24 Haziran 2026 Çarşamba

18:46   CHP SÖZCÜSÜ SARı: EYLÜL AYıNıN BAŞıNDAN ITIBAREN OLAĞAN KONGRE TAKVIMINE BAŞLANACAK   18:45   ÜMIT DIKBAYıR, CHP’DEN ISTIFA ETTI   16:44   EKREM İMAMOĞLU: “BU KADAR DETAYLı INSAN KAYNAKLARı SÜREÇLERINDEN GEÇEN BIR YAPı SUÇ ÖRGÜTÜ OLABILIR MI?”   16:43   SELAHATTIN DEMIRTAŞ, KEMAL KıLıÇDAROĞLU ILE GÖRÜŞMEYECEK   15:40   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, IKTIDARA 12. YARGı PAKETI TEPKISI: HIÇ IŞI UZATMAYıN. ANAYASA’Yı KALDıRıN, YASALARı IPTAL EDIN   15:39   ÖZGÜR ÖZEL’DEN KıLıÇDAROĞLU’NA ÇAĞRı: "ÜLKEYI VE PARTIYI BU CENDERENIN IÇINDE DAHA FAZLA TUTMA"   14:42   MERSIN’DE COĞRAFI IŞARETLER IÇIN ÜRETICI ODAKLı YOL HARITASı   14:41   VAHAP SEÇER, LONDRA’DA YEŞIL ŞEHIRLER BELEDIYE BAŞKANLARı TOPLANTıSı’NA KATıLDı   13:34   ERHAN KARAAL’ıN KAÇıRıLMASıNA EKREM İMAMOĞLU’NDAN TEPKI: İDDIA MAKAMı DAHIL HERKES ZAN ALTıNDADıR   12:32   KıLıÇDAROĞLU CHP MYK’Yı TOPLADı, ÖZEL GRUP TOPLANTıSı YAPACAK   10:30   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: SOFRADAKI YANGı BÜYÜMEYE DEVAM EDIYOR   19:24   BAKAN GÜRLEK: ORGANIZE SUÇ ÖRGÜTLERIYLE MÜCADELE IÇIN BAŞSAVCıLıKLARA GENELGE GÖNDERILDI   18:22   ZEYNEL EMRE: "PM’NIN DÜŞTÜĞÜNÜN MAHKEME TARAFıNDAN TESPITI AÇıSıNDAN BU HAFTA BAŞVURU YAPACAĞıZ"   16:21   KEMAL KıLıÇDAROĞLU’NUN KATıLDıĞı CENAZE TÖRENI: "ÖZGÜR ÖZEL GENEL BAŞKAN" ISIMLIĞI SÖKÜLDÜ   15:13   AZIZ İHSAN AKTAŞ: "İNANıYORUM KI MAHKEMENIZ ETKIN PIŞMANLıK IFADEMIN ALEYHIME KULLANıLMASıNA IZIN VERMEYECEKTIR"   14:10   BIRLEŞIK EMEKLILER SENDIKASı’NDAN “MUTLAK BUTLAN” TEPKISI: “DEMOKRASIYE VURULMUŞ BIR DARBEDIR”   13:53   ÖZGÜR ÖZEL MYK’Yı TOPLADı: GRUP TOPLANTıSı YAPıLıP YAPıLMAYACAĞıNA KARAR VERILECEK   13:52   CHP YURT DıŞı BIRLIKLERI: “ÖZGÜR ÖZEL VE EKREM İMAMOĞLU’NUN YANıNDAYıZ”   13:37   İBB DAVASı’NDA 54’ÜNCÜ GÜN: İMAMOĞLU’NUN "BENIM IÇIN TOPLAYıN" DEDIĞI KOMAR ÇIÇEĞI SALONA GETIRILDI   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ LGS VE YKS HAZıRLıK KURSLARı IÇIN ÖN KAYıTLAR SÜRÜYOR  
 
     
   

ESKİŞEHİR`İ ZİYARET EDEN AB TÜRKİYE DELEGASYONU BAŞKANI BÜYÜKELÇİ NİKOLAUS MEYER-LANDRUT: “ESKİŞEHİR KADIN DOSTU BİR ŞEHİR”


Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu iş birliğiyle düzenlenen ‘Afet ve Kadın` başlıklı panele katılmak üzere Eskişehir`e gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, “Eskişehir toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ortadan kaldırılması adına başarılı çalışmalar yapan kadın dostu bir şehir” dedi. 

 

Tarih : 9 Mart 2023 Perşembe 14:21   Okunma : 448

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) ve Avrupa Birliği (AB) Türkiye Delegasyonu iş birliğiyle düzenlenen ‘Afet ve Kadın` başlıklı panele katılmak üzere Eskişehir`e gelen AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, “Eskişehir toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ortadan kaldırılması adına başarılı çalışmalar yapan kadın dostu bir şehir” dedi. 

AB Türkiye Delegasyonu Başkanı Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, EBB Kadın Çalışmaları Müdürlüğü`nü Başkan Büyükerşen ile birlikte ziyaret etti. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Senem Ekinci ile Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Hale Kargın`ın da yer aldığı ziyarette; Kadın Çalışmaları Şube Müdürü Özge Ören, müdürlüğe bağlı olarak faaliyet gösteren Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi, Eşitlik Birimi ve Aile Danışma Birimi`nin faaliyetleri, yürüttükleri projeler ve deprem afeti sonrası yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Şehir merkezi ile kırsalda, çevrim içi ve yüz yüze verilen hizmetleri ve müdürlük tarafından yürütülen projeleri dinleyen Büyükelçi Nikolaus Meyer-Landrut, şunları söyledi:

“Eskişehir`de olmaktan dolayı çok mutluyum. Eskişehir toplumsal cinsiyete duyarlı planlama ve bütçe projesinin yürütüldüğü 4 pilot ilden bir tanesi. Eskişehir toplumsal cinsiyet eşitsizliğinin ortadan kaldırılması adına başarılı çalışmalar yapan kadın dostu bir şehir. Yapılan bu başarılı çalışmalar ve özel hassasiyeti nedeniyle Başkan Yılmaz Büyükerşen`e çok teşekkür ediyor, sizleri tebrik ediyorum. Kadınlara yönelik çalışmaları çok önemsiyorum. Belediyemizde üst düzey yöneticilikten her kademede çalışan başarılı kadınlar ile örnek çalışmalara imza atıyoruz. Son deprem afeti sonrası da Kadın Çalışmaları Şube Müdürlüğü`ne bağlı bulunan Kadın Danışma ve Dayanışma Merkezi ile Aile Danışma Biriminde görevli psikolog, sosyolog, sosyal hizmet uzmanı ve psikolojik danışmanlardan oluşan Psikososyal Destek Ekibi tarafından deprem bölgelerinden Eskişehir`e gelen 997 aile ile 7/24 online ve yüz yüze görüşmelerle psikolojik ilk yardım desteği verildi. Bu destekle yaklaşık 7 bin depremzede ferde ulaşıldı. Nazik sözleriniz için teşekkür ediyor, sizleri şehrimizde ağırlamaktan onur duyuyoruz. Tabii şunu da eklemeden geçemeyeceğim; Eskişehir kadın dostu şehir olmaya devam edecek.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA