15 Mart 2026 Pazar

14:46   MERSIN’DE SOSYAL BELEDIYECILIK DEVRIMI: HER ÇOCUĞA EŞIT GELECEK, HER MAHALLEYE FıRSAT!   13:55   MERSIN’DEN DÜNYAYA 1,7 MILYAR DOLARLıK İMZA: İŞTE İHRACATıN 50 DEV FIRMASı!   10:40   OTOYOLDA %650 ZAM KAPıDA! CHP’LI YAVUZYıLMAZ İSIM VEREREK UYARDı: "BU BIR SOYGUN PLANıDıR"   10:31   İRAN’DAN ABD ÜSSÜNE AĞıR DARBE! NETANYAHU İÇIN DEHŞET VEREN ’ÖLÜM’ YEMINI: ’PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ!’   10:29   LIMON İTHALATıNDA VERGI ŞOKU! ÖMER FETHI GÜRER RAKAMLARLA KONUŞTU: "ÜRETICI SOĞUYOR, TÜKETICI KAYBEDIYOR"   23:46   ANAMUR’DA TARIHI GECE: VAHAP SEÇER’DEN 4 DEV MÜJDE BIRDEN! 2028’E KADAR HER ŞEY DEĞIŞECEK   23:40   TOROSLAR’DA "MUTFAK" DEĞIL SANKI ÇÖP EV! MERDIVEN ALTı PASTA İMALATHANESINE ŞOK BASKıN   23:35   TARSUS’TA BAYRAM ERKEN GELIYOR: ST. PAUL MEYDANı’NDA BAYRAM İÇIN GERI SAYıM BAŞLADı!   11:40   BAŞKAN SEÇER TALIMATı VERDI: MERSIN’DE 115 BIN NOKTADA 7/24 İLAÇLAMA MESAISI!   01:01   MERSIN’DE "ALGı OPERASYONU"NA BAŞKAN SEÇER’DEN SERT YANıT: "AILEMLE AYNı KAZANDAN YEMEK YIYORUM!"   01:01   MERSIN’DE ‘GÖNÜL SOFRASı’ MEZITLI’DE KURULDU: BAŞKAN SEÇER KADıN EMEĞINE VURGU YAPTı!   19:01   "35 YıL SONRA GELEN ACı İTIRAF: ’O MANŞET SAVAŞ YÜZÜNDEN ÇÖPE GITTI!’"   16:40   MERSIN’DE RAMAZAN BEREKETI: ÇAĞDAŞKENT İFTARıNDA BINLER AYNı SOFRADA BULUŞTU!   16:37   CHP’LI TRAKYA BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı...ÇANAKKALE BELEDIYE BAŞKANı MUHARREM ERKEK: "ASLA VE ASLA BIR MILIM DAHI GERI ADıM ATMAYACAĞıZ"   16:34   GÜVENPARK KATLIAMı’NıN 10. YıLı... MANSUR YAVAŞ: "ŞEHIT OLAN VATANDAŞLARıMıZı RAHMETLE ANıYORUM"   16:33   ÜNLÜ TARIHÇI İLBER ORTAYLı HAYATıNı KAYBETTI   15:39   ÖMER GÜNEL GÖZALTıNA ALıNDı... ALI MAHIR BAŞARıR: "ÖMER GÜNEL’IN SIYASI BIR OPERASYONUN HEDEFI OLDUĞU APAÇıK ORTADADıR"   15:37   CHP’DEN DOĞU AKDENIZ YEREL MEDYA BULUŞMASı… CHP’LI BULUT: “TRT SAVCıLıĞA SOYUNDU”   15:36   GÖZALTıNA ALıNAN KUŞADASı BELEDIYE BAŞKANı GÜNEL’DEN AÇıKLAMA... "MÜCADELEM SADECE HAKSıZLıĞA KARŞı DEĞIL, KÖTÜLÜĞE VE KÖTÜYE KARŞı DA OLACAK"   15:36   MSB: İRAN’DAN ATEŞLENIP TÜRK HAVA SAHASıNA GIREN BIR BALISTIK MÜHIMMAT NATO HAVA VE FÜZE SAVUNMA UNSURLARı TARAFıNDAN ETKISIZ HALE GETIRILDI  
 
     
   

ONURSAL ADIGÜZEL, ADIYAMAN`DAN ÇAĞRI YAPTI: "LÜTFEN BİZE ARTIK ÇADIR GÖNDERİN"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Adıyaman`da; “Lütfen bize artık çadır gönderin. Çadırlar geldikten sonra ısınma için soba ve elektrikli sobalara ihtiyacımız var. Bunlar artık birincil önceliğe geçti. İlk günlerde su yoktu, ekmek yoktu burada. Hâlâ vatandaşlar cenazelerini çıkarmak için burada kendi başlarına çalışıyorlar. İş makineleri hafriyat alır gibi burada çalışma yapıyor. Ne yazık ki, canlı birini çıkarma umudu gittikçe azalıyor ve vatandaşın umutsuzluğu isyana dönüştü” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 10 Şubat 2023 Cuma 16:58   Okunma : 677

CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, Adıyaman`da; “Lütfen bize artık çadır gönderin. Çadırlar geldikten sonra ısınma için soba ve elektrikli sobalara ihtiyacımız var. Bunlar artık birincil önceliğe geçti. İlk günlerde su yoktu, ekmek yoktu burada. Hâlâ vatandaşlar cenazelerini çıkarmak için burada kendi başlarına çalışıyorlar. İş makineleri hafriyat alır gibi burada çalışma yapıyor. Ne yazık ki, canlı birini çıkarma umudu gittikçe azalıyor ve vatandaşın umutsuzluğu isyana dönüştü” açıklamasını yaptı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, 6 Şubat`ta meydana gelen Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Adıyaman`a çadır sağlanması çağrısında bulundu. Depremin ilk gününden beri altı CHP`li milletvekiliyle Adıyaman`da gelen yardımları koordine ettiklerini belirten Onursal Adıgüzel şu açıklamayı yaptı:

“Özellikle göçük altında akrabaları olan, yakınları olan vatandaşlarımıza destek olmaya çalışıyoruz. Belediyelerimizin gönderdiği yardımları buradan bütün ilçelerimize ulaştırdık, bütün mahallelerimize ulaştırdık. Mahallelerinde yerinde dağıtımlar yapıyoruz. En çok ihtiyaç olan ürünleri vatandaşlarımıza ulaştırmaya çalışıyoruz. Buradan sizlere bir çağrıda bulunmak istiyorum: Lütfen bize artık çadır gönderin. Çadırlar geldikten sonra ısınma için soba ve elektrikli sobalara ihtiyacımız var. Bunlar artık birincil önceliğe geçti. İlk günlerde su yoktu, ekmek yoktu burada.

Hâlâ vatandaşlar cenazelerini çıkarmak için burada kendi başlarına çalışıyorlar. İş makineleri hafriyat alır gibi burada çalışma yapıyor. Ne yazık ki, canlı birini çıkarma umudu gittikçe azalıyor ve vatandaşın umutsuzluğu isyana dönüştü. ‘Dört günde nasıl buraya bir kepçe gelmez` diyor vatandaşımız. ‘Ben artık sadece cenazemi alıp gitmek istiyorum` diyor, ‘Devlet yok` diyor ve en önemlisi, Adıyaman`ın acısını, sesini Türkiye duymuyor. Neden, çünkü iletişim burada sağlanamıyor. Hâlâ Adıyaman`ın merkezinde ne cep telefonları çekebiliyor ne internet çekebiliyor. Bu sorunu çözmemiş bir iktidar var karşımızda. Defalarca yöneticilere ilettik, iletişim olmadan depremde enkaz altından vatandaşlarımızı kurtarmak çok zor. Fakat, sorun hâlâ çözülmedi. Bugün beşinci gün olmuş, hâlâ çözülmedi. Çözüm istiyoruz.

Buradaki vatandaşların önce iletişime ihtiyacı var. Soğuktan donmamak için sobaya ihtiyacı var, çadıra ihtiyacı var. Çadır olmadan olmaz. Hâlâ çadır kentler kurulmadı ve hâlâ ulaşılmamış, yolu açılmamış, kar altında köyler var depremden etkilenmiş. Buralara da müdahale etmek gerekiyor.

Tekrar buradan güçlü bir çağrı yapmak istiyorum: Bizim çadıra ihtiyacımız var. Biz, CHP`li milletvekilleri olarak ilk günden beri burada vatandaşımızın yanındayız. İzmir milletvekillerimiz Sevda Ercan Kılıç, Ednan Arslan, Balıkesir milletvekilimiz Ensar Aytekin, Manisa milletvekillerimiz Bekir Başevirgen ve Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu hep birlikte buradayız. Adıyaman milletvekilimiz Abdullah Tutdere ile bu sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz. Yarın da burada olacağız. Fakat, sizler bize çadır gönderirseniz buradaki sorunların çözümü biraz daha hafiflemiş olacak.”

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA