17 Haziran 2025 Salı

10:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ERDEMLI EMEKLI EVI’NE BÜYÜK İLGI   10:02   ABD BAŞKANı TRUMP ANLAŞMA SINYALI VERDI, TAHRAN IÇIN TAHLIYE UYARıSı YAPTı   09:24   CHP’ DEN 30 HAZIRAN DEĞERLENDIRMESI: “GÜNDEMIMIZ DAVA DEĞIL, MEYDANLAR”   09:01   BÜYÜKŞEHIR, GÜLÜMSE ALZHEIMER YAŞAM MERKEZINDEN SOSYAL FAALIYETLER   05:20   DİSK GENEL İŞ İZMIR 8 NO’LU ŞUBE BAŞKANı GÜMÜŞTEKIN VE 3 NOLU ŞUBE KADıN KOMISYONU BAŞKANı BILIR TUTUKLANDı   20:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE MECLISI’NIN HAZIRAN AYı 1. BIRLEŞIMI GERÇEKLEŞTIRILDI   20:02   TARSUS BELEDIYESI ZABıTASı’NDAN ÖRNEK DAVRANıŞ   12:50   SEÇER: “HEPIMIZ, BU MEMLEKETIN EŞIT YURTTAŞLARıYıZ”   12:30   CHP’LI KıŞ: “KÜÇÜK ESNAFı YOK SAYAN BIR EKONOMI YÖNETIMININ, NE ÜRETIMI KALKıNDıRMASı NE DE ISTIHDAM YARATMASı MÜMKÜN”   11:20   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:10    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:20   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:55   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:21   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:17   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:12   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:05   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:01   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:55   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı  
 
     
   

İYİ Parti İl Başkanı Koca’dan Öğretmenler günü mesajı


İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

 

Tarih : 24 Kasım 2018 Cumartesi 09:42   Okunma : 1450

İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Başkan Koca yayınladığı mesajda, Artık bilgi çağını yaşayan bir dünyada yaşıyoruz. Bilgi; hammaddeden veya sermayedençok daha değerli bir hale geldi. Bilginin bu denli değerli ve önemli bir yere gelmesi,  öğretmenlerimizin,eğitim öğretim hayatımızda çok daha hayati bir rol oynaması anlamına gelmektedir. Hızla değişen ve gelişen dünyamızda,ülkemizin bu değişime ayak uydurabilmesinin yolu ise güçlü bir eğitim sisteminin varlığı ile mümkündür.Bir ülkenin, bir milletin gelişmesi, ülkenin kalkınması, medeniyette ilerlemesi, geleceğe güvenle bakmasının en önemli yolu eğitimdir. Bu eğitimi verecek olanlar ise öğretmenlerimizdir. Ulu Önder ve Başöğretmenimizin Mustafa Kemal ATATÜRK’ün de dediği gibi gelecek gençlerin, gençler ise öğretmenlerin eseridir. Öğretmenlerimiz tüm insanlığa yön verecek kutsal bir görevi yerine getirirken, insanlığı aydınlık yarınlara taşıyan, milletin geleceğini aydınlatan, sadece bireyin değil tüm toplumunun ahlak değerlerinin oluşmasında önemli yapı taşlarıdır.

Hal böyleyken ülkemizdeki duruma bakacak olursak, ülkemizde hem öğretmen açığımız var, hem de atamayı bekleyen öğretmenlerimiz var. Öğrencilerimiz öğretmen bekliyor, gencecik öğretmenlerimiz öğrencileriyle buluşmak istiyor. Maalesef öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşamıyor. Bunun yanı sıra fikri hür, vicdanı hür nesiller yetiştirecek olan öğretmenlerimize sözleşme yapılmak isteniyor. Öğretmenlerimizi sözleşmeli öğretmen olarak değerlendirerek kendilerinden nasıl fikri hür vicdanı hür nesiller yetiştirmesini bekleriz?. Bu tamamen yanlış bir adımdır. Başka bir konu ise öğretmenlerimize verilmeyen 3600 ek göstergeleri.Öğretmenlerin çalışma şartlarının düzeltilmesi, kişisel gelişimlerine destek verecek imkanların hayata geçirilmesinin sağlanması, ülkemizin geleceği için, ülkemizin hedeflerine ulaşması adına oldukça önemli bir konudur. Evlatlarımızı emanet ettiğimiz eğitim ordusu en iyi şartlara sahip olmalıdır.

Cumhuriyet ve demokrasi değerlerimizin korunmasında ve bu değerlerimizi sonsuza kadar koruyacak olan nesillerin yetiştirilmesi konusunda Ulu Önder ve Başöğretmenimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün koyduğu hedefi, gösterdiği amacı kavrayan ve bunu gençlerimize, çocuklarımıza aktararak bağımsız, gelişmiş, medeni bir millet olma yolunda yılmadan, fedakar bir şekilde görevlerini yapan öğretmenlerimizin gününü kutluyor, başta Başöğretmen Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi de rahmet ve minnetle anıyor, saygılar sunuyorum.

Paylaş :
Etiketler :  iyi parti, servet koca, 24 kasım ögretmenler günü

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA