   İSTIKLAL CADDESI’NDE ŞOK ANLAR: 200. YıL TÖRENINDE ZABıTAYA POLIS ENGELI!   17:49   CHP’DE YENI DÖNEM STRATEJISI: KıLıÇDAROĞLU’NUN MILLI BILINÇ GÜÇLÜ TÜRKIYE’ BULUŞMALARı BAŞLıYOR   14:55   CHP’LI ATAHAN KAYTAŞ’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’MERSIN’DEN DÜNYAYA KARDEŞLIK ÇAĞRıSı’  
 
     
   

ELBİSTAN BELEDİYE BAŞKANI GÜRBÜZ: "ÇALIŞMALARI SONLANDIRMIŞIZ GİBİ BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU, BUNU DA FARK ETTİK"


AKP`li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu. Sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 10 Şubat 2023 Cuma 15:05   Okunma : 330

AKP`li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu. Sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

AKP`li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, dün akşam sosyal medya hesabından Elbistan`daki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını, gelen ihbarların tamamının sonuçlandırıldığını açıklamış; gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmişti.

"DEPREM, SİZİN KLAVYE BAŞINDA ŞOV ALANINIZ OLABİLİR”

Gürbüz açıklamasının devamında, "Deprem, sizin klavye başında şov alanınız olabilir, bizim ne yaşadığımızı ve tüm zorluklara rağmen şehrimizi nasıl ayakta tuttuğumuzu anlamayabilirsiniz, anlamanızı da beklemiyorum zaten. Sizi algı kampanyanızla baş başa bırakıyorum" demişti.

Gürbüz, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları söyledi:

“Depremin 5. gününde çalışmalara var gücümüzle devam ediyoruz. Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu.

“SANKİ ÇALIŞMALARI SONLANDIRMIŞIZ GİBİ BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU”

Tabi 5 gün boyunca sahada 1 saat boyunca uyumadan çalışma yürüttüğümüz ve hızlıca yeni ihbarların gelmesini beklediğimiz için sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bütün gayretimizle sahadayız. En ufak bir ihtimali bile büyük bir gayretle değerlendiriyoruz. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer dahi bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA