15 Kasım 2025 Cumartesi

16:01   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT: “BALıKÇıLARıMıZıN YANıNDA OLMAYA DEVAM EDECEĞIZ”   15:58   TOROSLAR’DA ÜRETICI KADıNLARıN EMEĞI HALKLA BULUŞUYOR   15:52   MHP MERSIN MILLETVEKILI VE MYK ÜYESI DR. LEVENT UYSAL’DAN TICARET BAKANLıĞıNA ZIYARET   15:40   ÖZGÜR ÖZEL, KKTC BAŞBAKANı ÜNAL ÜSTEL’I ZIYARET ETTI… ÖZEL: “KıBRıS’A UYGULANAN EKONOMIK AMBARGOLAR KABUL EDILEMEZ”   15:36   VATANDAŞLARıN ASGARI ÜCRET BEKLENTISI:    15:34   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... CHP’LI VEKILLERDEN KÜLTÜR VE TURIZM BAKANı ERSOY’A KARTALKAYA TEPKISI   15:30   TÜRKIYE ŞEHITLERINI UĞURLUYOR... ŞEHITLER IÇIN ANKARA’DA TÖREN DÜZENLENDI   10:15   KENTLER ARASı DAYANıŞMA: MERSIN VE ANKARA ‘KARDEŞ KENT KONSEYI’ OLDU   21:37   MERSIN’DEN DENIZE VE TOPRAĞA BÜYÜK DESTEK: SEÇER “ÜRETENIN YANıNDAYıZ” DEDI!   15:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GÜLNAR’A DEV ULAŞıM HAMLESI,GÜLNAR’ıN GRUP YOLU YENILENDI.   14:01   YENIŞEHIR ULUSLARARASı ÖYKÜ GÜNLERI YARıN BAŞLıYOR   13:59   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, SANAYICI VE İŞ İNSANLARıYLA BULUŞTU   13:55   ALI MAHIR BAŞARıR: "BU BIR MUHTıRADıR, IDDIANAME DEĞILDIR. MILLETI PARTIMIZE, IRADEMIZE SAHIP ÇıKMAYA DAVET EDIYORUZ"   13:54   İSTANBUL ŞEHIT ANALARı DAYANıŞMA VE YARDıMLAŞMA DERNEĞI BAŞKANı AKBABA: "ATATÜRK’ÜN KURDUĞU CUMHURIYET MECLISI’NE PKK DAVET EDILIYOR. BÖYLE GÜNLERE MI ŞEHIT VERDIM?   13:53   KKTC CUMHURBAŞKANı ERHÜRMAN ATA’NıN HUZURUNDA...   13:51   PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU’NDA CHP’LI VEKILLERDEN BAKAN BAK’A KıRMıZı KARTLı PROTESTO...   09:03   MERSIN’DE EMEKLILER SAHILDE SPORLA HAYATA ENERJI KATıYOR   02:05   “DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN’E SOSYAL HIZMET ÇAĞRıSı”   01:49   TÜRK SANAT MÜZIĞININ EFSANE SESI MUAZZEZ ABACı, 78. YAŞ GÜNÜNDE HAYATA VEDA ETTI   16:10   “ZAFER PARTISI: YERLI SANAYI VE TARıMı İTHALATA TESLIM ETMEYECEĞIZ”  
 
     
   

DOLAR HAFTAYI 18,83 TL, EURO DA 20,14 LİRA SEVİYESİNDEN KAPATTI


Haftaya 18,81 TL seviyesinden başlayan dolar kuru, yatay seyrini koruyarak haftanın son işlem gününde 18,83 TL`den kapanış yaptı. Euro kuru ise 20,32 TL`den başladığı haftayı TL karşısında yaklaşık yüzde 1`lik değer kaybıyla 20,14 lira seviyesinden tamamladı.

 

Tarih : 10 Şubat 2023 Cuma 17:07   Okunma : 351

Haftaya 18,81 TL seviyesinden başlayan dolar kuru, yatay seyrini koruyarak haftanın son işlem gününde 18,83 TL`den kapanış yaptı. Euro kuru ise 20,32 TL`den başladığı haftayı TL karşısında yaklaşık yüzde 1`lik değer kaybıyla 20,14 lira seviyesinden tamamladı.

Dolar kuru sabit seyrini sürdürürken euroda dalgalanmalar sürüyor. Pazartesi günü 18,81 TL`den açılış yapan ve hafif artış ve azalışla seyrini sürdüren dolar, haftanın son işlem gününde 18,83 TL`den fiyatlandı. Euro kurunda ise dolar endeksinin (DXY) 100 seviyesini aşarak 103,3`e ulaşmasıyla gerileme görüldü. Haftaya 20,32 TL`den başlayan euro, son işlem gününde 20,14 liradan kapanış yaptı.

BORSA İSTANBUL, ÇARŞAMBA GÜNÜ YENİDEN AÇILACAK

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilde yıkıma ve binlerce insanın yaşamını yitirmesine neden olan deprem felaketine rağmen 8 Şubat`a kadar işlemler sürmüş ve borsanın açık kaldığı üç günde toplamda yüzde 16,3 oranında düşmüştü. Bu sürede, hisselerdeki düşüş nedeniyle küçük yatırımcı büyük bir kayıp yaşarken Borsa İstanbul, 8 Şubat`ta yapılan işlemlerin iptal edileceğini ve borsanın 14 Şubat akşamına kadar da kapalını olacağını duyurmuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA