1 Mayıs 2026 Cuma

09:55   1 MAYıS’TA TAKSIM’DEN SERT MESAJ: ’BU YASAK SADECE BIR MEYDAN YASAĞı DEĞILDIR!’   09:25   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS MESAJı: ’YA ONURLU BIR YAŞAM YA BU KARA DÜZEN!’   02:58   İBB DAVASıNDA FLAŞ TAHLIYE KARARLARı! İNAN GÜNEY’DEN CEZAEVINDEN İLK MESAJ: ’TEK KIŞILIK ÖRGÜT ÜNVANı BANA KALDı’   01:01   İBB DAVASıNDA KRITIK TAHLIYE KARARı: 15 İSIM SERBEST BıRAKıLDı! CEZAEVI ÖNÜNDE DUYGUSAL ANLAR   22:44    MERSIN’DE TRAFIK ÇILESINE NEŞTER: DEV PROJE AÇıLDı!   22:23   CHP’DEN ARIF KOCABıYıK KARARı: ’ÜYELIK İŞLEMLERI DURDURULDU!’   19:30   CHP’DEN ÇOK SERT ‘SıZıNTı’ TEPKISI: ’DEVLETIN NAMUSUNA EMANET EDILEN GÖRÜNTÜLER NASıL SERVIS EDILIR?’   09:15   MERSIN’IN İÇME SUYU EMIN ELLERDE: MESKİ LABORATUVARı DÜNYA STANDARTLARıNDA TESCILLENDI!   16:24   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN’DAN BURSA’DA "ÖZELLEŞTIRME" TEPKISI: "BUGÜN BU ALANLARA EL KOYDUĞUNU DÜŞÜNENLER, YARıN BUNUN HESABıNı VERMEK ZORUNDA KALACAK"   15:23   SEDEF GÜLER DAVASıNDA MAHKEME SANıKLARıN TUTUKLULUK HALININ DEVAMıNA KARAR VERDI... ANNE GÜLIZAR SEZER: ADALET YERINI BULSUN   15:23   TAKSIM’DE “KANLı 1 MAYıS” ANMASı... ÇERKEZOĞLU: “BU MEYDAN IŞÇILERIN, EMEKÇILERIN HAFıZASı; BIRLIĞIMIZ, DAYANıŞMAMıZDıR”   14:21   ÖZGÜR ÖZEL, ERGÜN ATALAY ILE GÖRÜŞTÜ… ÖZEL: “ERDOĞAN’A BIR SAMIMIYET ÇAĞRıSıNDA BULUNUYORUM: GELIN, HEP BIRLIKTE IŞÇIYE ELIMIZI UZATALıM”   13:12   İBB DAVASı’NıN 29. GÜNÜNDE, ITIRAFÇı ADEM SOYTEKIN ILE MURAT KAPKI ARASıNDA GERGINLIK YAŞANDı   11:05   ERZINCAN İLIÇ’TE YENI DÖNEM: ÇÖPLER ALTıN MADENI’NDE ÜRETIM İÇIN DÜĞMEYE BASıLDı!   09:20   MERSIN’DE BELEDIYE DEĞIL ‘DÜNYA STANDARTLARı’ KONUŞUYOR: BAŞKAN SEÇER’DEN 6 ALTıN İMZA!   08:51   ÖZGÜR ÖZEL’DEN 1 MAYıS ÇıKARTMASı: SENDIKA KONFEDERASYONLARıNA KRITIK ZIYARET!   20:20   MADENCILERIN DIRENIŞI ZAFERLE SONUÇLANDı! BAKANLıKTAN SON DAKIKA ÖDEMESI AÇıKLAMASı   18:58   MADEN İŞÇISININ ANKARA DIRENIŞI ZAFERLE TAÇLANDı: 3 BAKANLıK DEVREYE GIRDI, İMZALAR ATıLDı!   18:52   AYM BAŞKANı’NDAN YARGıDA ’YAPAY ZEKA’ VE ’KUL HAKKı’ ÇıKıŞı: ’HARAMLA ABAT OLANıN SONU BERBAT OLUR!’   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN TARIHI ‘SANDıK’ ÇAĞRıSı: ’YOLUN SONU İKTIDAR!’  
 
     
   

ELBİSTAN BELEDİYE BAŞKANI GÜRBÜZ: "ÇALIŞMALARI SONLANDIRMIŞIZ GİBİ BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU, BUNU DA FARK ETTİK"


AKP`li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu. Sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 10 Şubat 2023 Cuma 15:05   Okunma : 297

AKP`li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, “Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu. Sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” açıklamasını yaptı.

AKP`li Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, dün akşam sosyal medya hesabından Elbistan`daki arama kurtarma çalışmalarının tamamlandığını, gelen ihbarların tamamının sonuçlandırıldığını açıklamış; gelen tepkiler üzerine paylaşımını silmişti.

"DEPREM, SİZİN KLAVYE BAŞINDA ŞOV ALANINIZ OLABİLİR”

Gürbüz açıklamasının devamında, "Deprem, sizin klavye başında şov alanınız olabilir, bizim ne yaşadığımızı ve tüm zorluklara rağmen şehrimizi nasıl ayakta tuttuğumuzu anlamayabilirsiniz, anlamanızı da beklemiyorum zaten. Sizi algı kampanyanızla baş başa bırakıyorum" demişti.

Gürbüz, bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada sözlerinin yanlış anlaşıldığını belirterek şunları söyledi:

“Depremin 5. gününde çalışmalara var gücümüzle devam ediyoruz. Dün akşam yapmış olduğumuz açıklama enkaz kaldırma çalışmalarının bittiği anlamında yapılmış bir açıklama değil. Enkaz altında canlı tespit edildiğine dair gelen ihbarlara gelen ihbarlara yönelik çalışmaların tamamlandığına ve yeni ihbarların acilen yapılması için AFAD ekiplerinin verdiği bilgi ve talebe yönelik bir duyuruydu.

“SANKİ ÇALIŞMALARI SONLANDIRMIŞIZ GİBİ BİR YANLIŞ ANLAŞILMA OLDU”

Tabi 5 gün boyunca sahada 1 saat boyunca uyumadan çalışma yürüttüğümüz ve hızlıca yeni ihbarların gelmesini beklediğimiz için sanki çalışmaları sonlandırmışız gibi bir yanlış anlaşılma oldu. Bunu da fark ettik. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bütün gayretimizle sahadayız. En ufak bir ihtimali bile büyük bir gayretle değerlendiriyoruz. Girilmedik tek bir enkaz, bakılmadık en ufak bir yer dahi bırakmayacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA