24 Haziran 2026 Çarşamba

18:46   CHP SÖZCÜSÜ SARı: EYLÜL AYıNıN BAŞıNDAN ITIBAREN OLAĞAN KONGRE TAKVIMINE BAŞLANACAK   18:45   ÜMIT DIKBAYıR, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:44   EKREM İMAMOĞLU: “BU KADAR DETAYLı INSAN KAYNAKLARı SÜREÇLERINDEN GEÇEN BIR YAPı SUÇ ÖRGÜTÜ OLABILIR MI?”   16:43   SELAHATTIN DEMIRTAŞ, KEMAL KıLıÇDAROĞLU ILE GÖRÜŞMEYECEK   15:40   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, IKTIDARA 12. YARGı PAKETI TEPKISI: HIÇ IŞI UZATMAYıN. ANAYASA’Yı KALDıRıN, YASALARı IPTAL EDIN   15:39   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: "ÜLKEYI VE PARTIYI BU CENDERENIN IÇINDE DAHA FAZLA TUTMA"   14:42   MERSIN’DE COĞRAFI IŞARETLER IÇIN ÜRETICI ODAKLı YOL HARITASı   14:41   VAHAP SEÇER, LONDRA’DA YEŞIL ŞEHIRLER BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı’NA KATıLDı   13:34   ERHAN KARAAL’ıN KAÇıRıLMASıNA EKREM İMAMOĞLU’NDAN TEPKI: İDDIA MAKAMı DAHIL HERKES ZAN ALTıNDADıR   12:32   KıLıÇDAROĞLU CHP MYK’Yı TOPLADı, ÖZEL GRUP TOPLANTıSı YAPACAK   10:30   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: SOFRADAKI YANGı BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR   19:24   BAKAN GÜRLEK: ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTLERIYLE MÜCADELE IÇIN BAŞSAVCıLıKLARA GENELGE GÖNDERILDI   18:22   ZEYNEL EMRE: "PM’NIN DÜŞTÜĞÜNÜN MAHKEME TARAFıNDAN TESPITI AÇıSıNDAN BU HAFTA BAŞVURU YAPACAĞıZ"   16:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NUN KATıLDıĞı CENAZE TÖRENI: "ÖZGÜR ÖZEL GENEL BAŞKAN" ISIMLIĞI SÖKÜLDÜ   15:13   AZIZ İHSAN AKTAŞ: "İNANıYORUM KI MAHKEMENIZ ETKIN PIŞMANLıK IFADEMIN ALEYHIME KULLANıLMASıNA IZIN VERMEYECEKTIR"   14:10   BIRLEŞIK EMEKLILER SENDIKASı’NDAN “MUTLAK BUTLAN” TEPKISI: “DEMOKRASIYE VURULMUŞ BIR DARBEDIR”   13:53   ÖZGÜR ÖZEL MYK’Yı TOPLADı: GRUP TOPLANTıSı YAPıLıP YAPıLMAYACAĞıNA KARAR VERILECEK   13:52   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI: “ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU’NUN YANıNDAYıZ”   13:37   İBB DAVASı’NDA 54’ÜNCÜ GÜN: İMAMOĞLU’NUN "BENIM IÇIN TOPLAYıN" DEDIĞI KOMAR ÇIÇEĞI SALONA GETIRILDI   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR  
 
     
   

DEMOKRAT PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI ARDA: “SÖZÜ SARAYDAN ALIP MİLLETE VERMEK, ‘YETER SÖZ MİLLETİNDİR` DEMEK İSTİYORUZ. 13. CUMHURBAŞKANIMIZ HAYIRLI UĞURLU OLSUN”


Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, “Gerçek demokrasiyi milletimizin hak ettiğini ve bu demokrasiyi de getireceğimize inanıyoruz. Bu inancı da Mustafa Kemal Atatürk`ten alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk de sözü saraylardan alıp millete vermişti, biz de sözü saraydan alıp millete vermek ‘Yeter söz milletindir` demek istiyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız hayırlı uğurlu olsun” açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 7 Mart 2023 Salı 15:33   Okunma : 407

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda, “Gerçek demokrasiyi milletimizin hak ettiğini ve bu demokrasiyi de getireceğimize inanıyoruz. Bu inancı da Mustafa Kemal Atatürk`ten alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk de sözü saraylardan alıp millete vermişti, biz de sözü saraydan alıp millete vermek ‘Yeter söz milletindir` demek istiyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız hayırlı uğurlu olsun” açıklamasını yaptı.

Demokrat Parti İstanbul İl Başkanı Ekrem Eray Arda; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu`nun, Millet İttifakı`nın Cumhurbaşkanı adayı olarak belirlenmesinin ardından açıklama yaptı.

“13. Cumhurbaşkanımız hayırlı uğurlu olsun. Burada 13. Cumhurbaşkanımızla birlikte aynı yürüyüşe başlamış olmaktan hem mutluluk hem gurur duyuyoruz. Demokrat Parti olarak Millet İttifakı`nın içinde milletin gerçek taleplerini masaya yansıtmaktan ötürü ayrıca bir mutluluk duyuyoruz. Demokrasi içerisinde aynı masa etrafında birçok konuyu konuşup tartışıp uzlaşıya varmak vardır, zaten demokrasinin gereği de budur.

Tek adam rejiminin maalesef ki son 20 yılda bize demokrasi adı altında utanarak söylüyorum ki adı demokrasi bile olmayan bir sistemi dayattılar. Bu dayatılan sistemde tek bir kişinin ağzından çıkanların kanun olduğu, bakanlar kurulunda isminin vatandaşlarımız tarafından birçoğunun dahi bilinmediği bakanların bir kişinin ağzından çıkanların sesini yükseltmek için var olduğunu yaşadığımız bir sistem var. Bu sistemin adına demokrasi diyemiyoruz… Utanarak söylüyorum bu bir demokrasi değildir, demokrasi aynı masa etrafında tartışıp uzlaşıp milletin taleplerinin yansıtıldığı sistemdir.

Yeter söz milletindir. Gerçek demokrasiyi milletimizin hak ettiğini ve bu demokrasiyi de getireceğimize inanıyoruz. Bu inancı da Mustafa Kemal Atatürk`ten alıyoruz. Mustafa Kemal Atatürk de sözü saraylardan alıp millete vermişti, biz de sözü saraydan alıp millete vermek ‘Yeter söz milletindir` demek istiyoruz. 13. Cumhurbaşkanımız hayırlı uğurlu olsun.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA