1 Eylül 2026 Salı

14:55   CHP’LI ATAHAN KAYTAŞ’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’MERSIN’DEN DÜNYAYA KARDEŞLIK ÇAĞRıSı’   14:39   CHP KADıN KOLLARı İL BAŞKANı GÜLŞAH YıLDıRıM GENÇ’TEN 1 EYLÜL MESAJı: ’BARıŞ SUSKUNLUK DEĞIL CESARETTIR’   14:19   CHP MERSIN İL BAŞKANı KORAL ÖMÜR’DEN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’BARıŞ, ADALET VE EŞITLIK İÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDECEĞIZ’   13:17   MERSIN BAROSU’NDAN YENI ADLI YıLDA SERT ÇıKıŞ: ’GECIKEN ADALET VE TUTUKLAMA TEDBIRI SıKıNTı YARATTı!’   11:25   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKANı SEMIH PALAMUT’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’BARıŞ, AKDENIZ’IN VE DÜNYANıN ORTAK GELECEĞIDIR’   11:12   NECDET KıLıÇ’DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı; AYRıŞMA DEĞIL DAYANıŞMA KAZANACAK..   10:48   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı MUSTAFA KEKLIK’TEN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı   10:45   YENIMAHALLE MUHTARı SERVET DOĞAN’DAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı   10:44   BARıŞıN KENTI MERSIN’DEN TÜM DÜNYAYA ÇAĞRı: ’BARıŞ, YARıNLARA BıRAKıLACAK EN BÜYÜK MIRASTıR’   10:41   GÜROL AKBAŞ’TAN 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ MESAJı: ’WBARıŞ, GELECEĞE BıRAKACAĞıMıZ EN BÜYÜK MIRASTıR’   10:40   TTB 1 EYLÜL DÜNYA BARıŞ GÜNÜ AÇıKLAMASı: DEMOKRASI, SAĞLıK HAKKı VE KAYYUM UYARıSı   10:31   CHP AKDENIZ İLÇE BAŞKAN YARDıMCıSı KADIR ÖZCAN: ’ATATÜRK’ÜN SÖZÜ BUGÜN EN BÜYÜK REHBERIMIZDIR’   10:30   ADD MERSIN ŞUBE BAŞKANı ADEM ÇETIN: ’ATATÜRK’ÜN BARıŞ VIZYONU İNSANLıĞıN TEK ÇıKıŞ YOLUDUR’   10:20   GÜLCAN KıŞ’TAN KıRTASIYE ALARMı: ’BIR ÇOCUĞUN TEMEL OKUL MASRAFı 7 BIN LIRAYı BULDU!’   09:51   TAŞ BINA’DAN KARAMANCıLAR KONAĞı’NA: MERSIN’IN MARKA KENT YOLCULUĞU BAŞLADı   01:44   TAHLIYE EDILMIŞTI, YENIDEN TUTUKLANDı! KOMEDYEN İMRAN DENIZ GÖKTAŞ HAKKıNDA YENI KARAR   21:21   CHP YENIŞEHIR İLÇE BAŞKANı TOPRAK ÇALıŞKAN: ’ASGARI ÜCRET 45 BIN TL, EN DÜŞÜK EMEKLI MAAŞı AYNı SEVIYEDE OLMALı’   20:58   MERSIN BAROSU’NDAN FLAŞ TAŞUCU GEMI FACIASı AÇıKLAMASı: ’SORUMLULAR HUKUK ÖNÜNDE HESAP VERSIN!’   19:38   TOROSLAR BELEDIYESI KADıN VOLEYBOL TAKıMı SAHAYA İNIYOR! İŞTE YENI SEZON KADROSU VE BÜYÜK HEDEF   19:22   ÖZGÜR ÖZEL’DEN EZBER BOZAN AÇıKLAMA: ’SIYASETTE ARTıK HIÇBIR ŞEY ESKISI GIBI OLMAYACAK!’  
 
     
   

CHP ELBİSTAN İLÇE BAŞKANI TAYFUN BARIŞ ARSLAN: “İLK DEPREMDE ÜÇ BİNA YIKILMIŞTI AMA 9 SAAT SONRAKİ DEPREMDE MAALESEF ELBİSTAN`IN TAMAMI YIKILDI”


Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 6 Şubat`ta meydana gelen ikinci büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş`ın Elbistan İlçesini ziyaret etti. Selvi Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu`na Elbistan`ın durumu hakkında bilgi veren CHP Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan, “İlk depremde üç bina yıkılmıştı ama 9 saat sonraki depremde maalesef Elbistan`ın tamamı yıkıldı” dedi.

 

Tarih : 5 Mart 2023 Pazar 19:36   Okunma : 722

Haber: EMRE SERCAN İKE / Kamera: ÜNAL AYDIN

Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu 6 Şubat`ta meydana gelen ikinci büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş`ın Elbistan İlçesini ziyaret etti. Selvi Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu`na Elbistan`ın durumu hakkında bilgi veren CHP Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan, “İlk depremde üç bina yıkılmıştı ama 9 saat sonraki depremde maalesef Elbistan`ın tamamı yıkıldı” dedi.

Bölgeye giden Selvi Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, 6 Şubat`ta meydana gelen ikinci büyük depremin merkez üssü olan Kahramanmaraş`ın Elbistan ilçesinde sokakları, toplam 320 çadırdan oluşan ve bin 500, 2 bin yurttaşa ev sahipliği yapan çadırkenti gezdi.

“ELBİSTAN`IN YÜZDE 70`İ ZARAR GÖRDÜ”

Selvi Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu, bugün CHP Elbistan İlçe Başkanı Tayfun Barış Arslan`dan yıkılan yerler hakkında bilgi aldı. Arslan, “Parti binamızın da maalesef yarısı yıkıldı, yarısı duruyor. Elbistan`ın yaklaşık yüzde 70`i zarar gördü. İlk depremde üç bina yıkılmıştı ama 9 saat sonraki depremde maalesef Elbistan`ın tamamı yıkıldı. Acı ama vatandaşların çoğu dışarıdaydı. Vatandaşların dışarıda olması çok fazla ölüm olmasını engelledi” dedi.

“BİR NEBZEDE OLSA YARALARINI SARMAK İSTİYORUZ, BUNUN İÇİN BURADAYIZ”

Elbistan sokaklarının ardından çadırkenti ziyaret eden Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu çadırkentte Melikgazi Halk Eğitim Merkezi öğretmeninden bilgi aldı. Halkın psikolojik desteğe ihtiyacını olduğunu düşünerek bölgeye geldiklerini söyleyen öğretmen, “Ne derece onlara bir faydamız olursa biz o kadar mutluyuz. Bir nebzede olsa yaralarını sarmak istiyoruz, bunun için buradayız. Çocuklarımız için hem de kadınlar için onların ihtiyacı olan şeylerin teminini yapıp kendilerine hem öğreteceğiz hem etkinlik olacak hem de kendi ihtiyaçlarını karşılamış olacaklar. Çocuklar için oyun ve etkinlik malzemeleri getirdik. Hocalarımız hem hikayeler okuyacaklar hem etkinlik yapacaklar. Türk milleti olarak gerçekten çok güçlü bir ülkeyiz. Birlikte tüm yaraları sarmaya çalışacağız. Gerçekten bu ülkenin insanlarını, bu ülkeyi kimse yıkamayacak” diye konuştu.

Kılıçdaroğlu ve Kaftancıoğlu çocuklar için oluşturulan oyun ve etkinlik alanlarını da ziyaret etti. Kaftancıoğlu burada çocuklarla voleybol oynadı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA