19 Nisan 2024 Cuma

12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

İhracat Destek Ofisleri firmaların kılavuzu olacak


Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Yönetim Kurulu Üyesi Soner Serttaş, İhracat Destek Ofisleri projesinin, Türkiye’nin dış pazardaki yerini sağlamlaştırmak adına önemli bir proje olduğunu belirtti.

 

Tarih : 15 Kasım 2018 Perşembe 20:57   Okunma : 1544

Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğinin (TOBB) birlikte yürüttüğü "İhracat Destek Ofisleri’’ projesinin firmalara kılavuz görevi göreceğini ifade eden Mersin GİAD Yönetim Kurulu Üyesi Soner Serttaş, ihracatı yüksek olan illerin yanı sıra ihracatı düşük olan kentlerin de desteklenmesi adına önemli bir adım olduğunu belirtti.

Serttaş, ‘ Ticaret Bakanlığı ve TOBB tarafından yürütülen İhracat Destek Ofisleri’ projesi Türkiye’nin dış pazardaki yerini sağlamlaştırmak ve ihracatı düşük olan şehirlerin ihracatındaki hacmi üst seviyelere çıkartmak adına önemli bir adım. Türkiye’de üretim bazlı çalışan firmaları ayağa kaldırmak ve ürünlerini tüm dünyaya yaymak adına, ihracat seferberliği kapsamında ‘İhracat Destek Ofisleri’nin iş dünyasına rehber olacağını düşünüyorum’ dedi.

‘İhracat seferberliğini destekliyoruz’

Türkiye’nin ekonomi sağlığının düzelmesi adına üretim ve ihracat alanında başarıyı yakalaması gerektiğine dikkat çeken Serttaş, hükümetin yaptığı hamlelerin iş dünyasına cesaret verdiğini belirtti. Serttaş, ‘Türkiye’nin ekonomik sağlığının düzelmesi üretim ve ihracata bağlıdır. Bizler iş dünyası mensupları olarak üretimlerimizi artırarak ürünlerimizi dünyanın dört bir tarafına yayarak dış pazarda güçlü bir yere sahip olmak için yoğun çaba içerisindeyiz. Hükümetimizin ekonomi, üretim ve ihracat alanında attığı adımlar bizlere cesaret veriyor. Enflasyon ile topyekun mücadele ettiğimiz dönemde hükümetimizin başlattığı ihracat seferberliğini de sonuna kadar destekliyoruz. Bizler iş dünyası olarak üretmeye, yatırım yapmaya, ülkemizin geleceği adına projeler üretmeye devam edeceğiz’ ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  GİAD, SONER SERTTAŞ, İHRACAT DESTEK OFİSLERİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA